Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

yasanilan sehire gore birim fiyatlari degisiyor
20 su gelirdi 28 geldi
65 elektrik gelirdi 10 gun evde yoktuk 54 geldi gunduz evde yokuz aksamdan aksama

170
Evde iki kişiyiz
Nereye gidiyor bu elektrik bilemiyorum...

350 geldi 37günlük fatura..
Mayısdan beri 280nin altına inemedik gitti.sıcak ve klima dışında hiç bişey yok :KK43:(
Nisan ayı 58tlye idi mesela en son.

Sonra uçtu gitti maşallah...

Elektriğe çalışıyoruz resmen :KK43:(

2 kişiyiz, buna rağmen minimum 200 geliyor. Klima aşırı kullandığımız zaman 450 TL'leri buluyor.

125 tl gelmiş
Geçen ay 138 tl idi
2 hafta sonu ütü yapmadık
Tek zamanlı tarife diye geçiyor ama en çok tüketimi saat 23 ile 07 arasında yapmış görünüyoruz
O saat uyku saatimiz makina ütü fırın çalışmaz. 6 dan sonra kalkarız ışık açık olur sadece.
Anlamış değilim farkı
Fikri olan var mı kızlar
En cok tuketimi saat kacta yaptiginizi nerden goruyorsunuz

En cok tuketimi saat kacta yaptiginizi nerden goruyorsunuz
Faturada yazıyor orta kısımlarında gündüz,puant,gece diye yazıyor,biz tek zamanlıya geçtik tek zamanlıda gecede kullansan,puant zamanıda kullansan aynı birimden alıyorlar,ama 3 zamanlı ise en çok puant dönemi pahalı oluyor,puant dönemi 17-22 saat arasını kapsıyor kış için şuan,yazında saat 23 kadar puant dönemi oluyor,çevremde de görüyorum bazen akşam tarifesi uygun diye çamaşır makinesi gibi ürünleri akşam atarlar daha uygun diye fakat akşam saat 8 de 9 misal aslında attıkları zaman dilimi en çok tüketilen zamana geliyor eğer 3 zamanlı ise akşam 10 yada 11 den sonra uygun zamana geçer diyorlar ama pek zannetmiyorum komşum gece atardı herşeyi bizden yüksek gelirdi faturası çünkü birçok işi aslında puant zamanı yapıyoruz.

O yüzden en iyisi tek zamanlı tarife bence.

Faturada yazıyor orta kısımlarında gündüz,puant,gece diye yazıyor,biz tek zamanlıya geçtik tek zamanlıda gecede kullansan,puant zamanıda kullansan aynı birimden alıyorlar,ama 3 zamanlı ise en çok puant dönemi pahalı oluyor,puant dönemi 17-22 saat arasını kapsıyor kış için şuan,yazında saat 23 kadar puant dönemi oluyor,çevremde de görüyorum bazen akşam tarifesi uygun diye çamaşır makinesi gibi ürünleri akşam atarlar daha uygun diye fakat akşam saat 8 de 9 misal aslında attıkları zaman dilimi en çok tüketilen zamana geliyor eğer 3 zamanlı ise akşam 10 yada 11 den sonra uygun zamana geçer diyorlar ama pek zannetmiyorum komşum gece atardı herşeyi bizden yüksek gelirdi faturası çünkü birçok işi aslında puant zamanı yapıyoruz.

O yüzden en iyisi tek zamanlı tarife bence.

Hangi tarifede oldugunuzda en üst kısımda yazar abonelik numarasının olduğu kısımlarda.

X