- 8 Haziran 2013
- 56.828
- 150.914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klimanızın a++olması çok farkettirirİnanmayan olur belki..klimamız 24lük inverter bir klima.
4senedir kullanırım.ve hep yaz mevsimi 20saat çalışır.
bu fiyatları bende hayatımda ilk kez son 2 3aydır görüyorum.
ondan önce max. 220görmüştüm ama o zaman çok ciddi süpürge fırın falan da çalıştırmıştım.haftada misafir ağırlamıştım.
bu ay ne fırın ne ütü ne süpürge açmadım.Ama durum bu (
tam bir tasarruf örneğiSoyleki vallah bende bilmirem
Ama rutinim su.. camasiri haftada iki calistiririm renklileri 28 dakikada, beyazlari 58 dakikada yikiyorum. Ozellikle camasir makinasini dakika ayarli aldim. Bazen 14 dakikaya da atiyorum. Bulasik tam dolmadan acmiyorum. O yuzden haftada 3 yikiyorum. Zaten biz iki kisiyiz. Lambalar kapali gereksiz tv acilmiyor. Sadece bulundugumuz odanin lambasi acik. Tasarruflu sari isiklardan aldik o etkiledi galiba. Supurgede rutinim yok aslinda. Kafama gore. Bana hep 50 ve alti geldi fatura.
Valla şu son iki aya kadar fark ettirmiyordu.haziranda da aynı şekilde 20saat bütün ay çalıştı.Ama 220ydi en fazla gelen.üstelik bu ay 5gün bayram tatilinde evde de değildik.Klimanızın a++olması çok farkettirir
Abimin 2 adet 9 ve 12lik kliması 24 saat çalışır faturası 220 geldi