Elifimi kaybettim :(

Chase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
239
12
118
40
27 mart 2012 tarihinde 24 haftalık gebe iken doktoruma kontrole gittiğimde doktorun ağzından çıkan tek şey bebeğin kilosuda iyi ama dedi ve sonra sustu 25 dk ya yakın inceledi normal ultrasondan baktı 4 boyutlu ultrasondan baktı muayenesi bitince bi detaylı ultrason yaptıralım sonra görüşelim dedi detaylı ultrason için bir kaç gün sonrasına randevu aldım kendimde bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde çalışıyordum ertesi gün dayanamadım hastaneden yardımcı docent bi bayana muayene oldum ama diğer doktora muayene olduğumu söylemedim o özel hastanedeydi çünkü oda baya inceledikten sonra bebeğin baş çevresinin 20 haftalık gebelik ile uyumlu olduğunu söyledi ama bir şey söylemek için erken olduğunu ultrason cihazının pekte iyi olmadığını yanılma payının olabileceğini söyledi ve beni radyolog doktor arkadaşlara yönlendirdi detaylı ultrason için ultrasona girdiğimde dünyam başıma yıkıldı bebeğimin ensefalosel hastası olduğunu öğrendim umutla ısrarla sordum bebeğimin %1 ihtimalde olsa yaşayamazmı diye ihtimal yok dedi radyolog doktor onunda gözleri dolu doluydu sonucları aldım özel hastanedeki doktoruma gittik eşimle gözümde yaşlar hıçkırıklarla girdim odasına beni görünce anladı halimden durumumu sonucları gösterdim dedi ki benden bundan şüphelendim ama kesin sonucları almadan seni üzmek istemedim çok üzgünüm dedi inatla sorduım hiçmi ihtimal yok doktor bey doğduğunda ameliyat falan olsa dedim çok zor dedi bebeğinde sende daha çok acı cekersiniz dedi benim için kelimeler kifayetsiz kalmıstı artık eşim napmamız gerekiyor doktor bey dedi oda daha fazla büyümeden almamız tıbbi tahliye yapmamız en doğrusu dedi ertesi gün sabahtan normal doğum için gelmem söylendi sonrası zaten felaket ömrümden ömür giden günler bebeğimde hissetmiş gibi karnımda dahada fazla hareket ediyordu o hareket ettikçe ben daha çok ağlıyordum ertesi sabah hastaneye giriş yaptım bana suni sancı verdiler doktorum sancı odasında doğum için beklememin benim için daha kötü olacağını söyledi ve özel oda açtırdı ailemden kimsenin gelmesini istemedim zaten yeterince üzülmüşlerdi eşimle beraber özel odada verilen suni sancıların ardından 7 saat sonrasında bebeğimi dünyaya getirdim göstermediler bebeğimi bende görmek istemedim çünkü hayallerimde yaşattığım bir bebeğim vardı ben elifimi hep öyle hatırlayacaktım
1 kızım var 7 yaşında eğer o olmasaydı hayata daha zor adapte olurdum belkide kopar giderdim kimsenin beni aramasını istemiyorum kimseyle bu konuyu konusmak istemiyorum söylenen her söz bana elifimi hatırlatıyor içimi acıtıyor yaramı kanatıyor sanki hiç üzülmüyor gibi atlatmış gibi durmaya çalışıyorum ama içim kanıyor geceleri uyuyamıyorum doğum sahnesi çektiğim onca acı sonrasında bebeğimin ağlayışını duyamamak kucağıma alamamak emzirememek yattığım odanın dışında yankılanan diğer odalardan gelen bebeklerin ağlamaları herşey facia gibiydi ilk defa içimi size döküyorum kızlar çünkü ailemin gözü üstümde eşimin gözü üstümde arkadaşlarım sürekli arayıp ruh halimi soruyorlar onlara güçlü gibi gösteriyorum kendimi ama yıkılmış bir viraneyim kızlar onu çok özlüyorum karnımdaki hareketlerini herşeyini kızımla birlikte bebeğime aldığımız kıyafetler dolabın içind duruyor bakmaya cesaret edemiyorum Rabbim tüm hamiş olan annelerimizin bebeklerine sağlık versin sıhhat versin Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bu acıyı çok zor çok

canım ALLAH yardımcın olsun yaşadığın şeyler hiç kolay değil okurken bede ağladım
ne söylesem boş biliyorum rabbim yürağine ferahlık versin kızına uzun ömürler versin
sana ne kadar üzülme desmde fayda etmez zamana ihtiyacın var sadece
elifin seni cennete beklyecek rabbim cennetinde kavuştursun inşallah

Rabbim bu zor günlerinizde yardımcı olsun inşallah... gerçekten zor bi durum en kısa zamanda tekrar elifiniz olur inşallah...

