• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

bizimkilerde +a bide dogru dürüst elektirikle işimiz yok ama yinede 35 gelir sizinki neden öyle acaba saatmi bozuk

eger oyle bişey olsaydı bizden öncekı kıracının borclarını (elektık,su dogalgaz) hep eşim odedi bunlarda kiradan dusuldu,taa ozaman ortaya cıkardı zaten canım eger bi bozukluk olsaydı.
ne eşimin donuna çorabına kadar ütülerim nede kendımınkını ve eger su ısıtıcıyı kullanma işim bittiği an fişten cekerim..aksamları odadan çıkıp 30snlıgınede gerı doncek olsamda o odanın ısıgını kapatırım,geldiğim zaman tekrar yakarım :D
fişten tek çekmediğim buzdolabıdır benim ,son olarak ben 10 aylık evlıyım :)

eger oyle bişey olsaydı bizden öncekı kıracının borclarını (elektık,su dogalgaz) hep eşim odedi bunlarda kiradan dusuldu,taa ozaman ortaya cıkardı zaten canım eger bi bozukluk olsaydı.
ne eşimin donuna çorabına kadar ütülerim nede kendımınkını ve eger su ısıtıcıyı kullanma işim bittiği an fişten cekerim..aksamları odadan çıkıp 30snlıgınede gerı doncek olsamda o odanın ısıgını kapatırım,geldiğim zaman tekrar yakarım :D
fişten tek çekmediğim buzdolabıdır benim ,son olarak ben 10 aylık evlıyım :)

iyimş valla ozaman cnm ya az elektrik geliyo negüzel darısı bizlere heheolumunekankayizsmile

bu ay 133 geldi ama full klima çalışıyo gene izmir çok sıcak ...

Bizim gece tarifesi geçen ay 65 civarında geldi ama bu ay daha fazla bekliyorum..Gündüz tarifesinde olsak sanırım 100 150 ödücez gece iki klima çalışıyor yatarken 12 den sabah 8 e kadar bir klima dahaakannehirÇamaşır makinem hergün döner gece tarifesi bize en mantıklısı sanırım..

62 geldi geçen ay bütün gün çalışyoruz evde kimse yok birde...sanırım su tanklı ütü çok yakıyor haftada en az 3 saat ütü yapılıyor ayda 12-15 saat yapar..her halde kettle ile aynı mantık çalışıyor bu ütüler başka sebep bulamıyorum..

bize 145 gelmişş rekor kırıyoruz her aysempatiksalakcinni

akşamüstü 5ten sonra açmıoruz klimayı

akşam 10dan sonra açıyoruz düşünün

bide akıllı saat olcakksempatiksalakcinni

ama şuda var. 2 klima çalışıor hergün

2 klima gece tarifesinde açık hergün yine gece makineler çalışır 75 lira geldi maşallah diyim:))

duygucum hep beraber mi yaşasak ne biz tek klima ile duman oluyoz akıllı saat almak mı lazım dicem ama 5 ile 10 arası napcez off iki ucu b..lu değnek ...

Gizoşcum 17.00 22.00 arası sizde geri kalan bütün zamanları bizde geçirerek tasarruf edebiliriz sanırımzemuszemusopuyorumnanaktan

Akıllı saat size olmaz Gizoşum çünkü siz kışında klima ile ısınıyorsunuz hadi yazın tamamda kışın ne etcen doncan mı?

Back