ELDE PARA TUTMANIN YOLLARI

Başka kurtuluşum yoktu ama ocağa incir ağacı diken cinsten benimki(bu arada yurduşındayız biz, ekmekler çeşit çeşit, bizimki 1 liralık ekmek varken gidip 17 liralık tercih ediyor felan)
Akıllara zarar bu konuda gerçekten. Yurtdışındaki işi kabul etme sebeplerimdendir müsrifliği. Ama bak bizde işe yaramış gerçekten pocketexpense olayı. Aylık harcamanı başlıkbaşlık görebiliyorsun gerekli gereksizi

Helal olsun
İnşallah kısa zamanda arabanıza da kavuşursunuz

Ev borcuna giren arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz hakkaten 10 yıl genelde duyduğum süre. Dile kolay

ben de şuan bu noktadayım 2 aydır ortak hesapta birikim yapıyoruz ,aslında sene sonuna kadar iyi bir birikim olur ama ev mi alsak diye de düşünüyoruz,aylık 300 tl harçlık ayırıyorum, kredi kartımı sıfırladım tutuyorum kendimi,isteyince birikiyor gerçekten,faizler düşecekmiş bi taraftan onu bekleyelim diyoruz ,bi taraftan 10 yıllık bir risk sonuçta ,kiraya devam edip birikim yapalım diyoruz off offf çok karışık kafalar

Bence o parayı kazanma aşamasına nasıl gelindiği de çok önemli. Mesela beni babam okutmayacaktı evden kaçtım. Üniv sınavına azbişey kala babam öldü yetim maaşıyla ne güçlüklerle okudum. İşe başladım ne mikrop patronlarla çalıştım kadın sırf senin işini yapanlara gıcığım diye istifaya zorladı beni vs vs. Yani hiç kolay olmadı. Evimdeki en ufak bişeyi aldığımda vay be bu benim alınterimin getirisi diyorum. Kolay gelmeyince bulunduğunuz yere harcarken bir düşünüyorsanız normalde benim gibi 5 düşünmek zorunda kalabilirsiniz tabi temennim kimseyi Allah benim gibi zor geçitlerden geçirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…