Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

ya kızlar bu kettle,ütü,ve fırınlar çok elektrik harcıyorr,,,dikkat edin,,,bide akşam 5 ten sonra bulaşık ve çamaşır makinelerinizi çalıştırmayınnn,mümkün oldukça sabak ve gece 10. dan sonraçalıştırın
bende bunu bir yerden duydum ve uygulamaya çalışıyorumm

bu sayaçlar 06.00-17.00, 17.00-22.00 ve 22.00-06.00 saatleri arası olmak üzere 3 zamanlı tarife ile çalışıyormuş canım.
En ucuz tarife 22.00-06.00 saatleri arasındaymış..

64 lira geldi zaten hiç 60'ın altına düşmez binada ençok bana geliyor 3 kişiyiz aslında:)))yazın 120 civarı gelir klimadan..

bizde iki kişiyiz bu 17 geldi geçen ay 20.hiç 30 gelmedi daha.su faturamda 2 ayda bir geliyo 10 tl

iki kişiyiz yıllardır 70den aşağı gelmedi en son 89 gelmişti

ya arkadaşlar bunun sırrını lütfen bana da açıklayın. 90 dan aşağı fatura gelmiyor bana. 2 kişiyiz sadece. sizin faturalara hayran kaldım

bugün gelmiş 47 tl geçen ayla aynı şeyleri yaptım geçen ay 72 idi bu nasıl iiş:26:

öğrenciyim 25 lira geldi bu ay

ee süpermiş yok kadar bişey bize113 ytl

uvv ne kadar çok gelmiş canım. ben tüm ampulleri tasarruf taktım tv sabaha kadar açık oluyo pcyle birlikte ama çamaşır makinam yok sanırım onun için çok düşük

Hep Su ve Elektrik 47 Geliyordu..
Bu Ay İkisi de Yine Şaşmadan 40 Geldi..

65 den assagı dusmeyen faturan bu ay 54 geldı..sastık kaldık ama sevındık te yanı.. esım hadı askım bundan sonrakı hedef 50 dedı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…