Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya konuya balıklama daldım kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum;dün arkadaşlarla ordan burdan konuşurken çay demleme ya da makarna suyu gibi işlerde su ısıtıcısını kullandığımı,böylece tüpten tassarruf ettiğimi ya da en azından etmeye çalıştığımı söyledim.arkadaş da su ısıtıcısının inanılmaz elk. tükettiğini söyledi.bir su kaynatması 15 dakika fırın çalıştırmaya eşdeğermiş...bu konuda fikri olan var mı?olabilir mi böyle birşey?:26:
ayyy banada 65 geldi 40 lı rakamlar görebilecekmiyim bilmiyorum..
hatta nisanda doğalgaz kullanmaya başladım ve bu ay ne elektirikli şofben kullandım nede ketlle o kadar dikkatli kullanmama rağmen gelen rakam bu
ama ben 3 büyük bir çocuk 4 kişiyiz yani eeeokullar kapanıncada kızım gelir üniv.teden bizim fatura yine 65 ++++lara gecer.
hatta nisanda doğalgaz kullanmaya başladım ve bu ay ne elektirikli şofben kullandım nede ketlle o kadar dikkatli kullanmama rağmen gelen rakam bu
ama ben 3 büyük bir çocuk 4 kişiyiz yani eeeokullar kapanıncada kızım gelir üniv.teden bizim fatura yine 65 ++++lara gecer.
Geçen ay 74 bu ay 49 geldi.
Gittikçe düşürmeyi umuyorum.
Aradan bir yıl geçmiş bu mesajımla hala 47 ,49 ,51 civarı birşey geliyor..
ya konuya balıklama daldım kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum;dün arkadaşlarla ordan burdan konuşurken çay demleme ya da makarna suyu gibi işlerde su ısıtıcısını kullandığımı,böylece tüpten tassarruf ettiğimi ya da en azından etmeye çalıştığımı söyledim.arkadaş da su ısıtıcısının inanılmaz elk. tükettiğini söyledi.bir su kaynatması 15 dakika fırın çalıştırmaya eşdeğermiş...bu konuda fikri olan var mı?olabilir mi böyle birşey?:26:
Ürünün kalitesine göre değişir.
Bende arçelik var çay makinasının kettle yani sürekli bir şeyler kaynar.
yemeğe su ,kahvedir,çaydır ama hiç zararını görmedim.
hiç bir faturaya verdiğim parayı acımıyorum ama şu elektirik çok sinirimi bozuyo
76 gelmiş bu ay
milletle aynı şeyleir yapıyorum onlara 40 geliyo benim 70 den aşağı düşmüyo :95::95:
ayy sonunda bende 50 nin altından fatura gördüm iki aydır 47 48 geliyo
sanırım kombi kışın bize hem gaz hemde elektirk olarak el yaktırıyo
gerçi bu ay misafirim çok yine yüksek gelir zannımca
şükredin bence...bizde fırın pek çalışmaz,gereksiz ışık açık kalmaz.tv akşamdan akşama açılır belkim buna rağmen faturam 110tl'nin altında gelmez.gören de diskotek filan işletiyorum sanır!2 kişiyiz bulaşık maki.kullanmıyorum,çamaşır mak.3 yada 4 kez çalıştırdım bu ay,kettle 2-3 kez çalıştırdım küçük fırın çalıştı bi kaç kez başka da bişey yok ama yine 53 geldii ne yapsam olmuyor
Valla bu ay temızlık yaptım butun tülleri yıkadım. Camasır makınesı en az 16 kez calıstı :) bulasık makınesını saymıyorum bıle 2 gunde 1 kesın calısıyor :) klıma frın derken bu ay 97 tl geldı. Valla ben 200 beklıyordum cok sukur 97 geldı. Bu aydan sonra bakalım ne gelcek. Gece gunduz klıma calısıyor.