Elifimi kaybettim :(

canım benim dün gece sana upuzun bir mesaj yazdım ama embesil bilgisayara bişey oldu mesaj gitmedi ve kayboldu sinir oldum ama dayanamadım bugün bişeyler söylemek istedim sana..güzelim benimm seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü ben de bebişimi kaybettim.26 haftalıkken..sezeryanla doğum yaptım yavrum 3 gün yaşadı çok acılar çektim..senin gibi...hastanedeyken diğer odalardan gelen bebek viyaklamaları...yeni doğum yapmış annelerin gaz çıkarmak için koridorda volta atmaları sırasında onlar mutlu,heyecanlı ama ben gözü yaşlıyken ağlamama bir anlam verememeleri...kapısı açık odalardan gördüğüm anne bebek manzaraları..taze anneleri ziyarete gelen yüzü tebessümlü ziyaretçiler...odama yanlışlıkla gelen bebek beşiği....aptal hemşirelerin başıma ne geldiğiyle ilgilenmemesi ve yüzüme aval aval bakmaları bu niye ağlıyo gibi..mal karılar..yavrum için yaptığım hazırlıklar..ki yeni yeni başlamıştım bişeyler almaya..kızımla her alışverişe çıkışımızda kardeşçiğine ciciler seçiyorduk.bunu ben alıcam anne hediye paketi yaptıralım diyordu kızım...kardeşine aldığı hediyeler alelacele kaldırılmış ben hastanedeyken ama ben aradım buldum yine de..sarıldım onlara yavruma sarılır gibi,ağladım ağladım ağladım....en kötüsü de göğsümdeki süt sancısıydı..yüreğim kavruldu..yavrum hiç nasiplenemedi sütümden,miinicik bedeniyle toprak oldu oğluşum..elhamdülillah hiç isyan etmedim ama..biliyorum o çok daha güzel bir yerde..çok mutlu..meleklerle arkadaş,koşup uçuşuyor cennette...biliyorum..ama anne yüreği işte...yanıyor kor gibi...

bunları yazdım ama yaranı deşmek için değil canım..bak yalnız değilsin gör diye sana hislerimi açtım..okuyunca biliyorum ki aynı ben diyeceksin..yalnız değilsin..senin benim gibi çok anne var.en azından bizim bir yavrumuz daha var.Rabbim onların acısını göstermesin..beterin beteri var .daha genciz yine deneriz bu sefer yüzümüz güler inşallah..Rabbim ne eylerse güzel eyler.O'ndan gelen herşeye can kurban...kendini lütfen bırakma güçlü ol kendin için,kızın için...yavrun seni ağlarken görmesin çünkü çok üzülüyolar..benim kızım benim de öldüğümü sanmış çünkü yoğun bakımda falan kaldım zor bir ameliyat geçirdim.sesimi duyunca rahatlamıştı yavrum..şimdi tekrar hamile kalmamı istemiyor ölmemden korkuyor.ama kardeş istediğini biliyorum..herşey kısmet inşallah hayırlısı olur hepimiz için...Allaha emanet ol şekerim..dualarım seninle..

yaşadıklarımı duygularımı o kadar güzel ifade etmişsin ki üstüne ne bir kelime ne bi noktalama işareti hiç birşey daha ekleyemem insanlar acılarını paylaştıkça azalıyor sevgiyle insan acıların üstünden kalkıyor bende acımı inan hiç yaşayamadım kızım üzülecek annem babam hele eşim gözümden düşen bir yaş damla ile daha çok kahroluyorlardı. Bu yüzden içime attım sürekli geçmiş olsun başın sağolsun telefonları ziyaretleri dahada bunalttı beni ama yinede güçlü göründüm taa ki yastığımı başımı koyduğumda herkes uykuya daldığında boğuldum hıçkırıklarıma Allah'ımla konuştum onunla paylaştım acımı yüreğimin dağlanmasını. Ona sığındım her zaman olduğu gibi ondan gelen herşey başımın üstünedir dedim şuan fiziki açıdan iyiyim normal doğum yaptım ben dikişim yoktu 3. gün sütüm aktığı an yüreğim bir kez daha dağlandı canımın acısından çok meleğimi düşündüm hep hani şey derler ya sütün aktığı zaman bebeğin acıkınca sütün akar diye öyle saçma sapan şeyler geldi aklıma ki elifim orada cennetinde zaten hiç bir şeye ihtiyacı yoktu ama insanın kafasından neler geçiyor neler işte

