• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

bu ay sadece 513 tlcik(iki aylık ama )...:18:

kendime göre birini buldum:129::129:
geçen ay 400 gelmişti, bu ay evde değilim bilmiyorum
bahçe ışıkları
doğalgazlı değil elektrikli ocak
bitmek tükenmek bilmeyen dev ekranda sinema askım
allah beni ıslah etsin başka bişey demiyorum
altı üstü iki kişiyiz zaten

Son düzenleme:
2 aylık geldi zaten köyde oturdugumuz için ya 3 aylık ya 2 aylık geliyor.O da 259 tl.
Kömür ve odun yakıyoruz ama neden böyle oluyor bilmiyorum.Bide köyde daha az gelir demişlerdi.
Ama evimiz çok korumasız.Sabah 4 e dogru titreyerek uyanıyoruz.2 odada da ufoları açıyoruz.Sanrım bundan geliyor o kadar.Birde şofben hep en üst derecede açık.

bu ay o kadar dikkat ettim 66 geldi sanırım,dikkatsizken daha az geliyordu bu ne iş :(:84:

bu ay 23 tl geldi resmen şoktayım
evdede yokuz gün içinde ama 60 tan aşağı düşmüyodu

ama bu ay beni harbiden şaşırttı
:42::42:

bizede bu ay 150 gelmiş normalde hep 90 falan gelirdi çok geldi bu ayy ..ama zaten 23 tl si vergii gerisini de biz kullanmışız iste

Bana da her ay şaşmaz 80tl civarında gelir. Bizimde şofbenimiz termosifonlu elektrikli acaba ondan mı çok geliyor dedik 1 ay boyunca kulllanmadığımız zaman şalteri kapattık dün yine aynı fiyat geldi demek ki alakası yokmuş.
Bizim elektrik sayacımız eleltronik ben akşam saat 10 dan sonra çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırırım, pasta yapacaksam birgün önceden akşam pişiririm ama yinede apartmanda en fazla bana geliyor bizden daha kalabalık aileler var 30-40 geliyor, ben bunu nasıl başarıyorum anlamadım:41:
Elektronik takılırken faturanız çok düşer dediler ama fark yok:20:

bulunduğum yerde kalorifewrli ev bulmak zor..sobada yakılmıyor sıcak bölge diye.
son zamanlarda soğuklarda klima ve ufoyu bayağı yaktık..ufoyu kızın odasında sabaha kadar açık tuttuk.en fazla bu ay geldi 114..bu ay daha dikkat edeceğim inşallah azalır biraz.

Ve yine 66....Kurutma mak. öncesi ve sonrasi degisen hicbirsey olmadi...Anlamasi biraz zor geliyor...:27:

Ya bu elektirik faturasına ne olduuu nazar değdiii :4: her ay 40 civarı gelen fatura 70 geldiiii :53:

valla eskiden 55 falan gelirdi...bir senedir banada elektrik çok geliyor...bu ayda 75gelmiş...çok değilmi ya neyapıyorum ki bu kadar anlamadım...kurutmamı yapıyor diye düşünüyorum...suda çok geliyor sanki hamam işletiyorum...valla nasıl tasarrufa giderim bilemiyorum artık...:19:

termosifon kullanıyorum akşam 4ten sonra evdeyiz hep çamaşır bulaşık makinemi 2güne bi çalıştırıyorum 57 gelmiş.pc hep açık zaten..bende geceleri çalıştırsam bari ama olmuyoki öyle uymuyo bişeylere

diğer faturaların yüksek gelmesine pek üzülmüyorum ama elektrik sinirlerimi bozuyor

her ay yaptığım şeyler aynı
geçen ay 58 bu ay 65 gelmiş :57:
apartmandaki en yüksek fatura hep bize ait :27:

bu ayda rekor benim olsa gerek değilmi sadece 230 liracık :))

Back