Elifimi kaybettim :(

Allah sabır versin kardeşim.

canim rabbim sabir versin. yükünü hafifletsin. bende melekannesiyim. acini yürekten paylasiyorum canim.. kizina saril..onda tesellini bulacaksin...onun kücücük kollarina saril... hakkimizda böylesi daha hayirliymis..elimizden birsey gelmiyor....

allah sabır versin canım. ama arkadaşlar haklı sakın içine atma. insanların anlamasını da bekleme çünkü bu acıyı sadece sen yaşıyorsun. onlar hissetmedi bebeğini, onlar taşımadı karnında, onlar emek harcamadı bebeğine ya da şu an sende salgılanan hormonlar onlarda yok. dolayısıyla seni isteseler de anlayamazlar. bir arkadaşın da dediği gibi insanlar en fazla 1 ay sonra bu olayı unutacaklar bile. ama sen unutmayacaksın. sadece acın sızı haline dönüşecek. bunun için istiyorsan ağla, bağır, kır, dök ve atlatmaya çalış çünkü sana ihtiyacı olan bir evladın var. ama içine atarsan ileride bu acın depresyona dönüşebilir ki o zaman kızına bir faydan olmaz. ayrıca depresyondan çıkmak daha uzun ve zor olduğundan çevrendekiler esas o zaman daha çok üzülecektir. şahsen kendimden biliyorum acını istediğin gibi yaşadığında daha kolay atlatıyorsun.
allahım yar ve yardımcın olsun, isteyen herkesin kucağını bir an önce doldursun inşallah..

hepinize tek tek teşekkür ediyorum beni en iyi sizlerin anlayacağını biliyordum bu yüzden de size döktüm içimi yüreğimi size açtım melek anneleri o kadar iyi ifade ettinizki düşüncelerimi yaşamayan bilemez zaten kimse yasamasında bilmesinde yasayıpta beni anlamasın Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim iyiki yanımdasınız iyiki kadınlar kulübü diye bir site var iyiki sizlere ifade edebiliyorum kendimi Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün beni ve bütün melek annelerini diğer tarafta bulustursun insallah aminnn

Chase arkadaşım şimdi gördüm sayfanı çok şaşırdım çok üzüldüm halbuki iyi gidiyordu hamileliğin:26: çok iyi anlıyorum acını.. biliyorsun geçen yıl iki kızımıda kaybettim.. elden bişi gelmiyor Allah böyle istedi demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş daha ne denir bilemiyorum ki ne söylesem üzüntün hafiflemiycek zaman herşeyin ilacı.. yanımızda olan evlatlarımız için güçlü olmalıyız bak tam bir yıl olmuştuki kızlarımı toprağa vereli bana kardeşlerini gönderdiler daha fazla ağlamayayım üzülmeyeyim diye Rabbim sanada en kısa zamanda bir bebek daha versin en güzel teselli bu :26:

Bu teşhisi çok çok iyi biliyorum aynı acıyı bende yaşadım son gebeliğimde benim bebeğimede ensofalosel teşhisi kondu, dünyam başıma yıkıldı çünkü aynı acıyı ikinci kez yaşadım.. ilk gebeliğim 19 haftalıkken ikinci gebeliğim 12haftalıkken sonlandırıldı,suni sancı verdiler 2 gün sancı çektim, çok zor bi doğum oldu. kalbimdeki o acıyı anlatmam mümkün değil.. acını yürekten paylaşıyorum.. bütün testlerimizi yaptırdık genetik testler kromozom testleri her şeyi yaptık sonuç KOCA BİR HİÇÇ.. genetiğimizde hiç bir problem yok, bende kan pıhtılaşması çıktı ama tabiki sebep bu değil her gün bir tane coraaspin kullanıcakmışım gebe kaldığımda kese göründüğünde her gün iğne olcakmışım..tekrarlama riski yüzde 5, çok büyük bir ihtimal, korkularım çok büyük.. 8 aydır folbiol ve elevit kullanıyorum. acımın üzerinden 13 ay geçti yaram biraz olsun kabuk bağladı ama yaşadığım en ufacık bir olay beni o kadar derinden etkiliyoki anlatamam.. rabbimden dileğim dualarımızı kabul etsin..

