• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elcintih'in küçük evinden görüntülerr

ay mini mini çıtıpıtı çok hoş bir evin varmış pek hoşuma gitti Allahım içini mutlulukla doldursun güzel günlerde yaşa tatlım. yalnız kapıya neden havlu asılır başkalarındada gördüm fakat soramadım sendede yatak odasının kapısında var ?

eviniz küçük olmasına rağmen çok güzel döşemişsiniz
tşk ederim canım
ay mini mini çıtıpıtı çok hoş bir evin varmış pek hoşuma gitti Allahım içini mutlulukla doldursun güzel günlerde yaşa tatlım. yalnız kapıya neden havlu asılır başkalarındada gördüm fakat soramadım sendede yatak odasının kapısında var ?
ay ay tşk ederim ya solasın canım kapıya neden havlu atılır bende tam bilmiyom bizim adetlerimizde yok ama eş,min ailesininadetinde var herhelde gösterme amaçlı olsa gerek öle düşünüyom canım

Dişi kuş nası bu hale getirdin bu eviiii her şey mükemmel. Eeee adı üstünde evi dişi kuş yaparmış ve bziizm dişi kuşcuğumuz layıkıyla bunu yerine getirmiş. Çok beğendim, çok ama çok zevklisin. Ayyyyy bayıldım :16: Tüm mutluluklar sizin olsun inşallah. :90:

Canım ya unuttum mobilyaları ve halıları nerden aldın çok hoşlar yaaaa.... Yazarsan sevinirim. Mutluluklarr dişi kuşşş:90:

Dişi kuş nası bu hale getirdin bu eviiii her şey mükemmel. Eeee adı üstünde evi dişi kuş yaparmış ve bziizm dişi kuşcuğumuz layıkıyla bunu yerine getirmiş. Çok beğendim, çok ama çok zevklisin. Ayyyyy bayıldım :16: Tüm mutluluklar sizin olsun inşallah. :90:

Canım ya unuttum mobilyaları ve halıları nerden aldın çok hoşlar yaaaa.... Yazarsan sevinirim. Mutluluklarr dişi kuşşş:90:

çok tşk ederim canım allah razı olsun yaptık işte bişiler yaa elimizden geldigince walla
mobilyaların bir kısmını eşimin babası yaptı bir kısmını walla bir yerden aldık amam bilmiyorum ben ist. deilim o yüzden daha öğrenemedim buraları halılar bir kısmı merinos bir kısmı padişah inş. yardımcı olmuşumdur canım

Canım teşekkür ederim. Yemin ederim ne zaman Kadınlar Kulübüne girdim ilk önce senin eve bir göz atıyorum :91::9: içim ferahlıyor. Bir nazar boncuğu lazım bu eve :nazar: Mutluluklaarrrr mutluluklarrrrr canım benim. Evin gibi sen de sıcacıksın biliyorummmm. Şimdilik hoşçakal :80:

Canım teşekkür ederim. Yemin ederim ne zaman Kadınlar Kulübüne girdim ilk önce senin eve bir göz atıyorum :91::9: içim ferahlıyor. Bir nazar boncuğu lazım bu eve :nazar: Mutluluklaarrrr mutluluklarrrrr canım benim. Evin gibi sen de sıcacıksın biliyorummmm. Şimdilik hoşçakal :80:

ay çok tşk ederim canım yaa allah razı olsun bak şımartacaksın beni walla sölimm :16:

Evin küçük ama sıcacık ve çok sempatik.Ben hoş buldum.Mutfağındaki siyah-gri-kırmızı halının markası nedir acaba?Şu kenarı düz olmayan.Çok beğendim...

Evin küçük ama sıcacık ve çok sempatik.Ben hoş buldum.Mutfağındaki siyah-gri-kırmızı halının markası nedir acaba?Şu kenarı düz olmayan.Çok beğendim...

canım çok tşk ederimm allah herkeze gönlüne göre versin onun markası merinos canım ama çok tavsiye etmem mutfak olunca çok kirleniyor ve temizlenmesi çok zor

canım salonunun camları ne kadar büyük tülü takip etimde masanın yanına kadar cam...ama tüllerin güzelmiş ne kadara almıştın? diktirdin? bu arada kuş çok tatlı muhabbet kuşu sanırım..:16: temizliği zor olur ama insanın evladı gibi oluyor alışıncada..:16: minik evin ama sanırım mutfaktada biraz dağınıksın..o ketılın ocağın üzerinde ne işi varrr..:1: yada küçük olduğu için mutfak oraya koydun..güle güle otur canım....şaka bir yana gayet hoş evin....ısıtması kolay olur en azından..​

Back
X