- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
- Konu Sahibi tourmaline
kızlar sipariş ettiiğim şeylerin resimlerini koyucam.kullananlar yorumlarını yazabilirler mi acababilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçırdım desene, bir dahakine inşallah yakalarım..canım buraya da yazabilir misin zahmet olmazsa senin için çünkü orda sayfalar çok hızlı ilerliyor yakalamak zor oluyor dacanım daha yeni yaptı ama yeni aldıklarımız topiğinde duyurdum malesef
güle güle kullan canım, bunların hiçbirini kullanmadım ben ama o siyah eyelinearı almayı çok istiyorum kalmamıştı ben sipariş verirken..ben de studio far fırçaları var gayet güzeller..ilk sayfalarda fotoları var..kızlar sipariş ettiiğim şeylerin resimlerini koyucam.kullananlar yorumlarını yazabilirler mi acababilmiyorumkismile
gelelim yorumlaraaaakızlar sipariş ettiiğim şeylerin resimlerini koyucam.kullananlar yorumlarını yazabilirler mi acababilmiyorumkismile
kaçırdım desene, bir dahakine inşallah yakalarım..canım buraya da yazabilir misin zahmet olmazsa senin için çünkü orda sayfalar çok hızlı ilerliyor yakalamak zor oluyor da
güle güle kullan canım, bunların hiçbirini kullanmadım ben ama o siyah eyelinearı almayı çok istiyorum kalmamıştı ben sipariş verirken..ben de studio far fırçaları var gayet güzeller..ilk sayfalarda fotoları var..
magrenta çok tşk ederim canım açıklamışsın hepsini tek tek:asigim:
gelince ben de yorumlarımı yazıcam canım..
magrenta freeshipping sık sık yapıo mu elf
bir de bidahaki ne zmna olur tahminen??
bugünden itibarn mi,ben dün werdim siparişimi:uhm:
canım bence indirimleri felan haber werelim günü gününe??