• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

geçenlerde yazmıştım 57 gelmişti,burdaki arkadaşların tavsiyelerine göre hareket ettim biraz 48 gelmiş.daha fazla da azaltamam zaten:))

önceki evde 72-75 gelirdi hep
yeni taşındık başka bir yere,42 geliyor
kullanılan şeyler aynı,üstelik bilg. bütün açık neredeyse
neyse şükür düştü ya :61:

Yine 65 geldi ya çıldırmamak elde değil 195 te doğalgaz 260 lira:53:Elektrikle ısınmıyoruz ısınmıştan beteri oluyor valla:59:

hiç bir faturaya verdiğim parayı acımıyorum ama şu elektirik çok sinirimi bozuyo :47:
76 gelmiş bu ay
milletle aynı şeyleir yapıyorum onlara 40 geliyo benim 70 den aşağı düşmüyo :95::95:

65 tl'nin altına düştüğünü görmedim.
3 aylık evlıyım .. once 68 ıkıncı 80 3. ayda 63... bakalım.. mılllet saatlere dısardan mudahale edıp cayır cayır elektırıkle kısı gecırıyor 25 lıra gelıyor.. bız elelktırık ocagı bıle yakmıyoz 65 altına dusmuyor.. kaçak elektırık kullanan haram yıyen herkesı allaha havale edıyorum :20:

50 ,60,70 hele 50den aşağı düştüğünü görmedim hiç 2 kişiyiz evde ışıklar tasarruflu ampul birtek oturma odası yanıyo tv,laptop yinede çok fazla geliyo lcd tvler çok elektirik harcıyomuş sizde duydunuzmu kızlar doğrumudur acaba öyleyse tüplü tv alırım heralde

izmirde oturuyorum oturdugum yerde dogalgaz yok daha..klimayla isiniyoruz kisin 105 civari geldi son ayda 84 lira....

hiç bir ekstra kullanımım yok 3 kişilik bir aileyiz en son 71 tl geldi :53: bu ay kömür bitmiş petekleri yakmıyolar günde 2 saat soba yakıyom bir 100 çekeriz :52:

kışın termosifon kullandıgım için 55-60 arası geliyor
termosifonu kapattık 32 tl geldi bu ay yazın bu civarlarda geliyor
baktımda herkese baya fazla geliyor ben bunu dikkatsizliğe bağlıyorum ışık orda acık kalır kadın erinipte gidip kapatmaz :20:

kendime göre birini buldum:129::129:
geçen ay 400 gelmişti, bu ay evde değilim bilmiyorum
bahçe ışıkları
doğalgazlı değil elektrikli ocak
bitmek tükenmek bilmeyen dev ekranda sinema askım
allah beni ıslah etsin başka bişey demiyorum
altı üstü iki kişiyiz zaten

karanlıkta yaşayan insanları birazcık düşünürseniz eminim bu kadar israf yapmazsınız:20:

10 aylık evliyim 33,5 ğun üstünde hiç gelmemişti ne altında
:66::66::66:
bu ay 39 gelmiş neden anlamadım:50::50:

neyaz eşyanın enerjisi ile çok alaklı elektirik faturası beyaz eşyada aa+ olacak bence sadece a olanları yakıyor baya. :97::97::97:

Back