daha geçen gün araf'ı bitirdim hala etkisinden çıkabilmiş değilim başka kitaba başladığım halde... siyah sütü okumuştum ondan evvel, basit gelmişti ama araf bir şaheser. aşk'ı çok merak ediyorum ama ondan evvel elif şafak'ın diğer kitaplarını okumak istiyorum.. bir kadın yazarda ilk kez gördüğüm derinlikler buldum kendisinde..
daha geçen gün araf'ı bitirdim hala etkisinden çıkabilmiş değilim başka kitaba başladığım halde... siyah sütü okumuştum ondan evvel, basit gelmişti ama araf bir şaheser. aşk'ı çok merak ediyorum ama ondan evvel elif şafak'ın diğer kitaplarını okumak istiyorum.. bir kadın yazarda ilk kez gördüğüm derinlikler buldum kendisinde..
gerçekten ciddi bir araştırma yapmış ama yazarken elif şafak, ahmet ümit'in kitabını da bir an önce okuyacağım buyrunnnnnnnnn
çok güzel ve bir o kadar özel bir kitap,
nasıl bittiğini anlamadım....
elif şafak aşkta bir hikaye geçiyodu ordaki aşıkları hatırlayamadım yaa, kerem ile aslıydı galiba, padişah onu çok güzel bulmuyo,hikayeyi tam hatırlayamadım yanlış olmasın ama kızda 'sen kerem değilsin ki onun gözünden beni göresin gibi bişey söylemişti, kerem ile aslı mıydı bunlar,aklıma takıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?