- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- Konu Sahibi tourmaline
canım facebook taki sayfasından takip ediyorum buraya yine yazarım tabi her 1.000. üyede ya free shipping ya da indirim yapıyorlar ben free shippingleri sevdim :)))))herhalde ben kaçırdım canım kargo olayını
siz nasılsa takip ediyorsunus tekrar olduğunda bilgi verirsinis demi ccanım :):)sempatiksalakcinni
enemmm çalışmadım ben hemen sormaa hehehegünaydınn kıslaarr ;kaydirigubbakcemile2
magrentacım ; sorularıma başlıyorummm hazır mısın ?
soru 1) conceler ve highliter her ikisi de göz altına mı uygulanıyor ? memnun musun ?
soru 2) blush ve bronzer güzel mi ?
soru 3) takma kirpikleri hiç kullandın mı?
guclubacismile
1.kapatıcı göz altına sürüyorum pek kaparıcı özelliği hakkında yorum yapamıcam mor ise kapatmayabilir gibime geliyor pek sorunum yok benim güzel o yüzden benim için :)
neyse aydınlarıcıyı kaş altına göz pınarına istersem biraz göz alrına şakaklara yani aydınlatmak istediğin her yere sürebiliyorsun canım en çok kaş altında güzel duruyor :)))
2. blush and bronzerı sevdim allığıonı kullanıyorum rengi güzdel kalıcılığını bilemicem gün içinde yüzümle çok oynarım ne ruj sürebiiyorum ne de allık bu yüzden burayı atlayıp bronzera geliyorum güzel gölge yapılıyor elmacık kemiklerine hoşuma gitti :)))
3.takma kirpikleri henüz denemedim bi kere denemeye çalıştım başaramadım denemek için almıştım zaten bu üründe bir iddiam yoktu takma kirpik takmayı öğrenmek istiyorum dersen alınabilir :))))
oyyy çok yazdım kusura bakma artık :)))
eyeliner çok güzelmiş değil mi , bu makyajı çok beğendim ben..
Shadows: Elf Brightening Eye Color #Ethereal
Liner: Elf Cream Liner #Black
ethereal far :
bu fotodaki makyajın o far paleti ile nasıl yapıldığını çözemedim ben,
belirtilen o paletteki far renkleri sarı tonları..
canım bu farın renkleri var heralde siyahlı olanla yapmıştır bunun resmi var diye bu resmi eklemiştir eyeliner krem ise bende çok beğendim dün deneme yaptım emme böyle güzel görünmüoki bende ((((