arkadaşlar inanmıycaksınız ama bana 143.60 tl geldi. Tedaşı ben zengin edicem galiba. Zaten genellikle 100-110 tl geliyodu bu ay iyice kabardı. Herkesten farklı ne yapıyorum derseniz fazladan bi nem alma cihazı çalışıyo omu faturayı bu kadar yükseltiyo bilmiyorum. Anlıycanız faturalar belimizi çok büküyo ama yapçak bişey yok. Ödememe gibi bi lüksümüzde olmadığına göre katlanıcaz. Çamaşır, ütü, yemek, bulaşık olmazsa olmuyo, allah vücut sağlığı vede ödeme gücü versin hepimize. bilmiyorumkismile
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bu ay 210 geldi biz 200ün aşağısını ne zaman görcez acebaaaaa bilmiyorumkismile
bütün sülalenin elektrigi size mi bagli anam:1shok:
- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
bütün sülalenin elektrigi size mi bagli anam:1shok:
Gizoş bizimkinide ödüyor :roflol::roflol::roflol:
ne kadar az oduyorsunuz yaa, valla sevinin
gaz haric her ay 120 euro
elektrik yak yada yakma her ay odersin sonra yil sonunda alacak verecek hesaplanir senden fazla almislarsa aldiklari fazlaligi hesabina gonderirler yok sen daha fazla yaktiysan onu senden isterler 300 400 ne derlerse artik vicdansizlar...
bizde gittik kartli saat taktirdik.... karti dolduruyoruz parana gore oyle kullaniyoruz bitince yine kontur yuklemek gibi yani, az da olsa tasarruf ettik, en azindan kullansamda kullanmasamda onlarin belirledigi fiyati her ay odemiyorum, yil sonu endekslerindende kurtuldum(ayrica gece saatimda var oda tasarruf ettiriyor)
gazida bu yil ayni yonteme cevirdik...yani yukleyerek kullaniyoruz
gaz haric her ay 120 euro
elektrik yak yada yakma her ay odersin sonra yil sonunda alacak verecek hesaplanir senden fazla almislarsa aldiklari fazlaligi hesabina gonderirler yok sen daha fazla yaktiysan onu senden isterler 300 400 ne derlerse artik vicdansizlar...
bizde gittik kartli saat taktirdik.... karti dolduruyoruz parana gore oyle kullaniyoruz bitince yine kontur yuklemek gibi yani, az da olsa tasarruf ettik, en azindan kullansamda kullanmasamda onlarin belirledigi fiyati her ay odemiyorum, yil sonu endekslerindende kurtuldum(ayrica gece saatimda var oda tasarruf ettiriyor)
gazida bu yil ayni yonteme cevirdik...yani yukleyerek kullaniyoruz