- Konu Sahibi marifetli eller
Pembe diş sabunlarımız bugün elimize ulaştı, çok güzeller ve çok özenli paketlenmişler, teşekkür ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim.ne demekPembe diş sabunlarımız bugün elimize ulaştı, çok güzeller ve çok özenli paketlenmişler, teşekkür ediyorum.
bebegimin kapi susunu sekerlerini kendi tacimi terligimi .kendim.yaptim.sizde el emegi ve orjinal sekerler(sabundan vs.) veya bu gibi urunler yaptirmak isterseniz bebisleriniz icin uygun fiyata yardimci olurum hanimlarkendi el.emeklerimi.koyuyorum sizin icin sabunlar ornektir sadece bu kaliplar mevcuttur
50 tane ve uzeri siparislerde 10 tane bebek sekerini ucretsiz yapiyorum.
Ankara ici elden teslimat yapilabilir.diger sehirler icin kargo aliciya aittir.ara sayfalardada yeni resimler eklenmistir
![]()
olurdu tabi ama o anda malzemem kalmamisti bunlari yaptim yoksa yapilabilirTerlik güzelmiş ama taç ona uygun olsa daha güzel olmaz mıydı
olurdu tabi ama o anda malzemem kalmamisti bunlari yaptim yoksa yapilabilir![]()
yalniz siparise gore yapiyorum ben.biraz maliyetli oldugu icin siparis almadan yapamiyorum ozel tasarim calistigim icinTamam o zaman ona uygun model yaptığınız zaman bir daha bakıp öyle sipariş veririm terlikte en büyük 40 numara mı
merabalar tesekkur ediyorum.nasil bir terlik.ve tac istiyorsunuz.istege gore tasarim yapabiliyorum.bebek sekeride hangi.model ve renk istediginizi soylemeniz yeterliay bunlar cok tatli. terlik. tac ve bebek sabundan nasil siparis verebilirim
2.90 olur indirim isterseniz.odemeyi havale ile yapabilirsiniz.odeme yapildiktan sonra 3-4 gun icinde kargolarim urunlerinizi50 adet uzeri yerine fiyatta indirim yapsaniz. ne olur fiyat. cunku bana 50adet yeterli. bide odemeyi nasil yapacagim. ve siz nezaman hazirlarsiniz