Rabbim sabır versin zaman tek ilacın... diğer yavruna sarıl.. meleklerimiz bizi bekliyor cennette...

canim ne denirki.. dusunuyorum dusunuyorum gozlerim dolu dolu... yutkunamiyorum... Allah sabrini versin, kizinin omrune omur katsin rabbim.. ne denirki..mBasiniz sagolsun, gecmis olsun...

e bebeğin cnalı doğum yaptıktan sonra ne oldu :S:S

canlı bebek nasıl öldü çok üzüldüm rabbim Elifinle snei cennetde buluştursun inşallah

Son düzenleme:
Allah sabır versin canım Dualarınla yanında ol.. Meleğin huzur içinde olsun

Rabbim hepinizden razı olsun. Tekrar tekrar söylüyorum kimseye en büyük düşmanıma yaşatmasın bu acıyı Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah yazdıklarınızla bana teselli veriyosunuz içimi bir tek size dökebiliyorum ve gözyaşlarımı sizinle paylaşıyorum daha fazla adıma ne ailemin nede kimsenin üzülmesini istemiyorum yaşadığım acı bana yetiyor çünkü

Çok üzüldüm çok acı ben de bebegımı 28 haftalıkken kaybettım karnımdayken kalbi durdu birden

hemde hiç ama hiçbişeyi yokken sırf kanım pıhtılaştığı için durdu kalbi......doğum yaptım suni sancıyla hiç acı hissetmedım

çünkü kalbim daha çok acıyodu......ertesi gün herkes bebeklerıyle evlerine taburcu olurken biz defnettik bebegımızı 1,5 sene oldu unutamadım hiç

üstelik benım hiç bebegım yok yaşayan 3 tane kaybettım peşpeşe beterin beteri var sizi anlıyorum çok acı ama

şükredin bir çocugunuz var bakın ben hala uğraşıyorum ve benım gibi çok insan var tekrar cok gecmıs olsun

evlat acısı çok zor çok değişik Rabbim kimseye yaşatmasın......başınız sağolsun

offf cok zor netten baktım hastalıga da daha kotu oldum ustelık hamıleyım Allahım sabır versın sıze bıdaha yasatmasın saglıklı evlat versın ıns kısa surede

Canim Allah sabirlar versin bende iki tane oglumu kaybettim hastaneden bos kucakla cikmak ve baskalarinin bebeklerine özenerek bakmak cok kötü(
Ikinci kaybimida 14 Subatta yasadim.Bence seni anlayacak kisilerle konus icine atma Insanlar seni güclü görse ne olacak zaten hicbiri anlamiyorki ne yasadigini....
Olan sadece sizlere oldu bak gör cevrendekiler en gec bir ay sonra hic birsey olmamis gibi davranacak...
Ates düstügü yeri yakiyor ama Rabbimden gelene razi olmaliyiz ....
Benimde Kizim var 7 yasinda onlar bizden daha cok etkileniyorlar maalesef.....
Allahim bütün melek annelerinin kucaklarini tekrar doldursun...

canım başın sağolsun şuan bu yazıyı gözyaşlarımla yazıyorum
allah sabır versin sana bitanem bende şuan hamileyim ilk gebeliğim daha
2.5 aylıktı ölü olduğu için kürtaj olmuştum çok kötüü bi duyguu
seni çok iyi anlayabiliyorum cnm allah sana sabır versin allah bi daha yaşatmasın canım
ne diyceğimi bilmiyorum allah sabır versin canımm

çok geçmiş olsun Allah sabır versin...

canım ALLAH yardımcın olsun yaşadığın şeyler hiç kolay değil okurken bede ağladım
ne söylesem boş biliyorum rabbim yürağine ferahlık versin

bu nasıl acıdır ya :) çok üzüldüm cnm göz yaşlarımı tutamadım:) rabbim sana nur topu gibi evlatlar nasip etsin,inşallah, acılarını alsın götürüsn cnm ya rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin .

Allah güç versin.ne güzl bir evladın varmış(çokk şükür)
Allah ona uzun ömür versin...

canim rabbim sabirlarin en büyügünden sabir versin, sayfani görünce hemen yazmak istedim. bilirim bu aciyi,bende bebgimi kaybettim hemde biliyormusun benim kizimin adida elif ti.dogumdan 2 ay sonra veda ettim ona.simdi biliyorumki seni hic bir cümle rahatlatmicak,hicbirsey teselli vermicek,simdi sana bebek gördügün zaman kucagina vermeye calisicaklar teselli olsun diye,yada sürekli imalarla durumunu kontrol edicekler iyimisin diye,belkide su anda sana verilen örnekler bile canini yakiyodur benim acimla sizinki bir mi diye kiyaslaya bilirsin. sana yorum yapan arkadasin biri söylemisti sakin icine atma güclü görünmeye calisma diye hakli cünki insanlar zamanla senin acini unutuyorlar, bana ebem demistiki agla,yeme,icme istersen ama sakin icine kapanma konus demisti,cevreme anlatamadiklarimi kagida yazmistim insan gercekden rahatliyor bunu farkettim,canindan can gidiyor ama hayat devam ediyor rabbim cok sükür sana evlat vermis kizin var,insallahda daha nicelerini vericektir.rabbime sigin duani esirgeme,isyana girme,her isde vardir bir hayir bizim göremedigimiz bizim anlayamadigimiz.cennette yavrunla kavusacaksin insallah.basin saolsun melek annesi.

öncelikle başın sağolsun. seni bir melek annesi olarak çok iyi anlıyorum.ve acını paylaşıyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…