- 16 Mart 2008
- 45.140
- 218.602
Babalar gibi keyifli izlemeler tatlım. Çok severim Baba dizilerini .Baba serisine başladım. İzleyelim bakalım tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babalar gibi keyifli izlemeler tatlım. Çok severim Baba dizilerini .Baba serisine başladım. İzleyelim bakalım tekrar
Afiyet olsun canım Sahurda hellim bana göre sakıncalı bir tercih tuzlu ve çok susatiyorPzt menüm
Sahur 04.30 1tb ekmek 1 haş yumurta 1 dilim hellim 1 dilim süzme peyniri domates salatalık 1 siysh zeytin bal kaymak ceviz
İftar 18.45 1 küçük tabak döğme pilavı 1 küçük tabak nohut yahnisi salata ayran
1 avuç çerez
Su 1 lt
Salı menüm
Sahur 04.30 1 tb ekmek 1 üçgen peyniri domates salatalık menemen bal kaymak ceviz
İftar18.45 3 tane mumbar(hazır değil kendim yaptım) ayran domates salatalık
21.00 1 dilim çikolatalı pasta
Su 1.5 lt Elhan Cordelia Mthn83 herkese iyi sahurlar...
Allah esirgesin kovma sözcüğünü unut elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış bitanem Olduğu kadar. Hedefine ne kadar yaklasirsan o kadar iyi.Amin inşallah bir mucize olur çünkü bu haftaki hedefim 67 ydi bu haftada olmasa beni burdan kovun
Geçmiş olsun şimdi nasılsınSelamlar herkese bi mide ağrısı uyutmadi gece dokunacak bir şey de yemedim ama
2 saat uyku muuu ,geçmiş olsun yanlız resimlerini gördüm o bel gerçekmiAha ben iste 2 saat uyumuşum mideden dolayi....
Sanada günaydınlar çıtırımGünaydın eküricim.
Sagol canimEndoskopiden sonra yataga gecirirken hemşire beliniz ne kadar ince demis bende herhalde ince olacak o kadar cardio yapiyorum demisim ya cok utanmistim ayilinca normalde dense tesekkur ederim gercekten mi falan derim, içimde bir patavatsiz var demekGeçmiş olsun şimdi nasılsın
2 saat uyku muuu ,geçmiş olsun yanlız resimlerini gördüm o bel gerçekmi
İbucold ic hemenMerhabalar çok halsizim kızlar her yerim ağrıyor gibi. Yatsam uyurum
Akşam da gelemedim. Bir sürü alıntı yaptım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
BendeAfiyet olsun hmm un helvasını çok severim bir de leblebi helvası var o da çok güzel oluyor
Afiyet olsunİyi akşamlar
12.03.2024
Sabah 12:00 gibi 4 yk yoğurt, 1 yk chia tohumu,2 dilim ananas,1 tutam kırmızı meyve
Ara 14:00 2 dilim ananas,20 gr badem
2.ara 16:00 20 gr badem,sütlü filtre kahve,40 gr leblebi (bunu ben ekledim hiç doymadım hiç)
Akşam 20:00 200 gr ızgara tavuk,göbek salata
Su 2.5 lt
3166 adım (pek yapamadım halsizdim)
Elhan Mthn83 Cordelia
Afiyet olsun doydun mu
Dengeli gitmişBen Kasım 1 de başladım. 5 ay oldu 89 kiloydum şuan işte 72.65oldum
Seni bilmem de bende mantık sevgiyi doğurdu. Hayırlısı olsun canımSizinle bir şey paylasmak istiyorum
Senfoni meraklisi ben seyirlerimden cekim yapip hikayelerimde paylasmamla vesile olup bir violinist beyin dikkatini cekmisim tanıştık sanki bunu sizinle paylasmam gerekiyor gibi hissettim
Hayırlı olsun
Kendini biliyorsun birşey diyemem ama gezegen sana meydan okudu bı silkelen yarış içinde yarış varMenüm
Dün ilk sahur diye pide yedim 3 dlm kadar sahanda yumurta 4 çatal peynir 6zeytin 2 ceviz
İftar 2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ot kavurması
3 kaşık makarna
4 lahana sarması
3 hazır çiğköfte yeşillik(çocuk oruç isteyince bu da sofraya kondu )
Yarım porsiyon sütlü tatlı
Su 1 lt ancadır ölçemedim
Spor 1 saat yürüyüş 60.3:180 Cordelia
Çok oldu biliyorum. Ama bu kadar artık Ramazan'da da dikkat başlıyor.
Not:normalde Ramazan'da kilo alanlardanım.e tabi normal dediğinizi duyar gibiyim
Elhan
Mthn83
Benim kardeşim kovaKardeşim kova erkeği...tanıdığım birkaç daha var.
Ciddi farkedilenilir bi uyanıklık zeka durumları oluyor.
Sempatik olurlar sevilirler ortamda.
