Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Hollandada her ay belirli miktari odersin .yil sonu cok yaktiysan fatura gelir az yaktiysan fazla odenen paran iade...Gecen yil bize 500 euro geldi bayagi az yakmisiz...ama bunda cok gelecekk korkarak bekliyorum:çok üzgünüm:

hollanda da halam var elektrik sirketinin biri sahtekarlik yapmis bu konuda baya koseyi donmus sonra el konulmus olaya diye duydum...
aslinda bu sekilde hepsi ayni sahtekarligi yapiyor o yuzden kartli saat taktirdik biz hem gaz hem elektrik icin ne yaktigimi ne kadar yaktigimi biliyorum hic olmazsa aksi taktirde dolandirildigimi dusunuyordum ...

bizede geçen ay 63 küsür geldimişt.. bu ay biraz düşmüş 49.3 tl geldi.. inş daha düşer dicem bundanda aşaığ düşmez sanmam..

arkadaşlar bizde elektirkli termosifon var ve evimiz kaloriferli olmasına rağmen fatura çok geliyor
ben hep 40 derecede tutuyorum banyo yapacağımız zaman 60 ekonomiye alıyorum 37 günlük fatura 82 tl geldi ordu da yasıyoruz ve elektirk burada izmire göre baya pahalı
siz nasıl kullaıyorsunuz elektirkli 80 litrelik termosifon bizimkisi nolur yazın kızlar yaa
bir ara hep 60 ekonomide tuttum 15 gunde 80 tl fatura geldi

bize bu ay 17 gelmiş çalışıyoruz akşamdan akşama kullanıyoruz evi birde ben çamaşır çok yıkarım yinede çok iyi gelmiş bu arada mesela yemek yaparkende odanın ışığı mutfağa vurur çok yakmamaya çalışışırım elektriği sofrayı toplarkende yakmamaya çalışırım zaten bulaşık makinamda 3-4 günde anca dolar

50 tl...hiç birşey çalışmadığı halde bu rakam geliyor...

yuppii sonunda aylar sonra yüzün altını gördük 69 tl zemuszemus

en fazla 17 tl gelir
en azda 13 ayda :)
eşimin arkadasları sasıyor sıze nası oluoda bu kadar az gelıo diolar ..evimdekı butun aletler makınelar :artı A oldugu için sanırım

son olarak ben daima gece 10dan sonra calıstırım camasır mak,bul mak,ütüm,evi süpürmek dahil herseyı..gece 10dan sonra ındırımlı oluyormus diye bılıyorum ne kadar dogruysa artık

en fazla 17 tl gelir
en azda 13 ayda :)
eşimin arkadasları sasıyor sıze nası oluoda bu kadar az gelıo diolar ..evimdekı butun aletler makınelar :artı A oldugu için sanırım

bizimkilerde +a bide dogru dürüst elektirikle işimiz yok ama yinede 35 gelir sizinki neden öyle acaba saatmi bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…