Elaalemi'nin Diyet ve Sağlıklı Yaşam(Çabası) Günlüğü

Deneme tamamlandı. Hemen fikrimi paylaşayım. Muhteşem bir tat, pirinci patlak şeklinde koymaları çok eğlenceli bir fikir olmuş. Elma kurusu ve üzüm kurusu ise ayrı lezzet katmış. En başta paketi açınca muhteşem bir koku geliyor, sonra o kokuyu yerken hissediyorsunuz. Muhteşemm. Sağlıklı diyetime katkı sağlar mı bilmiyorum ama lezzet konusunda benden 10 puan aldı.
Gerçi içinde 6 çeşit B vitamini, yüksek lif ve 4 tam tahıl var (Yulaf, beyaz buğday, arpa, kırmızı buğday). Bu nedenle sağlık içinde faydalı olduğunu varsayıyorum. Gerçi her halükarda paket ürünler konusunda şüpheciliği korumakta fayda var.

Ayrıca içindekileri yazayım, daha sonra bu maddeleri zararlı mı diye araştırırım. Yulaf ezmesi, beyaz buğday ezmesi, arpa ezmesi, kırmızı buğday ezmesi, pirinç patlağı-lezzetin kaynağı bulundu- (pirinç unu, mısır unu, şeker, Ayçiçek yağı, emülgatör), şeker, Buğday patlağı, modifiye nişasta, Ayçiçek yağı, arpa malt ekstraktı, tuz, vanilya aroması, E306, Niasin, Vitamin B6, Vitamin B2,B1, B12, folik asit

Kahvaltı 08:00 2 siyah 1 yeşil zeytin
2 UNO çok tahıllı ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Nane, domates, salatalık
Ara 1 incir
Öğlen special K gronala, sek Light sütle
Ara 1 incir, 10 fıstık
Akşam 21:30 2 tabak dible

Merhabalar bugün yeni araba aldım. Çok mutluyum :)) hayırlısıyla güzel, mutlu sağlıklı günlerde sürmek nasip olur inşallah :))
Bunun sağlıklı yaşamıma katkısı ne mi, havuza çok rahat gidebileceğim artık :))
Hedefler
++ araba kullanmayı öğrenip havuza gitmek

Araba alma sürecinden dolayı biraz dengesiz bir beslenme günü geçirdim
Kahvaltı yapmadım
Öğlen yağsız salata, köfte yemeği az bir şey patates
ara 2 soslu fıstık(ikram edildi)
Akşam asıl fiyasko 20:30 civarı 1 etli dürüm araba sürmeyi öğrenmeye gitmiştik, başka opsiyonum olamadı. Ben de gece yerim diye korktum ve bünyemi şaşırtmaca diye kendimi kandırdım.
Spor yapamadım ama tüm gün araba alma sürecinde koşturdum
Su 3

Tartı sonuç
Geçen hafta 65.9
Bu hafta: 64.7
Fark: 1.2
Yüzde :1.80

Gule gule kullan

Bugün çok kaçırdım. Fındıklar, ev yapımı şerbetler, sucuklar. O nedenle menümü vermeden yarın 2 günlük elma detoksu yapmaya karar verdim. Bakalım nasıl geçecek

Bugün çok kaçırdım. Fındıklar, ev yapımı şerbetler, sucuklar. O nedenle menümü vermeden yarın 2 günlük elma detoksu yapmaya karar verdim. Bakalım nasıl geçecek

Canım tam gaz devam ediyorsun bakıyorum ben de kendimi gruplara kaptırmışım günlükleri unuttum
Ben de artık 9. gruptayım rakipler olarak birbirimizi gaza getirelim

golcln ben iki kollu devam ediyorum :))
Hayırlı olsun rakibem :)) getirelim, ortak menü ya da sporgünü bile yapabiliriz :)) resimleride burdan paylaşırız :))

golcln ben iki kollu devam ediyorum :))
Hayırlı olsun rakibem :)) getirelim, ortak menü ya da sporgünü bile yapabiliriz :)) resimleride burdan paylaşırız :))

İyi fikirr spor günü çok cazip geldi ortak menü de cazip kilolarımız da yakın olduğuna göre
bugün spor öncesi bir resmimi çekip paylaşayım mı 1 ay sonra öncesi-sonrası yaparız

İyi fikirr spor günü çok cazip geldi ortak menü de cazip kilolarımız da yakın olduğuna göre
bugün spor öncesi bir resmimi çekip paylaşayım mı 1 ay sonra öncesi-sonrası yaparız
Süper fikir ben de paylaşayım, ama benim spor sonrası olacak parka gittim ve 1 saatlik sporumu yaptım çünkü:))

Süper fikir ben de paylaşayım, ama benim spor sonrası olacak parka gittim ve 1 saatlik sporumu yaptım çünkü:))
Olsun olsun farketmez sporun da güzel olmuş
bakalım 1 ay sonraki değişimimiz nasıl olacak çok merak ettim

golcln ayy ben de heyecanlandım:) kilolarımız çok yakın değil aslında bu arada. Ben snn şu anki kilonu en son lise 1 de gördüm ama olsun ortak çaba güzeldir :))
Spor sonrası ben, 21.08.2016

Eklentiler

• DSC_0051.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 101
golcln ayy ben de heyecanlandım:) kilolarımız çok yakın değil aslında bu arada. Ben snn şu anki kilonu en son lise 1 de gördüm ama olsun ortak çaba güzeldir :))
Spor sonrası ben, 21.08.2016

Aaa canım vücut tipi olarak çok tatlısınn
benim tam tersimsin ben de tüm kiloları bacaktan baldırdan alıyorum
ama inş sen kilo veririsen fit bir vücudun olur karın yine küçülüyor kilo verdikçe ama baldırlar küçülmüyor
ben de eve gidince spor kıyafetlerimi giyeyim paylaşayım

Sağolasın cnm, iltifatın beni çok mutlu etti. aslında göbekten öte göğüs bölgesi problemim var benim. Eritmesi en zor bölge 
Baldırların o kadar zor değil biliyorfum ben. Ablam da baldırlarından ve kalçasından şikayetçi ama ne zaman kilo verse gider onlar.
Tavşan yürüyüşü yapıyordu, başka hangi egzersizleri yapıyordu sorar öğrenirim :)

menümü ekleyeyim :))
21.08.2016
Kahvaltı20 2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu tulum
1 yumurta haşlama
2 siyah, 1 yeşil zeytin
Nane, domates, salatalık
Ara yağsız sütle americano
Akşam yarım tabak dible, yarım tabak ıslanak, 3 parça biftek, çok sulu cacık
3 lt su, 1 saat parkta spor,
Gece yatmadan süt içebilirim belki

Canım ablanın baldırları gitti mi cidden
Gitmiyor diye yazıları okuyup hep moralimi bozdum şimdiye kadar
ben de güya 10 kilo fazlamdan 2,5 kilosunu verdim ama her yeri ölçüp biçiyorum her gün nereden gittiği belli değil hiç incelmiyorum pilates de yapıyorum ama hiç incelme sıkılaşma olmadı

Canım resmimi çektim atmaya çalışıyorum ama telefonla bir türlü bağlayamadım ara kablo bluetooth tırt.
Yarın annemin telefonundan atayım

golcln sorun değil cnm, yarın bekliyorum :)
Bölgesel incelme videolarına ve hareketlerine baktın mı?? Youtube ve pinterest çok yardımcı olabilir. Doğru sporu yapman önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…