marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
- Konu Sahibi marifetli eller
-
eger kesin kararinizi verdiyseniz sizinkiyle beraber kargolarim.resimlerini atarim tabiki terlik.ve taci begenmesseniz.bile almama hakkiniz herzaman var para iadesi yapilir almadiginiz takdirde.ama begenceginizden suphem yokayni sekilde olacak. ama ufak degisiklikler yaparsaniz sevinirim. gindermeden once urunlerin fotolarini gostereceksiniz degilmi. cunku urunleri gondermeden foto atarim. begenmezseniz para iade demisiniz. iade almasamda belki bir iki degisiklik isteyebilirim. peki onu nezamana yetistirirsiniz
Terlik tac takimini dusunuyorum daha 22.Haftamdayım riskli bi gebelik geciriyorum insallah hersey yolunda gider ve ben siparis verebilirim bu arada ikizlere ozel tasarımlarınız nasıl oluyor terlik tac takiminda kiz erkek olunca:)
Merhaba, emeğinize sağlık çok zevkli şeyler.. Taç ve terliğin mavi versiyonunun fotosunu da ekleyebilir misiniz??
Ben terlik ve taci cok begendim farkli modellerde yaparim demissiniz ben baksam netten farkli seylere uygun okursa sizin icin yaparmisiniz ve terlikte dediginiz gibi yaz olacagi icin daha ince bisey mi yaparsiniz
Güzel şeyler yapmışsınız elinize emeğinize sağlık, yakında iletişime geçeceğim sizinle ,almak istediğim bir kaç şey var.. :)
hanimlarr boncuk mavisi cook tatli siparis edilmis terligimiz bikacgune buraya yuklenecektir.sadece bir ay surecek cok ozel kampanyamla lohusa terligi 40 tl olmustur lohusa taci.ile birlikte alinirsa terlik 35 tl ye dusecektir!!!!!(lohusa taci 15 tl)merhaba. eltimede gosterdim urunlerinizi. benim terligin ve tacin mavisinden istiyor. ve bebek sekerlerinden kuzu sabun istiyor. yapabilirmisiniz.
merhaba ozelden mesaj attim sizeBu melek kanadi icindeki bebek yerine. Melek kanadi olmadan yan yana iki tane bebek istiyorum. Altini biseyle doldurarak tul parcasi olabilir. Bu cicek tulleri var ya. Onlarin mavisinden burusturup koyup ten rengi de iki tane totoyu donmus bebek. Kutusuyla birlikte ne kadar olur. Iki ayri yerde mevlid yapilacak Allahin izniyle rahat 200 tane olur siparisim. Adet fiyati ogrenebilir miyim.
Bir de ucunda cocuklarin isimlerinin yazili oldugu kartlari olacak degil mi
Tac ve terlik ne kadar?bebegimin kapi susunu sekerlerini kendi tacimi terligimi .kendim.yaptim.sizde el emegi ve orjinal sekerler(sabundan vs.) veya bu gibi urunler yaptirmak isterseniz bebisleriniz icin uygun fiyata yardimci olurum hanimlarkendi el.emeklerimi.koyuyorum sizin icin sabunlar ornektir sadece bu kaliplar mevcuttur 50 tane ve uzeri siparislerde 10 tane bebek sekerini ucretsiz yapiyorum. Ankara ici elden teslimat yapilabilir.diger sehirler icin kargo aliciya aittir.ara sayfalardada yeni resimler eklenmistir terlikler ve taclar siparis uzerine tasarlanir.begenilmedigi taktirde siparis iptali yapilabilir.ancak maliyeti fazla oldugu icin gercekten almak isteyenler siparis verirlerse sevinirim
merhaba terlik ilk sayfadakinden isterseniz 40 tl havlu terliklerden isterseniz 35 tl.tac 15 tl.eger tacla birlikte isterseniz ilk sayfadaki terlikte 35 tl.kampanya fiyatlarimdir suanTac ve terlik ne kadar?
Şlk sayfadaki terlik ve tacdanbahsediyorum,ikisi 50tl mi yani? Bebeklerimin biri kız biri erkek olursa çiçekleri prmbe mavi ekru karışık yapabiliyomusunuz?merhaba terlik ilk sayfadakinden isterseniz 40 tl havlu terliklerden isterseniz 35 tl.tac 15 tl.eger tacla birlikte isterseniz ilk sayfadaki terlikte 35 tl.kampanya fiyatlarimdir suan
evet ikisi birlikte olunca 50 tl.renklerini siz nasil isterseniz yapabiliyorumŞlk sayfadaki terlik ve tacdanbahsediyorum,ikisi 50tl mi yani? Bebeklerimin biri kız biri erkek olursa çiçekleri prmbe mavi ekru karışık yapabiliyomusunuz?
terlikte pembe mavi beyaz renkte olabilir yada griŞlk sayfadaki terlik ve tacdanbahsediyorum,ikisi 50tl mi yani? Bebeklerimin biri kız biri erkek olursa çiçekleri prmbe mavi ekru karışık yapabiliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?