O kadar üzülecek bişey yok
Teşekkür ederimSağlıklı kilo vermişsin tebrikler kaptanim
Teşekkür ederim canımMthn83 6 lara cok az kalmış. Muhteşemsin. Listeler ve yemeklerle uğraşıyordum. Yazamadim tebrikler güzel kaptanım
Geceye çok karbo olmuş canım
Nasıl oldun
Afiyet olsunElhan Mthn83
12 Mart
Sahur yok
Gün içinde bir şey yiyemedim
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
2 haşlanmış patates
12 yemek kaşığı semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
22:00
2 dilim ev böreği
An itibariyle şekersiz türk kahvesi
Yanına 2 küçük fındıklı lokum ( küçük ama gerçekten)
2 lt su spor yok
Hepinize hayırlı sahurlar dilerim
Abla benmi engel oluyorum kismetine⅞ Mthn83 anca bana desin sağa sola bakma, düzgün git gel diye
Afiyet olsun canım14:30
Yoğurtlu meyve salatası ( muz, ananas, çakmaktaşı)
18:30
2 tane tako ( köz patlıcan, kapya, mısır, turşu, mantar, kaşar)
Bikaç kaşık mercimek çorbası
1 süt dilimi
19:30
2 lokma ramazan pidesi ( komşum yapmış, çok ısrar etti tadına bak diye)
1 hurma
1,5 lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Elhan Mthn83
Ben ona boşa mi kiziyom benle ugrasacak firsatlari aliyom elinden
Pzt menüm
Sahur 04.30 1tb ekmek 1 haş yumurta 1 dilim hellim 1 dilim süzme peyniri domates salatalık 1 siysh zeytin bal kaymak ceviz
İftar 18.45 1 küçük tabak döğme pilavı 1 küçük tabak nohut yahnisi salata ayran
1 avuç çerez
Su 1 lt
Salı menüm
Sahur 04.30 1 tb ekmek 1 üçgen peyniri domates salatalık menemen bal kaymak ceviz
İftar18.45 3 tane mumbar(hazır değil kendim yaptım) ayran domates salatalık
21.00 1 dilim çikolatalı pasta
Su 1.5 lt Elhan Cordelia Mthn83 herkese iyi sahurlar...
Geçmiş olsun canımSagol canimEndoskopiden sonra yataga gecirirken hemşire beliniz ne kadar ince demis bende herhalde ince olacak o kadar cardio yapiyorum demisim ya cok utanmistim ayilinca normalde dense tesekkur ederim gercekten mi falan derim, içimde bir patavatsiz var demek
Yaa Mthn83 gordunmu anlık şişip inmeleri bitek sen olmuyon yalniz degilsin bunu demek istiyorum biz dogru bildigimizi yapcazzz moral bozmak yokkk
Benim amacım yaza kadar zayıf olayımds yeter şeklinde oldu zaten hedefim çok düşük değil son 5-6 kilomAfiyet olsun
İmkanın varsa sütlü tatlı tercih et canım
Afiyet olsun
Dolmalar sarmalar
Bende
Afiyet olsun
Afiyet olsun doydun mu
Dengeli gitmiş
Seni bilmem de bende mantık sevgiyi doğurdu. Hayırlısı olsun canım
Hayırlı olsun
Zayif bir Dombili hemserim hoşgeldin takımımıza
Kendini biliyorsun birşey diyemem ama gezegen sana meydan okudu bı silkelen yarış içinde yarış var
Benim kardeşim kova
Genelde çok sessizdir.
İnce esprileri laf doku durmaları vardır
O kadar üzülecek bişey yok
Ben dün kıymalı yedim. Bugün dengelemeye çalışacağım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Geceye çok karbo olmuş canım
Nasıl oldun
Meyve ağırlıklı bir son
Afiyet olsun
Benim açtığım spor başlıklı konunun,ilk sayfasında linki var canimSayfanın tarifler sayfası açılmıştı bulamıyorum linklemek isteyen olur mu
Aynen canım çocukluk dışında 65 i görmek istiyorumBenim amacım yaza kadar zayıf olayımds yeter şeklinde oldu zaten hedefim çok düşük değil son 5-6 kilom
Seninde az kalmış boy uzun olunca çok zayıflık yakışmıyor gerçi bana yakışmıyor hicAynen canım çocukluk dışında 65 i görmek istiyorum
Geçmiş olsun canım. Kolaylıklar dilerim.Yarın yokum tüm gün sabah eşimin hastane randevusu var,sonrada onun diş için doktora gideceğiz sıra onda bu sefer
Sayfanın tarifler sayfası açılmıştı bulamıyorum linklemek isteyen olur mu
Bı göreyim bakayım çok zayıflık denen şey nasıl oluyorSeninde az kalmış boy uzun olunca çok zayıflık yakışmıyor gerçi bana yakışmıyor hic
Valla bende görmedim tek sorun kilo verdim diyelim burayı bırakamam kiBı göreyim bakayım çok zayıflık denen şey nasıl oluyor
Antalya' da Valilik firtınalı , yağmurlu havalarda 60 kilonun altındakiler dışarı çıkmasın diye duyuru yapıyor . Adamlar zorda kalmasın diye fazla aşağı inmek istemiyorumBı göreyim bakayım çok zayıflık denen şey nasıl oluyor