ElfNcm' in Günlüğü

dzky87

suelin
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
453
42
73
Kitap okumaktan müzik dinlemekten gina geldi bugün isim şişti. . Film izlemekten de bıktım. . Offf ne olacak benim halim..
Bi de şu yazımı nasıl renkli yapabilirim '😔

Ay derde bak ya hayatta hiç derdi kalmamış hanımefendi kitap okuyup müzik dinlemekten sıkılmışmış filan kaç yaşındasınız kendinizr yararlı meşgaleler bulamıor musunuz. Kendinizi geliştirmek için kurslara gidin çalışın.

İnsanlarla dalga geçmek ne kadar kolay ya illa sizin beğendiğiniz şekilde mi konu açılması lazım,sadece yazmak istemiş de olabilir konu sahibi sinirinizi başkalarından çıkarın.

Kızcağızın niye üstüne gittiniz ki şimdi.
ne var yani ,siz bütün gün gazzedeki insanlar için bir yardım kampanyasından ötekine koşup, bulunduğunuz ilde boykot adına protesto yapıyor,gün içinde o insanlar için para topluyorsanız bişey diyemem AMA sabah kalkıp normal ev işi çamaşır bulaşık sonrada internette geziniyor forumlarda insanlara laf sokuyorsanız e sizin ne farkınız var müzik dinleyenden?

aa arkadasim sende diger duyarlı arkadaslar gibi yasini tutup foruma girmesene. bak butun gun gozu yasli aglamaktan bi sey yapamayan hatta foruma girip geyik bile yapamayan insanları kizdirdin. bu ne bicim dert yahu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kitap okumaktan müzik dinlemekten gina geldi bugün isim şişti. . Film izlemekten de bıktım. . Offf ne olacak benim halim..
Bi de şu yazımı nasıl renkli yapabilirim '😔

Hobi kurslarina gidebilirsiniz,farkli diller ogrenmeye calisabilirsiniz.
Puzzle alin,ugrasirken sikilmazsiniz.
Siz bir sey yapmak isteyin hele akliniza cok sey gelir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Olumsuz yorum yapanlar da sağolsun. . Ama keşke yazmasaydiniz. . Herkesin derdi vardır eminimki.. burda beni tanıyan anlayan elbet vardır .. yine de canınız sağolsun. .
Eminim bu bu sayılarımı hiç biriniz yapmiyosunuzdur. .
Nasrettin hoca damdan düşmüş millet neyin var hica demiş. O da bana damdan düşeni getirin beni anca o anlar. .
Olumlu yorum yapan arkadaşlar sağolun. .
Bu topikte açtım konu çünkü diğerlerinde beceremedim..kusuruma bakmayın. .

Peki dert ne aldatilmak mi kocaya kavga etmek seks yapmamak bunlar mi dert sorarım size

Söyleyin çok bilmiş bayanlar BUNLAR MI DERT !!! AÇIN SIM O KAPANMAYAN CENENIZI ??

Bdv diyorum tam da yeri :) hadi bi şarkı armağan edelim konu sahibine :)
Tüh bulamadım derdine uygun şarkı kusra bakma yav :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki dert ne aldatilmak mi kocaya kavga etmek seks yapmamak bunlar mi dert sorarım size

Söyleyin çok bilmiş bayanlar BUNLAR MI DERT !!! AÇIN SIM O KAPANMAYAN CENENIZI ??

Peki senin bu açmış olduğun konu dert mi? Yada derdi geç herhangi bir şeye benziyor mu? boş boş can sıkıntısı. çık dışarı gez açıl ne bileyim arkadaşlarınla dondurma ye çay iç sohbet et bişeyler yap yani. hayat tv izlemek müzik dinlemek kitap okumaktan ibaret değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…