• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

ya kızlar bu kettle,ütü,ve fırınlar çok elektrik harcıyorr,,,dikkat edin,,,bide akşam 5 ten sonra bulaşık ve çamaşır makinelerinizi çalıştırmayınnn,mümkün oldukça sabak ve gece 10. dan sonraçalıştırın
bende bunu bir yerden duydum ve uygulamaya çalışıyorumm:27::27::27:

nedir şu akıllı sayacın akıllığı kuzum ben 70-80den aşağı ödemiyorum eni topu 2 kişiyiz ve sadece akşamları evdeyiz sinir oluyorum:52: her ay o faturayı görünce doğalgazı daha az ödüyorum ben vallaha:1:

bu sayaçlar 06.00-17.00, 17.00-22.00 ve 22.00-06.00 saatleri arası olmak üzere 3 zamanlı tarife ile çalışıyormuş canım.
En ucuz tarife 22.00-06.00 saatleri arasındaymış..

64 lira geldi zaten hiç 60'ın altına düşmez binada ençok bana geliyor 3 kişiyiz aslında:)))yazın 120 civarı gelir klimadan..

iki kişiyiz yıllardır 70den aşağı gelmedi en son 89 gelmişti :37:

ya arkadaşlar bunun sırrını lütfen bana da açıklayın. 90 dan aşağı fatura gelmiyor bana. 2 kişiyiz sadece. sizin faturalara hayran kaldım

öğrenciyim 25 lira geldi bu ay

ee süpermiş yok kadar bişey bize113 ytl:1::1:

uvv ne kadar çok gelmiş canım. ben tüm ampulleri tasarruf taktım :61: tv sabaha kadar açık oluyo pcyle birlikte ama çamaşır makinam yok sanırım onun için çok düşük :61:

Hep Su ve Elektrik 47 Geliyordu..
Bu Ay İkisi de Yine Şaşmadan 40 Geldi.. :27:

65 den assagı dusmeyen faturan bu ay 54 geldı..sastık kaldık ama sevındık te yanı..:8: esım hadı askım bundan sonrakı hedef 50 dedı.. :53:

Back