el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

yapabilirim tabiki ozelden mesaj atiyorum birazdan size sormak istediklerinize ordan devam edebiliriz

merhaba. eltimede gosterdim urunlerinizi. benim terligin ve tacin mavisinden istiyor. ve bebek sekerlerinden kuzu sabun istiyor. yapabilirmisiniz.

merhaba.tabiki yapabilirim.terligin tasarimi nasil.olucak aynisinin mavisimi

ayni sekilde olacak. ama ufak degisiklikler yaparsaniz sevinirim. gindermeden once urunlerin fotolarini gostereceksiniz degilmi. cunku urunleri gondermeden foto atarim. begenmezseniz para iade demisiniz. iade almasamda belki bir iki degisiklik isteyebilirim. peki onu nezamana yetistirirsiniz

eger kesin kararinizi verdiyseniz sizinkiyle beraber kargolarim.resimlerini atarim tabiki terlik.ve taci begenmesseniz.bile almama hakkiniz herzaman var para iadesi yapilir almadiginiz takdirde.ama begenceginizden suphem yok

cok tesekkur ederim. kuzularida rengarenk yapabilirmisiniz. 10 dakikaya kadar hesabinizi kontrol edrmisiniz. odemeyi yapiyorum

tabi nasil isterseniz detaylari bana ozelden yazarsaniz sevinirim.sanirim oda 50 tane fiyat ayni diye belirtmistim zaten.adres vs.ozelden bana yazarsiniz.

Terlik tac takimini dusunuyorum daha 22.Haftamdayım riskli bi gebelik geciriyorum insallah hersey yolunda gider ve ben siparis verebilirim bu arada ikizlere ozel tasarımlarınız nasıl oluyor terlik tac takiminda kiz erkek olunca:)

Merhaba, emeğinize sağlık çok zevkli şeyler.. Taç ve terliğin mavi versiyonunun fotosunu da ekleyebilir misiniz??

Ben terlik ve taci cok begendim farkli modellerde yaparim demissiniz ben baksam netten farkli seylere uygun okursa sizin icin yaparmisiniz ve terlikte dediginiz gibi yaz olacagi icin daha ince bisey mi yaparsiniz

Güzel şeyler yapmışsınız elinize emeğinize sağlık, yakında iletişime geçeceğim sizinle ,almak istediğim bir kaç şey var.. :)

merhaba. eltimede gosterdim urunlerinizi. benim terligin ve tacin mavisinden istiyor. ve bebek sekerlerinden kuzu sabun istiyor. yapabilirmisiniz.
hanimlarr boncuk mavisi cook tatli siparis edilmis terligimiz bikacgune buraya yuklenecektir.sadece bir ay surecek cok ozel kampanyamla lohusa terligi 40 tl olmustur lohusa taci.ile birlikte alinirsa terlik 35 tl ye dusecektir!!!!!(lohusa taci 15 tl)

istenilen sekilde suslenebilen bu lohusa terliklerimiz.sadece 35 tl..........

Eklentiler

• SC20150218-145156-1.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu melek kanadi icindeki bebek yerine. Melek kanadi olmadan yan yana iki tane bebek istiyorum. Altini biseyle doldurarak tul parcasi olabilir. Bu cicek tulleri var ya. Onlarin mavisinden burusturup koyup ten rengi de iki tane totoyu donmus bebek. Kutusuyla birlikte ne kadar olur. Iki ayri yerde mevlid yapilacak Allahin izniyle rahat 200 tane olur siparisim. Adet fiyati ogrenebilir miyim.
Bir de ucunda cocuklarin isimlerinin yazili oldugu kartlari olacak degil mi

merhaba ozelden mesaj attim size

Tac ve terlik ne kadar?

merhaba terlik ilk sayfadakinden isterseniz 40 tl havlu terliklerden isterseniz 35 tl.tac 15 tl.eger tacla birlikte isterseniz ilk sayfadaki terlikte 35 tl.kampanya fiyatlarimdir suan
Şlk sayfadaki terlik ve tacdanbahsediyorum,ikisi 50tl mi yani? Bebeklerimin biri kız biri erkek olursa çiçekleri prmbe mavi ekru karışık yapabiliyomusunuz?

Şlk sayfadaki terlik ve tacdanbahsediyorum,ikisi 50tl mi yani? Bebeklerimin biri kız biri erkek olursa çiçekleri prmbe mavi ekru karışık yapabiliyomusunuz?
evet ikisi birlikte olunca 50 tl.renklerini siz nasil isterseniz yapabiliyorum

Merhaba ben de lohusa terliği ve tacından istiyorum. İlk sayfanızdakilerden fakat onun mavisini istiyorum. Terlik ve tacın mavisinden çalıştınız mı veya çalışacak mısınız bu aralar? Fotosunu ekleme şansınız var mı yani? Pembesi çok güsel durmuş fakat mavi çok mu boğar acaba bilemedim...

Bir de zürafalı bebek şekeri veya kuzulu sabunlarınızın zürafalısından istiyorum. Böyle bir şey yapabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…