Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En cok tuketimi saat kacta yaptiginizi nerden goruyorsunuz125 tl gelmiş
Geçen ay 138 tl idi
2 hafta sonu ütü yapmadık
Tek zamanlı tarife diye geçiyor ama en çok tüketimi saat 23 ile 07 arasında yapmış görünüyoruz
O saat uyku saatimiz makina ütü fırın çalışmaz. 6 dan sonra kalkarız ışık açık olur sadece.
Anlamış değilim farkı
Fikri olan var mı kızlar
Faturada yazıyor orta kısımlarında gündüz,puant,gece diye yazıyor,biz tek zamanlıya geçtik tek zamanlıda gecede kullansan,puant zamanıda kullansan aynı birimden alıyorlar,ama 3 zamanlı ise en çok puant dönemi pahalı oluyor,puant dönemi 17-22 saat arasını kapsıyor kış için şuan,yazında saat 23 kadar puant dönemi oluyor,çevremde de görüyorum bazen akşam tarifesi uygun diye çamaşır makinesi gibi ürünleri akşam atarlar daha uygun diye fakat akşam saat 8 de 9 misal aslında attıkları zaman dilimi en çok tüketilen zamana geliyor eğer 3 zamanlı ise akşam 10 yada 11 den sonra uygun zamana geçer diyorlar ama pek zannetmiyorum komşum gece atardı herşeyi bizden yüksek gelirdi faturası çünkü birçok işi aslında puant zamanı yapıyoruz.En cok tuketimi saat kacta yaptiginizi nerden goruyorsunuz
Faturada yazıyor orta kısımlarında gündüz,puant,gece diye yazıyor,biz tek zamanlıya geçtik tek zamanlıda gecede kullansan,puant zamanıda kullansan aynı birimden alıyorlar,ama 3 zamanlı ise en çok puant dönemi pahalı oluyor,puant dönemi 17-22 saat arasını kapsıyor kış için şuan,yazında saat 23 kadar puant dönemi oluyor,çevremde de görüyorum bazen akşam tarifesi uygun diye çamaşır makinesi gibi ürünleri akşam atarlar daha uygun diye fakat akşam saat 8 de 9 misal aslında attıkları zaman dilimi en çok tüketilen zamana geliyor eğer 3 zamanlı ise akşam 10 yada 11 den sonra uygun zamana geçer diyorlar ama pek zannetmiyorum komşum gece atardı herşeyi bizden yüksek gelirdi faturası çünkü birçok işi aslında puant zamanı yapıyoruz.
O yüzden en iyisi tek zamanlı tarife bence.