Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

369 tl geldi bu ay..Ama artık düşer diye umsamda pek düşeceği yok gibi.
evet 20saat klima çalışıyor.buz dolabı çalışıyor düzenli.
Onun haricinde çamaşır bulaşık haftada 2 3dür, ütü fırın hemen hemen hiç açmadım bu ay.

İnanmayan olur belki..klimamız 24lük inverter bir klima.
4senedir kullanırım.ve hep yaz mevsimi 20saat çalışır.
bu fiyatları bende hayatımda ilk kez son 2 3aydır görüyorum.
ondan önce max. 220görmüştüm ama o zaman çok ciddi süpürge fırın falan da çalıştırmıştım.haftada misafir ağırlamıştım.
bu ay ne fırın ne ütü ne süpürge açmadım.Ama durum bu :KK43:(

Eklentiler

• 1536133875907-1215958434.jpg
    1536133875907-1215958434.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 122
İnanmayan olur belki..klimamız 24lük inverter bir klima.
4senedir kullanırım.ve hep yaz mevsimi 20saat çalışır.
bu fiyatları bende hayatımda ilk kez son 2 3aydır görüyorum.
ondan önce max. 220görmüştüm ama o zaman çok ciddi süpürge fırın falan da çalıştırmıştım.haftada misafir ağırlamıştım.
bu ay ne fırın ne ütü ne süpürge açmadım.Ama durum bu :KK43:(
Klimanızın a++olması çok farkettirir
Abimin 2 adet 9 ve 12lik kliması 24 saat çalışır faturası 220 geldi

Soyleki vallah bende bilmirem :KK70:
Ama rutinim su.. camasiri haftada iki calistiririm renklileri 28 dakikada, beyazlari 58 dakikada yikiyorum. Ozellikle camasir makinasini dakika ayarli aldim. Bazen 14 dakikaya da atiyorum. Bulasik tam dolmadan acmiyorum. O yuzden haftada 3 yikiyorum. Zaten biz iki kisiyiz. Lambalar kapali gereksiz tv acilmiyor. Sadece bulundugumuz odanin lambasi acik. Tasarruflu sari isiklardan aldik o etkiledi galiba. Supurgede rutinim yok aslinda. Kafama gore. Bana hep 50 ve alti geldi fatura.
tam bir tasarruf örneği

Klimanızın a++olması çok farkettirir
Abimin 2 adet 9 ve 12lik kliması 24 saat çalışır faturası 220 geldi
Valla şu son iki aya kadar fark ettirmiyordu.haziranda da aynı şekilde 20saat bütün ay çalıştı.Ama 220ydi en fazla gelen.üstelik bu ay 5gün bayram tatilinde evde de değildik.
normalde çok az yakıyor klimamız.saatinde 0,6kw gibi.piyasada en az yakan model yani.zaten sürekli çalıştıracağız diye çok araştırıp aldık vs.
Kısaca sürekli zamlar güzel ZAMLADI bizi son iki aydır :KK43:

X