• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elif Şafak - AŞK

ben seviyorum elif kitaplarini baba ve picde cok guzel

yarılayana kadar cok sıkıldım. ama sonradan mavlana ve tebrızlı sems işin içine ıyıce grınce dayanılmas bır roman olmus. mevlana aşkım arttı tebrızlı şemse hayranlık duymaya basladım ama karısını üzmesıne cok uzuldum.. hıkayenın sonundaa çok üzüldümmafoldumben
hatta yakın zamanda bı konya gezısı bıle düşünüyorum...

Okudum ve ben kullanilan türkceyi begenmedim..

Annein cocuklariyla konustugu türkce bana cok saglam gelmedi acikcasi.

çok merak ediyorum bu kitabı bi türlü kısmet olmadı en kısa zamanda okucm inş.

Güzel bir kitap.Kaybolmus insanlarada kendini hatirlatiyor...Ayrica benim gibi sufizm konusunda bilgisi olmayanlara da yeni bir dünyanin kapisini araliyor ..mevlana sufizmle ilgili okunacak tavsiyeleriniz varmi arkadaslar..

Okurken en çok Şems etkiledi beni.Kimyanın Şems'e olan aşkı çok hüzünlüydü.Şems madem Kimya ile olmayacaktı neden evlendi merak ettim.

Her kitap yeni birşey öğretiyor insana.bu kitaptada bilmediğim birçok şeyi öğrendim.zevkle okuduğum kitaplardan biri.herkese tavsiye ederim.

daha once hic elif safak okumamistim
su an elimden dusuremiyorum

ben de öyle.. okuduğum ilk Elif Şafak kitabı.
bitirene kadar elimden düşüremedim. çok yalın ve sade bir dille ancak bukadar çok şey anlatılabilir.
ayrıca iki arkadaşıma da doğumgünü hediyesi olarak aldım. onlar da bayıldılar kitaba.

yanlız şöye bir durum var arkadaşlar, bu kitabı bitirdikten bir müddet başka kitap okuyamıyosunuz.
bir müddet etkisinde kurtulamıyosunuz ve başka kitaplar çok yavan geliyo..
bitireli 10 gün felan oldu okmaya niyetlendiğim her kitabı ilk sayfadan sonra devam edemedim..
o yüzden bir müddet kitap okumaya ara vericem galiba..
hani şey.. gibi..
hani birine çok büyük bir aşkla bağlanırsınız da artık başkasını onun yerine koyamazsınız ya..
onun gibi bişey yani..
çok tuhaf bir şekilde kendine bağlıyor kitap..
bunu da paylaşayım dedim..

yanlız şöye bir durum var arkadaşlar, bu kitabı bitirdikten bir müddet başka kitap okuyamıyosunuz.
bir müddet etkisinde kurtulamıyosunuz ve başka kitaplar çok yavan geliyo..
bitireli 10 gün felan oldu okmaya niyetlendiğim her kitabı ilk sayfadan sonra devam edemedim..
o yüzden bir müddet kitap okumaya ara vericem galiba..
hani şey.. gibi..
hani birine çok büyük bir aşkla bağlanırsınız da artık başkasını onun yerine koyamazsınız ya..
onun gibi bişey yani..
çok tuhaf bir şekilde kendine bağlıyor kitap..
bunu da paylaşayım dedim..

aynen
hatta derler ya
bir kitap okudum hayatim degisti
mevlana , tasavvuf, sufizm ile ilgili inanilmaz bir ogrenme bir istegi olustu icimde

bilmiyorum belki biraz ağır gelebilir ama Cemalnur Sargut da okunabilir.ısteyenlere incelemelerini tavsiye ederim.kitapyurdu yada ideefixe den bakılabilir

Hiç kitap okumayan bir insana bile kitap okutturacak kadar başarılı bir tarzda yazılmış. Bence de herkes okumalı

Elif Şafak AŞK gerçekten müthiş bir kitap. Mevlanaya olan hayranlıgım dahada arttı. Gerçek AŞK ın ne oldugunu anladım.

Back