• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

bende klimada yok bu ay 10 günde evde yoktum gerçi 24 saat hiç kapanmadan vantilatör çalıştı 70 gözden çıkarmıştık :) 64 geldi sempatiksalakcinni

bu ay 15 gelmiş sositosositosositosositonasıl diye sormayın çünkü bende anlamadım
keşke hep böyle az gelsekaydirigubbakcemile3

60-70 arası,pek değişmez...
En son 67 geldi..
Çok şükür...
Ben gelir gider hesaplamalarında hep 100 diye planlıyorum her ay..

Gece tarifesi gündüz tarifesi ne allah aşkına hiç bilmiyorum onu ben 2 yıldır 100 ün altına düşmüyor benim fatura var mı bunun bir çözümü klima kullanmasamda öyle her cihaz a plus bide tek fazlalık eşimin pc si o hiç kapatmıyor 24 saat o yokkende indirmeprogramı devam ediyor hastalık gibi ama yinede bu ne ya

banada bu ay 29 geldi ondan önceki ay 38 di henüz 40 ı devirmedik inş.devirmeyizde 2 kişiyiz sabah gidip akşam geliyoruz bi haftasonu evdeyiz

ayy kızlar ben bızım faturayı solıyımde ıçınız rahatlasın yazın bura sıcak olduğu ıçın bıde benım evımdekı herşey elektrıkle çalışıyo şofben klıma klıma gece sınırsız gunduz elımden geldığınce az açmaya çalıştım ama o kadar sıcaktıkı çatlıyodum ve bu ay eylul ayı 160 lıra geldı mısafırler falanda vardı ben bu fatura ışıne çok dıkkat ederım ama bızım klımalar b sınıfı ondan heralde umarım bu ay azalır.eskı evımde doğalgaz vardı ve orda klıma hıç kullanmıyodum 35 tl falan gelıyodu ama ışte bu elektrık ışı yakıyo bızı:))nese sağlık olsun dıyelım umarım azalır.

en fazla bize geliyor okuduğum kadarıyla..bu ay tam 287 tl geldi...:37::37::37:klima hiç açmam..sobayla ısınıyoruz..sadece bilgisayarım açıktır..bir de tv o kadar..

Aha çıldırma sebebim.:22:
Bugüne kadar 90 lira civarında ödedim yazın biraz daha düşüyordu. Ama klima ile ısınma ve soğutma olduğundan ayrıca yemekler elektrikli ocakta ve elektrikli termisonda yıkanma olayı olduğu için sorun etmiyordum. Genelde aylık 400-450 kw harcıyordum.
Ama bu ay dehşet bir şey oldu ve 180 lira geldi. Oysaki evde tüplü şohben ve tüplü ocak kullanmaya başlamışken.:43:
Aynen elektrik idaresine koştum. Sayaçların değiştiğini eski sayaçta 455 yenisinde de 146 kw kullandığımı söylediler. Yeni sayaç takılalı 1 hafta oldu yada olmadı gibi bir şey 3 lü okuma yapıyor ama tek fiyatlandırma var.
Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Totonuzdan fitil fitil gelsin.:47:

bu ay 43 geldi ..

saatimiz akıllı diye çamaşır ve bulaşık makinesini gece 22:00 de çalıştırıyorum

ama farediyor mu bilmiyorum :27:

bu ay 43 geldi ..

saatimiz akıllı diye çamaşır ve bulaşık makinesini gece 22:00 de çalıştırıyorum

ama farediyor mu bilmiyorum :27:

nedir şu akıllı sayacın akıllığı kuzum ben 70-80den aşağı ödemiyorum eni topu 2 kişiyiz ve sadece akşamları evdeyiz sinir oluyorum:52: her ay o faturayı görünce doğalgazı daha az ödüyorum ben vallaha:1:

bu ay sadece 513 tlcik(iki aylık ama )...:18:

Son düzenleme:
ilk faturayı gördüğümde bende öle olmuştum ama iki aylık bu gecen ay okunmamıştı kapı açılmadığı için ...

49 lira gelmiş sizinkileri gördükçe iyi diyorum kendime çünkü bulaşık çamaşır makinem 2 güne bir çalışıyor bilgisayarımda öyle ama hep gece 22.00'dan sonra yapmaya çalışıyorum makine işlerini

Son düzenleme:
Back