20. haftaya kadar herşey çok iyiydi ne olduysa son ayda olmus mesaj kutun dolduğu için son mesajını cevaplayamadım dostum hamile olmana o kadar çok sevindim ki anlatamam Rabbim sağlıklı sağ bir şekilde evladınla seni buluştursun inşallah beni habersiz bırakma olurmu canım

amiiinnn canım aminn inşallah saolasın bu sefer sorunsuz sıkıntısız bebeğimi kucağıma almak nasip olur inşallah ..Allah bize diğer evlatlarımızın acısını göstermesin ... herşeyde vardır bir hayır ahirette de seni bekleyen bir evladın olacak seni cennete sokacak belki.. sana şefaatçi olacak... Rabbim en kısa zamanda sanada yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin ki üzüntün hafiflesin.. biliyormusun bende kızlarımdan birinin adını Elif koymuştum sende Elif koymuşsun çok şaşırdım :26:

internette araştırdığımda 5000/1 10000/1 gibi oranlarda bebeklerimizin bu hastalığa yakalanma oranını görünce insan önce niye ben diye düşünmeden edemiyor ama Rabbim bizi bu dünyada bununla sınıyor işte arkadaşım kız bebeklerde daha çok görülüyormuş bu hastalık Rabbim kimsenin bebeğini hasta etmeden sağ salim sağlıkla buluştursun inşallah 24. haftam bitmişti son 3 ayımız kalmıştı bebişimle bulusmamıza ama gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım aynı senın gibi suni sancı verdiler bana normal doğum yaptım doğumdan 3 gün sonra göğüslerim şişti süt doldu ilk gün hastalandım çok fena ilaç verdi doktor onu kullandım 2 gün bugün daha iyiyim ama hala göğüslerim sızlıyor 2. gün sürekli süt aktı göğüslerimden bebeğimi görmediğim halde aklımdan hiç çıkaramıyorum kimsenin bana başsağlığı geçmiş olsun dileklerini iletmelerini istemiyorum onu kaybettiğime ben alışamadım daha çok zor dostum çok zor yasamayan anlayamaz kimseyede yasatmasın Rabbim

Allah sabır versin.basınız sağolsun.kendinizi koyvermeyin ,ben ılk gebelıgımde 20 haftalıkken dr a tahlıl sonuçlarını gosterıp nese ıçınde dr umla konusurken anıden kesem patladı ne oldugunu anlayamadım ,dr masaya aldı, sanıyorumkı serum falan takacak 1-2 gun yatıracak duzelecek hersey,aynen sızın gıbı sunı sancıyla dogurttular..cok acı seyler bunlar ama o halımde bıle kapıp koyvermedım beterın beterı var dedim isyan etmedim sonra 6 ay gectı tekrar hamile kaldım ,hiç kotu seyler dusunup vesvese yapmadım,nurtopu gıbı bır kızım oldu,kızım 6 aylıkken tekrar gebe kaldım nurtopu gıbı bır oglum oldu.Allah onlara uzun omur versin.sizın de yenıden bır bebegınız olur ınsallah yeterki yuregınızı ferah tutun onun omrunu rabbım o kadar bıçmiş bızlere dusen sabretmek.

aslında isim koymamıştık daha kent hastanesindeki volkan bey kızımın cinsiyetini belirlerken göbek adı elif demişti sonradan kızımı kaybettiğimde kimlik numarası almak için isim koymak gerekiyordu benimse onları düşüncek ruh halim yoktu eşim elif olsun adı dedi ve elifim oldu benim. Şimdi daha çok hamile kalmak ve bebek sahibi olmak istiyorum ama %5 lik bi ihtimal varken tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye korkmadan da edemiyorum

Sağolasın canım zaman herşeyin ilacı acımında ilacı olacak inşallah Allah'ın izniyle

Allah sabırlar versin. kızınıza uzun ömürler versin. çok zor büyük acı. vardır bunda da bir hikmet. keşke böyle olmasaydı ama hangimiz biliyor ki neler geliceğini başına.

canım ben de daha yeni gördüm uzun zamandır girememiştim .çok üzüldüm allahım sabırlar versin başınsağolsun.allah güzel kızına ömür versin.

Buyuk gecmıs olsun , herseyde bır hayır vardır uzulmeyın lutfen .

Takdir-i ilahi diyorum hep öyle avutuyorum kendimi Rabbim çekemeyeceğimiz kaldıramayacağımız sıkıntılarla imtihan eylemesin bizi inşallah çok teşekkür ederim sağolasın cnm

canım ben de daha yeni gördüm uzun zamandır girememiştim .çok üzüldüm allahım sabırlar versin başınsağolsun.allah güzel kızına ömür versin.

Amin canım çok sağol çok teşekkür ederim hayırlı doğumlar diliyorum sana Rabbim sağlıkla mutlulukla bebeğine oğluşuna kavustursun seni insallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…