Elif Şafak - AŞK

bende şuan okuyorum acayip etkisindeyim geçen gece ruyamda tebrizli şems'i sayıklıyordum
ktb bitsin bir süre sonra tekrar okumayı düşünüyorum :)

bende şuan okuyorum acayip etkisindeyim geçen gece ruyamda tebrizli şems'i sayıklıyordum
ktb bitsin bir süre sonra tekrar okumayı düşünüyorum :)

bende benzer bir şey yaşadım rüyamda şems'i gördüm sayıklıyormuşum işinkötü tarafı ben evliyim:roflol:

Arkadaşım okudu Aşk'ı şu anda ben Piraye'yi okuyorum ardından mutlaka okuyacağım bende

Ben de yeni aldım bir solukta 60 sayfa okudum bitirince tekrar okumayı düşünüyorum :) sırada oğlum var o da okuyacak akşama devam etmem lazımzemuszemus

bende kitabı yarıladım gerçekten harika
sırada kayınpedirim ve babam var :hulya:

kesinlikle çok güzel bir kitap ben daha önce ahmet ümitin babı esrar kitabını okumuştum oradaki şemsle bu kitaptaki şems arasında bazı bilgilerde farklılık var. bu da onunla ilgili daha çok şey öğrenmeye itiyor beni onunla ilgili kitaplar arıyorum. onu en doğru anlatacak araştırmalar bulmaya çalışıyorum.ben bu kitabı okuduktan sonra şemse hayran oldum şu sıralar bütün arkadaşlarıma bu kitabı tavsiye ediyorum. kesinlikle okunması gereken bir kitap

Haftalar önce okudum,kesinlikle okunmalı.Bazı yerlerde not almışlığım bile var...

Benimde çok beğenerek okuduğum bir kitaptı tavsiye ederim arkadaşlar harika...

kesinlikle muhteşem....
bende elif şafak'ın siyah sütünü okumustum ilk önce oda inanılmaz etkilemişti.übelki bunun gibi bir solukta bitirip notlar almadım yada hayatımda değişikliklere neden olmadı ama o kadar güzel iç seslerimizin çatışmasına değinmiş onları o kadar güzel ayırıp anlatmıştı ki çok başarılı idi

ama aşk başka zaten biraz da egilimli duygular içerisinde iseniz gerçekten hayatınız üzerinde önemli değişiklikler yapıyor,
ben de kitabı hemen okudum ve 40 kuralı tek tek yazıp okuma odamda duvara astım.
suan sems ve mevlana ile ilgili tüm gördüğüm kitapları alıyorum ve okumaya çalışıyorum.
aslında ne kadar ince olan dinimizi tanımama,değme kişisel basarı kitaplarına ,reikilere,feng suilere gerek kalmadan bulduğum huzura gidicek duygular ile tanışıyorum.
teslimiyet ve gerçek aşk huzurun anahtarı
keşke mevlana gibi anlatanlar ,sems gibi asıklar olsada saçma sapan bir çok olaydan kurtulsak...
ben bu kitap ve ramazan-ı serifinde faydası ve huzuru ile namaza başladım arkadaşlar
insallah aynı sekilde de devam edicek
bence okuyun huzur dolucağınız kessin

bugun bitirdim kitabın sonun hiç öyle biticeğini tahmin etmemiştim çok etkilendim
kitab bir harika elif şafakla siyah süt ile tanıştım ve butun ktblarını okumaya düşünüyorum inş.
herkese tavsiye ederim mutlaka okuyun

Gelmiş geçmiş okuduğum kitaplar arasında rakipsiz en farklı ve en etkileyici olanı...
Kitap bitmesin diye okumaya kıyamıyorum...
Tarifsiz güzel...

canım senin adına çok sevindim bende çok etkilendiğimi düşünüyorum şimdi anneme verdim kitabı oda kaptırdı kendini büyük bir hevesle okuyor

mybaby_angel teşekkür ederim canım:)

ASLINDA okumamız ve araştırmamız sart ve en güzeli ama günümüzde o kadar çok oyalayacak şey var ki gec kalıyoruz sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…