- Konu Sahibi marifetli eller
-
bebegimin kapi susunu sekerlerini kendi tacimi terligimi .kendim.yaptim.sizde el emegi ve orjinal sekerler(sabundan vs.) veya bu gibi urunler yaptirmak isterseniz bebisleriniz icin uygun fiyata yardimci olurum hanimlarkendi el.emeklerimi.koyuyorum si9zin icin sabunlar ornektir sadece bu kaliplar mevcuttur 50 tane ve uzeri siparislerde 10 tane bebek sekerini ucretsiz yapiyorum. Ankara ici elden teslimat yapilabilir.diger sehirler icin kargo aliciya aittir.ara sayfalardada yeni resimler eklenmistir terlikler ve taclar siparis uzerine tasarlanir.begenilmedigi taktirde siparis iptali yapilabilir.ancak maliyeti fazla oldugu icin gercekten almak isteyenler siparis verirlerse sevinirim
kendiniz konu acsaniz daha iyi olmazmiydi ayip olmamismi birazBuda benim kendi el emeğim takı yastığı.nasıl olmuş kizlar
Valla ben forumu çok kullanmayı bilmiyorum.benim bunlar ilk denemeleri ve ticari amaç gütmüyorum sadece paylaşmak istedim.Özür dilerim.ilk kez foto paylaşıyorum ve acemiyim.isterseniz silerim.tekrar Özür dilerim.kendiniz konu acsaniz daha iyi olmazmiydi ayip olmamismi biraz
Konu açmayİda bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirimValla ben forumu çok kullanmayı bilmiyorum.benim bunlar ilk denemeleri ve ticari amaç gütmüyorum sadece paylaşmak istedim.Özür dilerim.ilk kez foto paylaşıyorum ve acemiyim.isterseniz silerim.tekrar Özür dilerim.
yo sorun degil tamamKonu açmayİda bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim
cevap veremedim size firsatim simdi oldu.ilgili foruma girip sayfanin yukarisinda konu ac ibaresi olmasi lazim.o sekilde acabilirsinizKonu açmayİda bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim
Teşekkür edrim silmeye çalıştım ama bulamadım bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.amacım sadece yaptiklarimi göstermekti.kendim ögretmenim ticari amacım yok .cevap veremedim size firsatim simdi oldu.ilgili foruma girip sayfanin yukarisinda konu ac ibaresi olmasi lazim.o sekilde acabilirsiniz
yo sorun degil oyle bi amacla.koydunuz zannettim ben oyuzden tepki verdim k.bakmayin kalabilir sorun degil cokda guzel olmusTeşekkür edrim silmeye çalıştım ama bulamadım bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.amacım sadece yaptiklarimi göstermekti.kendim ögretmenim ticari amacım yok .
Teşekür edrim.ayrıca kendim konu açtım orada paylaştım.Yardımınız için teşekürler.artık konu açabiliyorum yasasınyo sorun degil oyle bi amacla.koydunuz zannettim ben oyuzden tepki verdim k.bakmayin kalabilir sorun degil cokda guzel olmus
rica ederim hayirli olsunTeşekür edrim.ayrıca kendim konu açtım orada paylaştım.Yardımınız için teşekürler.artık konu açabiliyorum yasasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?