• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

arkadaşlar inanmıycaksınız ama bana 143.60 tl geldi. Tedaşı ben zengin edicem galiba. Zaten genellikle 100-110 tl geliyodu bu ay iyice kabardı. Herkesten farklı ne yapıyorum derseniz fazladan bi nem alma cihazı çalışıyo omu faturayı bu kadar yükseltiyo bilmiyorum. Anlıycanız faturalar belimizi çok büküyo ama yapçak bişey yok. Ödememe gibi bi lüksümüzde olmadığına göre katlanıcaz. Çamaşır, ütü, yemek, bulaşık olmazsa olmuyo, allah vücut sağlığı vede ödeme gücü versin hepimize. bilmiyorumkismile

bu ay 210 geldi biz 200ün aşağısını ne zaman görcez acebaaaaa bilmiyorumkismile

demek herkes müzdarip elektirk faturasından
banada 70 geldiğinde annem diyoduki kızım alttaki konfeksiyon dükkanıyla senin fatura karışmış olmasın delikafadulden bende gerçekten saf gibi aaa anne dur incilim bi demiştim delikafadulden

Elektrikle ısınmayana 50 75 arası geliyor anladığım kadarıyla ısınanlarada 150 200...
Elektrık odemeyen dogalgaza bayılıyor parayı..Aşağı yukarı 200 ytl herkesin cebinden tıkır tıkır alıyorlar...

ne kadar az oduyorsunuz yaa, valla sevinin
gaz haric her ay 120 euro
elektrik yak yada yakma her ay odersin sonra yil sonunda alacak verecek hesaplanir senden fazla almislarsa aldiklari fazlaligi hesabina gonderirler yok sen daha fazla yaktiysan onu senden isterler 300 400 ne derlerse artik vicdansizlar...

bizde gittik kartli saat taktirdik.... karti dolduruyoruz parana gore oyle kullaniyoruz bitince yine kontur yuklemek gibi yani, az da olsa tasarruf ettik, en azindan kullansamda kullanmasamda onlarin belirledigi fiyati her ay odemiyorum, yil sonu endekslerindende kurtuldum(ayrica gece saatimda var oda tasarruf ettiriyor)
gazida bu yil ayni yonteme cevirdik...yani yukleyerek kullaniyoruz ;)

elektrikle ısınıyoruz..100 cıvarı gelıyor kısın oyuzden.ısınma sorunu bıttıgınde ıse 50 lere 40 lara kadar düşüyor..herşeyım elektrıkli..

bu ay 36 geldi
bu eve taşındığımdan beri faturam düştü geçen ay 23 gelmişti
inşallah hep böyle devam ederboshayallersmile

bu ay düşük fatura gördük çok şükür aylar sonra 100 lira fatura geldi :))

Hollandada her ay belirli miktari odersin .yil sonu cok yaktiysan fatura gelir az yaktiysan fazla odenen paran iade...Gecen yil bize 500 euro geldi bayagi az yakmisiz...ama bunda cok gelecekk korkarak bekliyorum:çok üzgünüm:

Back
X