- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
- Konu Sahibi tourmaline
elf'in mail adresini nasıl bulcam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulduk bulduk
donut sağolsun
mailide attı artık cevap beklicez:)
trye gelip kaybolmamuıştır inşallah adamlar sağolsun çok ilgililer bulduğu ilk yere sallıyorlar paketi bundan sonra adrese şirket adını eklicem ben ptt ile gelceği zaman ne olur ne olmaz :)
geçen ptt den geldi paket valla adamlar bulamadıkları için cepten aradılar.
çünkü ev değil buralar işyeri sanayi :)
çilekten şaşmıcam artık ben
ayakkabıyı nerden aldın canım ?
kızlar bu elf ı.d minerals gibi bir marka mı. öyleyse çok sevnirim. ı.d minerals artık Türkiyede satılmıyormuş. siz internetten mi alıyrosunuz
teşekkürler magrenta. strawbery den hiç alışveriş yapmadım ama öğrenicem elim mahkum. id nin pudrası gibisi yok çünkü. mübareğide 3.5 senedir kullanıyorum hala var ama top top oldu. siz düşünün ne kadar az kullandığımı :sempatiksalakcinni
lamiacım strawbery türkçe biraz araştırma yapabilirsin sorunsuz bir şekilde geliyor :))) ben bir kere yaptım bir çok kez yapanlarda var sorun yaşamadılar hiç bende id denemek istiyorum ama bulmak zor olur açık renkliim ben diye vazgeçtim denemeden almak mantıklı diil
canım tenin çok beyazsa uymayabilir. benimde açık ama çok beyaz değilim açık buğday diyeyim. ben en açık tonunu kullanıyorum süppeerr duruyor(sun lıgt tı sanırım). ama beyaz tenli birine uymaz belki bilemiyorum
canım daha yeni yaptı ama yeni aldıklarımız topiğinde duyurdum malesefkızlar şu aralar elf free shipping yapmıyor değil mi ?
kargo ücreti ne kadar oluo ortalama kızlar??