Ben Allah'tan özel odada doğum yaptım canım doktorumda durumum özel olduğu için özel odaya aldırdı beni sancılarımı eşimle birlikteyken çektim ebeler hemşireler durumumu bildiğinden daha nazik davrandılar bana Allah onlardanda razı olsun sen sezeryan olmuşsun benden daha kötü şartlarda yaşamışsın bu durumu kıyamam hiç ben sana canım benim biliyormusun bir kızım var 7 yasında birde oğlum olsun istemiştim kız olduğunu öğrenince içim burkulmuştu biraz ama alışmıştım kızımla o oynadıkça konusuyordum hep onunla meleğimle.. Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum sürem biter bitmez başlayacağım çalışmalara Allah nasip ederse ama bu kez kızım olsun istiyorum elifimin yerine koyamam ama ben hiç sarılamadım bebeğime elifime sarılır gibi sarılmak istiyorum ona bunlarla gelsin geçsin inşallah sıkıntılarımız Rabbim bizi yeniden evlatlarımızla bebeklerimizle bulustursun insallahhh

Ne denebilir ki!!Allah'in dedigi olur.yavrun cennette seni bekliyor olacak canim.Cok guclu bir kadin/annesin.
Allah sabirlar versin.

normalde çolk az şeyden etkilenen ben okurken ve halendaha ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum
allahım önce kızını sonra eşini ve seni korusun
ne tuhaf hiç tanımadığım bi anne için bu kadar ağlıyorum
sana sadece sabır diliyorum..

ALLAH sabir versin ama unutmaki her hayir bildigimiz seylerde bi ser her ser bildigimiz seylerdede bi hayir vardir elbette uzulursun aksi imkansiz zaten ama sen bol bol dua et baska turlu huzur bulamazsin rabbimize sigin

ay gozlerım doldu ya annem hep derdı evlat acısı gıbı yoktur anem babam olse sıze bır sey olucagı akdar yanmam derdı bende anne olunca anladım ılk dogumda gecelerı hep kabuslar gordum oglum oluyordu kayboluyordu gece boyu basında bekleyıp onu seyrederdım allah sabrını versın allah baız ınsanları sınarmıs sanırım buda sneın sınavın umaırm atlatırsın allah dıger kızına uzun saglıklı omur versın

evet canım bu dünyadaki en büyük acı evlat acısı Rabbim düşmanıma yaşatmasın

Canım benim bu arada benim adım da elif..ve dün sabah hamile oldugumu öğrendim hala şoktayım.çünkü hiç beklemiyordum henüz çalışmalara başlamamıştık bu ay başlıcaktık ama bizi uğraştırmadan annesine geldi minişim.henüz 4haftalık falan sanırım ama hiç heveslenmiyorum korkuyorum biraz.lnşallah hayırlısı olur.artık herşeyi rabbime havele ettim fazla üzülmemek için.bu arada ben de tek kişilik odadaydım ama gaz çıkarmak için zorla koridora çıkarıyolardı o esnada görüyordum enstantaneleri...ister istemez de bebiş viyaklamarını duyuyorsun kulağını tıkasan bile...neyse o günler geride kaldı senin için de benim için de..bikaç ay sora ben de senden güzel haberler duymak istiyorum hayırlısıyla inşallah.benim için dua et olurmu?güzel yürekli annelerin dualarına çok ihtiyacım var çünkü...

cennette seni beliyor kızın canım..anneciqini elinden tutup cennete götürecek...o seni orada hasretle bekliyor...aqlayarak okudum canım Allah sabır versin..

allahım sabırlar versin ...bende bir melek annesiyim acını canı gönülden paylaşıyorum...hepimizin yaptığı aynı içimiz kan ağlarken güçlü görünmeye çalışmak...allahım çok büyük yar ve yardımcımız olsun kızını size bağışlasın...

Canım benim çocuğum yok, bekarım. Ama acının ne kadar büyük olduğunu inan tahmin edebiliyorum. Allah sabırsın versin inşallah sana ve ailene.

elden gelen tek şey o canım amin canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

aslında ne desek boş arkadaşım..ateş düştüğü yeri yakıyor..allahım sabırlar versin:26:..allah biricik kızına sağlık ve uzun ömürler versin canım..

bende bir melek annesi olarak ve yenianne adayı olarak allahtan rahmet ve baş sağlıgı diliyorum
şuan hamileyim ama bizim içinde garanti yok allahım güzel bilir herşeyi sağlııklı sıhhatli olsun tüm bebişler
allahım sana da tez den melek nasip eglesin dileyen herkese inşlh yarabbimm
topragı bol ruhuna fatiha olsun(AMİN)

Tam 12 gun oldu bugun elifimi topraga vereli disaridan ilk bakista herseyi atlatmis gbi duruyorum kopan firtinalarin hepsi icimde sakli ve her zaman oldugu gbi sizlerle paylasiyorum su siralar ihtiyacim olan tek sey katila katila salya sumuk aglamak ama aglayamiyorum icim taslasti sanki aglayamamak hastalik oldu bende sanirim en kisa zamanda bi psikologa ıtmeliyim yoksa hayattan kopup gideceım ruh sagligim iyice bozulacak

başın sağ olsun canım o fırtınalar hiç dinmiyo, ben de 15 haftalık bebeğimi kaybettim 3 ay oldu.
sen ağlayamıyorum diyosun, benim de her an gözlerim dolu dolu. herşey yaşadığım acıyı hatırlatıyo.
allahtan hepimize sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…