Ele gelen zevk suyu vajinaya değse hamilelik olmaz diyorsunuz yani . Bende hiç bir korku yoktu daha önce ama çokyerdrn araştırdım bilgi karışıklığı oldutam sevişmenin bile tadına varmadan bu kadar eziyet çekmenin maksadı nedir anlamadım he. e sevisin bari adam akıllı akan meniye değsin beee
elden gebelik olmaz, elleşmeler güvenlidir. eller günahhkaaarrrrrrrrr, dilleeeeğğrr günahkarrr
Cıks olmaz, olursa bir mucize olurErkek arkadaşımla iliskideydik ic camasirim vardı o ise çıplaktır sürtünme olmadı sadece eline zevk suyu geldiğini söyledikten sonra elini bir camasira silip ic camasidimdan mast yaptı bana hamile kalirmiyim tahmini yumurtlama gününe 5 gün var
hayır olmaz. internette her okuduğunuza inanmayın. spermler uygun ortam olmazsa zaten hemen ölüyor. ayrıca iç çamaşırınızı gececek de vajinaya girecek de şövalye mi bu canımmmmEle gelen zevk suyu vajinaya değse hamilelik olmaz diyorsunuz yani . Bende hiç bir korku yoktu daha önce ama çokyerdrn araştırdım bilgi karışıklığı oldu
Altarın oğlu Tarkanhayır olmaz. internette her okuduğunuza inanmayın. spermler uygun ortam olmazsa zaten hemen ölüyor. ayrıca iç çamaşırınızı gececek de vajinaya girecek de şövalye mi bu canımmmm
vallaha zaten becerip bu sekilde hamile bırakabilirse bırakın üresin o adam. böylelerine ihtiyac var ülkede kfkdkAltarın oğlu Tarkan
Ne demek hamile kalamazsınİlişki kelimesi pişmandı şu paragrafa girdiği için.
Hamile kalmazsınız
Sen öyle doğurduydun dimi hep unutuyom yaNe demek hamile kalamazsın
_ya ben de aslında biliyorum böyle hamile kalinmayacagini ama içimden bir ses de hamilelik olabilir diyor ne kadar saçma olduğunun farkındayımArkadaşlar seni sakinleştirmeye çalışmış ama bi arkadaşım böyle hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?