canım salonunun camları ne kadar büyük tülü takip etimde masanın yanına kadar cam...ama tüllerin güzelmiş ne kadara almıştın? diktirdin? bu arada kuş çok tatlı muhabbet kuşu sanırım..temizliği zor olur ama insanın evladı gibi oluyor alışıncada.. minik evin ama sanırım mutfaktada biraz dağınıksın..o ketılın ocağın üzerinde ne işi varrr.. yada küçük olduğu için mutfak oraya koydun..güle güle otur canım....şaka bir yana gayet hoş evin....ısıtması kolay olur en azından..
tşk ederim allah razı olsunevin çok cici mutlu ol inş..
küçük ama o kadar da sevimli bir ev güle güle oturun :)[/QUOT
tşk ederim canım güzel dileklerin için
Güle güle oturun,şirin bir ev...
tşk ederim merinos 150 tl almıştıkherşey çok güzel....küçük odadaki halıyı nereden ve kaça aldınız acaba
güzel dilekler için tşk ederim canım merinosgüle güle otur antrendeki halılarına bayıldım markası ne acaba
saol tatlım daha iyisi sizlerin olsunevin küçük amagüzell dekore etmişsn güle gülekullann :)
herşey çok şirin güle güle otur canım
tşk ederim canım herkesten böle tepkiler almak beni mutylu ediyorküçük evin çok şirinmiş canım,çok sıcak bir ev ortamı havası uyandırdı bende...iyi günlerde oturun inşallah...
tşk ederim evet zor ama çok şükür idare ediyorum. canımmutfağın küçük olması çok zor ama kutu gibi evin cnm.
allah huzur versin
evet evim küçük ama huzurlu allaha şükürler olsun çok şükür kirada ödemiyoz ilerleryen zamanlarda kendimizi büyük bir ev almayıda düşünüyozgüzel dileklerin için tşk ederim.ev ne kadar küçük ,mutfagı gorunce ınanamadım resmen gozlerıme..mutfakta ıs yapmak baya baya zor olsa gerek..kendı mutfagım sızınkının 4 katı buyuklugunde ona ragmen bazen dagınık calıstıgımda beynım donuyor tezgahın ustunde..genel anlamda da kucuk bır evınız var...ona ragmen cok sıcak bır ev olmus...gule gulze oturun saglıkla huzurla ınsaallah.
canım tşk ederim bizde veimizin eşyalarını döşerken herşeyi eve göre aldık ince ayrıntısına kadar düşündük ama sana bişi sölimmi temizlik çokkkkk kolay hemencicik bitiyo tşk ederim inş. senin evinde istedigin gibi olurbenim evimde çok küçük daha mobilyalar gelmedi tadilat bitmediği için. eşyalar sığacakmı diye stresini yaşıyorum, küçük evlerimizde mutlu huzurlu olduktan sonra orayı saraya çevirecek olan bizleriz yine :) evin çok şirin gerçekten Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım
tşk ederim tatlımmm walla hiç sorma hemencicik bitiyo temizlikkkşanslıyımmmne kadar şirin ohh küçüçük ev temizliği kolay olur kız bunun:))
aynmen öle tatlım tşk ederimm amin inşşş.küçük olsun evim olsun , değil mi ya?güle güle oturun,allah olmayanlara da versin...
güle güle oturun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?