marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
- Konu Sahibi marifetli eller
-
merhaba.yakin zamanda yapicam bi musterim icin fakat henuz cinsiyeti belli olmadigi icin renge karar veremedik.resim yok suan elimde ama terligin mavisi cok tatli bi mavi acik turkuaz gibi.bence bogmaz krem rengiyle ama tabi siz bilirsiniz genede.sabunlarida kalipla calistigim icin zurafali kalip olsa yapabilirdim ama piyasada hic gormedim malesef kuzu olsun olmazmiBir de zürafalı bebek şekeri veya kuzulu sabunlarınızın zürafalısından istiyorum. Böyle bir şey yapabilir misiniz?
Peki terlikteki o dantel açık mavi mi olacak? Taçtaki o çiçeklerin de terliktekilerle aynı olmasını isterim öyle uçuş uçuş. Aynısından yapabilirsiniz heralde değil mi?merhaba.yakin zamanda yapicam bi musterim icin fakat henuz cinsiyeti belli olmadigi icin renge karar veremedik.resim yok suan elimde ama terligin mavisi cok tatli bi mavi acik turkuaz gibi.bence bogmaz krem rengiyle ama tabi siz bilirsiniz genede.sabunlarida kalipla calistigim icin zurafali kalip olsa yapabilirdim ama piyasada hic gormedim malesef kuzu olsun olmazmi
dantel rengi ne renk.isterseniz o renk temin ederim.yani tacin uzerinde cicekler yerine terlikdeki ciceklerdenmi olsunPeki terlikteki o dantel açık mavi mi olacak? Taçtaki o çiçeklerin de terliktekilerle aynı olmasını isterim öyle uçuş uçuş. Aynısından yapabilirsiniz heralde değil mi?
yo yo estagfirullah sorcaksiniz tabiSabunlar kokulu mu onu da merak ettim... Bir de etiket yapıyo musunuz onlara? Çok soru soruyorum di mi :))
evet terlik üzerindeki çiçeklerden olsun taçtakiler de. Bir de terliğin üzerinde tomurcuk gibi bir tane beyaz olan bir çiçek var. O da olmasın isterim :) Dantel mavi olursa sanki boğar gibi geldi işte. terlik mavi çiçekler mavili bir de dantel mavi olursa boğar mı acaba dedim? pembe terlikteki dantel pembe mi yoksa krem rengi de pembe terliğin üzerinde olduğu için mi pembe gibi duruyor?dantel rengi ne renk.isterseniz o renk temin ederim.yani tacin uzerinde cicekler yerine terlikdeki ciceklerdenmi olsun
yok dantel pembe dogru gormussunuzevet terlik üzerindeki çiçeklerden olsun taçtakiler de. Bir de terliğin üzerinde tomurcuk gibi bir tane beyaz olan bir çiçek var. O da olmasın isterim :) Dantel mavi olursa sanki boğar gibi geldi işte. terlik mavi çiçekler mavili bir de dantel mavi olursa boğar mı acaba dedim? pembe terlikteki dantel pembe mi yoksa krem rengi de pembe terliğin üzerinde olduğu için mi pembe gibi duruyor?
Pudra esansı da çok güsel olur bence :)
uyudunuz sanirimevet terlik üzerindeki çiçeklerden olsun taçtakiler de. Bir de terliğin üzerinde tomurcuk gibi bir tane beyaz olan bir çiçek var. O da olmasın isterim :) Dantel mavi olursa sanki boğar gibi geldi işte. terlik mavi çiçekler mavili bir de dantel mavi olursa boğar mı acaba dedim? pembe terlikteki dantel pembe mi yoksa krem rengi de pembe terliğin üzerinde olduğu için mi pembe gibi duruyor?
gunaydinevet terlik üzerindeki çiçeklerden olsun taçtakiler de. Bir de terliğin üzerinde tomurcuk gibi bir tane beyaz olan bir çiçek var. O da olmasın isterim :) Dantel mavi olursa sanki boğar gibi geldi işte. terlik mavi çiçekler mavili bir de dantel mavi olursa boğar mı acaba dedim? pembe terlikteki dantel pembe mi yoksa krem rengi de pembe terliğin üzerinde olduğu için mi pembe gibi duruyor?
Ne kadar fiyati canımlohusa terliklerim indirime girdi hanimlaar
isteyene kucuk kiz cocuklari icin ayni terligin minik abla terligide hazirlanabilir
gunaydin.ilk sayfadaki gibi terlik ve tac birlikte 50 tl tek terlik olursa 40 tl.kiz cocuk terligide 30 tl.Ne kadar fiyati canım
istenilen renkdede yapilabilmektedir.beyaz boncuk.mavisi pembe mor gri koyu pembeNe kadar fiyati canım
merhaba kendim evimde uretiyorum urunlerimi malesef internet sitem yok henuzyeriniz nerde acaba ankarada internet siteniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?