Elcintih'in küçük evinden görüntülerr

güzel dileklerin iç,n teşekkür ederimm evet baya büyük camlar inan şuan hatırlamıyorum ya nekadar diktirdigimiz ama metre 22 tl di evet ya kuşumuzun adı indi walla çocugumuz gibi oldu artık o evden uzaktım birkaçgün eşime sordugum şey inci napıyor oldu dagınıklık konuşundada aslında dagınık deilim ama mutfagım dedigin gibi küçük oldugu için ve ıcağın o gözünü kullanmadıgım için orayı münasip gördük ona evet ısınması çok kolayy

Güle güle oturun,şirin bir ev...

tşk ederim canım allahım herkesin gönlüne göre versin
herşey çok güzel....küçük odadaki halıyı nereden ve kaça aldınız acaba
tşk ederim merinos 150 tl almıştık
güle güle otur antrendeki halılarına bayıldım markası ne acaba
güzel dilekler için tşk ederim canım merinos
evin küçük amagüzell dekore etmişsn güle gülekullann :)
saol tatlım daha iyisi sizlerin olsun

herşey çok şirin güle güle otur canım

tşk ederim

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çokkkk tşk ediyorum.

ev ne kadar küçük ,mutfagı gorunce ınanamadım resmen gozlerıme..mutfakta ıs yapmak baya baya zor olsa gerek..kendı mutfagım sızınkının 4 katı buyuklugunde ona ragmen bazen dagınık calıstıgımda beynım donuyor tezgahın ustunde..genel anlamda da kucuk bır evınız var...ona ragmen cok sıcak bır ev olmus...gule gulze oturun saglıkla huzurla ınsaallah.

ev ne kadar küçük ,mutfagı gorunce ınanamadım resmen gozlerıme..mutfakta ıs yapmak baya baya zor olsa gerek..kendı mutfagım sızınkının 4 katı buyuklugunde ona ragmen bazen dagınık calıstıgımda beynım donuyor tezgahın ustunde..genel anlamda da kucuk bır evınız var...ona ragmen cok sıcak bır ev olmus...gule gulze oturun saglıkla huzurla ınsaallah.

benim evimde çok küçük daha mobilyalar gelmedi tadilat bitmediği için. eşyalar sığacakmı diye stresini yaşıyorum, küçük evlerimizde mutlu huzurlu olduktan sonra orayı saraya çevirecek olan bizleriz yine :) evin çok şirin gerçekten Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım

küçük evin çok şirinmiş canım,çok sıcak bir ev ortamı havası uyandırdı bende...iyi günlerde oturun inşallah...
tşk ederim canım herkesten böle tepkiler almak beni mutylu ediyor
mutfağın küçük olması çok zor ama kutu gibi evin cnm.
allah huzur versin
tşk ederim evet zor ama çok şükür idare ediyorum. canım

evet evim küçük ama huzurlu allaha şükürler olsun çok şükür kirada ödemiyoz ilerleryen zamanlarda kendimizi büyük bir ev almayıda düşünüyozgüzel dileklerin için tşk ederim.
canım tşk ederim bizde veimizin eşyalarını döşerken herşeyi eve göre aldık ince ayrıntısına kadar düşündük ama sana bişi sölimmi temizlik çokkkkk kolay hemencicik bitiyo tşk ederim inş. senin evinde istedigin gibi olur
ne kadar şirin ohh küçüçük ev temizliği kolay olur kız bunun:))
tşk ederim tatlımmm walla hiç sorma hemencicik bitiyo temizlikkkşanslıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…