Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Bu ay 242 lira geldi
Evde 2 klimanın çalışması etken
Ayrıca çamaşır makinem hiç durmaz
Bir de buzdolabım A sınıfı değil.
O büyük etken
En kısa sürede değiştirmeyi düşünüyorum.

60-80 civarı geliyor ama zam geldi artmıstır
Biz evde durmuyoruz neredeyse hiç aksam bir iki saat belki acık kalıyor ısık klima hele haftasonu hiç yokuz nasıl böyle geliyor anlamıyorum

Nasıl başariyorsunuz 50 de tutmayı gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda
Soyleki vallah bende bilmirem :KK70:
Ama rutinim su.. camasiri haftada iki calistiririm renklileri 28 dakikada, beyazlari 58 dakikada yikiyorum. Ozellikle camasir makinasini dakika ayarli aldim. Bazen 14 dakikaya da atiyorum. Bulasik tam dolmadan acmiyorum. O yuzden haftada 3 yikiyorum. Zaten biz iki kisiyiz. Lambalar kapali gereksiz tv acilmiyor. Sadece bulundugumuz odanin lambasi acik. Tasarruflu sari isiklardan aldik o etkiledi galiba. Supurgede rutinim yok aslinda. Kafama gore. Bana hep 50 ve alti geldi fatura.

Maşallah,biz de iki kişiyiz büyük şehirde yaşıyoruz. Camasir uzun atiyordum kisaltcam
Camasirlari kisada at hep. Farkediyor inan. Ancak cok asiri lekeliyse uzun atarim. Benjm sacim kosa duzlwstirici masa kurutma makinesi kullanmiyorum hic. Ketilda kullanmam. Utuyu toplu yapmiyorum. Sabah ne giyeceksem onu utuluyorum.

Bu ay kendi rekorunu kırdı 463 tl geldi.klima kullanıyoruz ama hep aynı şekilde kullandık, mayıs 180 haziran 220 bu ay zamlardan dolayi 463 141 tl de dağıtım bedeli...

Bu 2018 ekonomik krizi bizim gecim butcemizi bitirmez insallah.

4 kişiyiz ve hergün evi süpürürüm bulaşık makinesi 2güne 1 calişir fatura 70 100 arası gelir.

300 TL geldi. Hayatımda görmediğim rakam.
Ne bu ülkeye ne gelecege hiçbir inancım umudum kalmadı benim.
Ölelim mi surunelim mi ne istiyorlar belli değil.
Hafta da iki kere çamaşır iki kere bulaşık belki ayda iki kere fırın çalışır. Tüm gün evde yokuz. Akşamları birkaç saat klima açık.
Ekstra hiçbir şey yok hiçbir şey.
Bu bölgede elektrik zirvede.
Diyecek söz yok.
Tüm yaşam hevesimizi aldılar , sebep olanların burnundan gelsin.
Küçücük çocuğumun rızkına hakkına girenlerin iki yakası bir araya gelmesin dilerim.
Çok canım sıkıldı cok

X