el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

Merhaba, emeğinize sağlık çok zevkli şeyler.. Taç ve terliğin mavi versiyonunun fotosunu da ekleyebilir misiniz??
tesekkur ederim saolun.pembe uzerine aldim genelde talepleri mavi ornegim malesef yok ancak ayni sekilde pembe yerine acik mavi kullanilarak hazirlanabilir fikrimce

lohusa tacı ve terliğini çok beğendim ama terliğin yazlık versiyonu var mı acaba .
size yazlik terlikle hazirlayabilirim dedim ama.sadece bi tavsiye bana yaptirtmasaniz.bile bence acik terlik almayin lohusa olunca insan ayagini sicak tutmasi gerekiyo malum cok kan kaybediliyo.aklima geldi bi oneride bulunayim dedim

size yazlik terlikle hazirlayabilirim dedim ama.sadece bi tavsiye bana yaptirtmasaniz.bile bence acik terlik almayin lohusa olunca insan ayagini sicak tutmasi gerekiyo malum cok kan kaybediliyo.aklima geldi bi oneride bulunayim dedim

anlıyorum ,olabilir tabi ama ben hatayda yaşıyorum ALLAH kısmet ederse doğumum temmuz sonu yani 40 derece buralar .kapalı terlik kullanabilir miyim ?

anlıyorum ,olabilir tabi ama ben hatayda yaşıyorum ALLAH kısmet ederse doğumum temmuz sonu yani 40 derece buralar .kapalı terlik kullanabilir miyim ?
yani tabi siz bilirsiniz ama bende kasimda dogum yaptim hastane odasi coook sicakti degil terlik yalin ayak gezerdim bana kalsa ama zorla corap bile giydirdiler sen lohusasin ayaklarini koru diye

Diş şeklindeki sabunlarınız ne kadar acaba?
gunaydin.sadece dis isterseniz 1 tl,tul yada kesenin icinde isterseniz 1.5 tl,kutulu isterseniz 2 tl.yalniz kafasinda ve boynunda fiyonk olan kalibim yirtildi suan elimde kafasinda yildiz olan dis mevcut.isterseniz foto da ekleyebilirim.

olur tabi nasil.isterseniz olduki.kargoda zarar gorenler oldu haberlesiriz sizi magdur etmem

Ne kadar erken o kadar iyi bana. Çünkü yanına birşeyler daha ekleyip arkadaşıma kargolucam başka bir şehre. Pzt falan kargolama imkanınız olsa rahat yetişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…