el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

Pembe diş sabunlarımız bugün elimize ulaştı, çok güzeller ve çok özenli paketlenmişler, teşekkür ediyorum.
rica ederim.ne demekmemnuniyetinizi burayada bildirdiginiz icin cok tesekkur ederim yardimci olmaktan mutluluk duydum tanistigimada cok.memnun oldum

renk.renk lohusa taclari sadece 10 tl istege gore renklendirilir kecedende ozel isimli tasarimlar yapilir isme ozel tasarimlar 15 ile 20 tl arasinda fiyatlandirilir.

renk renk kokulu sabunlarimizin tane fiyatlari:
sadece kuzu:2 tl kutulu:3.5 tl
sadece dis:1 tl kutulu:2.5 tl
sadece bebek:2 tl kutulu :3.5 tl

toplu alimlarda adede gore.fiyatta yardimci olabiliyorum

Terlik güzelmiş ama taç ona uygun olsa daha güzel olmaz mıydı

terlik ve tac takimi siparis uzerine hazirlanir.ben resimlerini buraya yuklerim begenilmedigi taktirde siparis iptal edilebilir.ancak maliyeti fazla oldugu icim gercekten almak.isteyenler siparis verirse sevinirim

ay bunlar cok tatli. terlik. tac ve bebek sabundan nasil siparis verebilirim
merabalar tesekkur ediyorum.nasil bir terlik.ve tac istiyorsunuz.istege gore tasarim yapabiliyorum.bebek sekeride hangi.model ve renk istediginizi soylemeniz yeterli

merhaba terlik ve taci sizin modelin aynindan istiyorum. bebek sekeride kutulu olursa sevinirim. 50 adet. aceba fiyatlar ne olur

terlik 40 tl tac 10 tl bebek sabunumuzda kutulu 3.5 tl fiyatta indirim istemesseniz 50.adet ve uzerine 10 tane hediye gonderiyorum

50 adet uzeri yerine fiyatta indirim yapsaniz. ne olur fiyat. cunku bana 50adet yeterli. bide odemeyi nasil yapacagim. ve siz nezaman hazirlarsiniz

50 adet uzeri yerine fiyatta indirim yapsaniz. ne olur fiyat. cunku bana 50adet yeterli. bide odemeyi nasil yapacagim. ve siz nezaman hazirlarsiniz
2.90 olur indirim isterseniz.odemeyi havale ile yapabilirsiniz.odeme yapildiktan sonra 3-4 gun icinde kargolarim urunlerinizi

hesap numaranizi ozelden atabilirmisiniz. bugun odemeyi yapiyim. sali kargolarsaniz sevinirim. cumaya kadar elimde olursa iyi olur. taca tulde yapabilirmisiniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…