- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
mutlulukla oturun cnm benim..Zevkli dosemissinevini ve cok iyi degerlendirmissin...
tşk ederim canımeviniz küçük olmasına rağmen çok güzel döşemişsiniz
ay ay tşk ederim ya solasın canım kapıya neden havlu atılır bende tam bilmiyom bizim adetlerimizde yok ama eş,min ailesininadetinde var herhelde gösterme amaçlı olsa gerek öle düşünüyom canımay mini mini çıtıpıtı çok hoş bir evin varmış pek hoşuma gitti Allahım içini mutlulukla doldursun güzel günlerde yaşa tatlım. yalnız kapıya neden havlu asılır başkalarındada gördüm fakat soramadım sendede yatak odasının kapısında var ?
Dişi kuş nası bu hale getirdin bu eviiii her şey mükemmel. Eeee adı üstünde evi dişi kuş yaparmış ve bziizm dişi kuşcuğumuz layıkıyla bunu yerine getirmiş. Çok beğendim, çok ama çok zevklisin. Ayyyyy bayıldımTüm mutluluklar sizin olsun inşallah. :90:
Canım ya unuttum mobilyaları ve halıları nerden aldın çok hoşlar yaaaa.... Yazarsan sevinirim. Mutluluklarr dişi kuşşş:90:
Canım teşekkür ederim. Yemin ederim ne zaman Kadınlar Kulübüne girdim ilk önce senin eve bir göz atıyorumiçim ferahlıyor. Bir nazar boncuğu lazım bu eve Mutluluklaarrrr mutluluklarrrrr canım benim. Evin gibi sen de sıcacıksın biliyorummmm. Şimdilik hoşçakal :80:
mutlulukla yasayın
küçük ama sıcak bir ev huzurla yaşayın
Evin küçük ama sıcacık ve çok sempatik.Ben hoş buldum.Mutfağındaki siyah-gri-kırmızı halının markası nedir acaba?Şu kenarı düz olmayan.Çok beğendim...
canım evin benim gibi küçük ama çok sıcak kutu gibi güle güle otur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?