• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

Pembe diş sabunlarımız bugün elimize ulaştı, çok güzeller ve çok özenli paketlenmişler, teşekkür ediyorum.
rica ederim.ne demek:-)memnuniyetinizi burayada bildirdiginiz icin cok tesekkur ederim yardimci olmaktan mutluluk duydum tanistigimada cok.memnun oldum:-)

renk.renk lohusa taclari sadece 10 tl istege gore renklendirilir kecedende ozel isimli tasarimlar yapilir isme ozel tasarimlar 15 ile 20 tl arasinda fiyatlandirilir.
20150211_124914.jpg 20150211_124810.jpg 20150211_124554.jpg

renk renk kokulu sabunlarimizin tane fiyatlari:
sadece kuzu:2 tl kutulu:3.5 tl
sadece dis:1 tl kutulu:2.5 tl
sadece bebek:2 tl kutulu :3.5 tl

toplu alimlarda adede gore.fiyatta yardimci olabiliyorum

bebegimin kapi susunu sekerlerini kendi tacimi terligimi .kendim.yaptim.sizde el emegi ve orjinal sekerler(sabundan vs.) veya bu gibi urunler yaptirmak isterseniz bebisleriniz icin uygun fiyata yardimci olurum hanimlar:-)kendi el.emeklerimi.koyuyorum sizin icin sabunlar ornektir sadece bu kaliplar mevcuttur:-)50 tane ve uzeri siparislerde 10 tane bebek sekerini ucretsiz yapiyorum.:-)Ankara ici elden teslimat yapilabilir.diger sehirler icin kargo aliciya aittir.ara sayfalardada yeni resimler eklenmistir:-)

Terlik güzelmiş ama taç ona uygun olsa daha güzel olmaz mıydı

terlik ve tac takimi siparis uzerine hazirlanir.ben resimlerini buraya yuklerim begenilmedigi taktirde siparis iptal edilebilir.ancak maliyeti fazla oldugu icim gercekten almak.isteyenler siparis verirse sevinirim:-)

merhaba terlik ve taci sizin modelin aynindan istiyorum. bebek sekeride kutulu olursa sevinirim. 50 adet. aceba fiyatlar ne olur

terlik 40 tl tac 10 tl bebek sabunumuzda kutulu 3.5 tl fiyatta indirim istemesseniz 50.adet ve uzerine 10 tane hediye gonderiyorum

50 adet uzeri yerine fiyatta indirim yapsaniz. ne olur fiyat. cunku bana 50adet yeterli. bide odemeyi nasil yapacagim. ve siz nezaman hazirlarsiniz

50 adet uzeri yerine fiyatta indirim yapsaniz. ne olur fiyat. cunku bana 50adet yeterli. bide odemeyi nasil yapacagim. ve siz nezaman hazirlarsiniz
2.90 olur indirim isterseniz.odemeyi havale ile yapabilirsiniz.odeme yapildiktan sonra 3-4 gun icinde kargolarim urunlerinizi

hesap numaranizi ozelden atabilirmisiniz. bugun odemeyi yapiyim. sali kargolarsaniz sevinirim. cumaya kadar elimde olursa iyi olur. taca tulde yapabilirmisiniz peki

Back