golcln sorun değil cnm, yarın bekliyorum :)
Bölgesel incelme videolarına ve hareketlerine baktın mı?? Youtube ve pinterest çok yardımcı olabilir. Doğru sporu yapman önemli.
Allah Allah bilemedim şimdi . Belki bir hafta pilatase ara verip sadece kalça hareketlerine yoğunlaşman işe yarayabilir. Ama tam da emin değilim. Bir de çok acayip bir sırrımı seninle paylaşayım. Bir hareket var göğüsleri küçültmek için yapılıyor. Ben o hareketi her lavaboya gittiğimde doğru nefesle 20 kere yapıyorum. Böylece gün içinde ekstradan o bölgeyi çalıştırmış oluyorum. Bir yere dokunmadığım için hijyenik olduğunu düşünüyorum. Bir hareket belirleyip sen de yapabilirsin,orta vadede işe yarayacaktır.Aynen canım spor olmazsa hem diyet hem bölgesel incelme rüya oluyor
Termal şort giyip bacak yoğunluklu pilates yapıyorum bana inceldiğimi söylüyorlar ama mezura hiç öyle demiyor
Anlayamadım
Aynen ebru şallının 45 dklık sadece bacak ve basen yoğunluklu bir pilates videosu var ondan yapıyorum hergün pek bir değişiklik göremesem degolcln çok güzelsin cnm, saçlatına bayıkildım. Ve bedenin bence hiçte fena değil, hatta süper. Basen ve kalça için bölgesel egzersizle sıkılaştın mı tamamdır. Pilateste karın ve üst beden egzersizlerini kesip basen ve basak hareketletini yapabilirsin çözüm olarakta :)
Aynen ebru şallının 45 dklık sadece bacak ve basen yoğunluklu bir pilates videosu var ondan yapıyorum hergün pek bir değişiklik göremesem de
Sağol canımsaçlar da dağılmışlar taramaya üşendim
Keske yaaa bende cok isterdim hepsi diyette olsun hep onlar yuzunden zaten lavas nedir yaaa offff ne guzel olurGünaydınlar herkese. Dün gece kalkıp azıcık bir şey lavaş yemiş olabilirim. Ahhh ahh keşke tüm ailem diyette olsa
Cnm bu ara vazgeçtim ben bir süre daha bu yeme biçimimi sürdüreceğim. Kendimi zihnen hazırlayamadım bir an. Başlarsam haber veririm mutlaka :))canim yarin sivi diyetine basliyoruz is yerinden arkadasla sende katilirim demistin haberin olsun
Bi suru yerde var ama kk sivi diyeti yazinca kk de 1 ayda 20 kilo verdim diye bi sayfa cikiyo cb20 galiba konu sahibi onun sayfa guzel
Genel olarak sabah meyve suyu ve ceviz oglen corba ve ayran aralarda limonlu su cay bitki cayi aksam da labne ve yesillik yazmis ama corba veya salata dusunduk
Meyve suyu sikma sansimiz olmazsa meyve yeriz dedik
Tamam canim sana da bol sanslarGünaydınlar, yepyeni hafta bize uğur getirsin aminn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?