• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

Bir de zürafalı bebek şekeri veya kuzulu sabunlarınızın zürafalısından istiyorum. Böyle bir şey yapabilir misiniz?
merhaba.yakin zamanda yapicam bi musterim icin fakat henuz cinsiyeti belli olmadigi icin renge karar veremedik.resim yok suan elimde ama terligin mavisi cok tatli bi mavi acik turkuaz gibi.bence bogmaz krem rengiyle ama tabi siz bilirsiniz genede.sabunlarida kalipla calistigim icin zurafali kalip olsa yapabilirdim ama piyasada hic gormedim malesef kuzu olsun olmazmi:-)

merhaba.yakin zamanda yapicam bi musterim icin fakat henuz cinsiyeti belli olmadigi icin renge karar veremedik.resim yok suan elimde ama terligin mavisi cok tatli bi mavi acik turkuaz gibi.bence bogmaz krem rengiyle ama tabi siz bilirsiniz genede.sabunlarida kalipla calistigim icin zurafali kalip olsa yapabilirdim ama piyasada hic gormedim malesef kuzu olsun olmazmi:-)
Peki terlikteki o dantel açık mavi mi olacak? Taçtaki o çiçeklerin de terliktekilerle aynı olmasını isterim öyle uçuş uçuş. Aynısından yapabilirsiniz heralde değil mi?

Peki terlikteki o dantel açık mavi mi olacak? Taçtaki o çiçeklerin de terliktekilerle aynı olmasını isterim öyle uçuş uçuş. Aynısından yapabilirsiniz heralde değil mi?
dantel rengi ne renk.isterseniz o renk temin ederim.yani tacin uzerinde cicekler yerine terlikdeki ciceklerdenmi olsun

Sabunlar kokulu mu onu da merak ettim... Bir de etiket yapıyo musunuz onlara? Çok soru soruyorum di mi :))
yo yo estagfirullah sorcaksiniz tabi:-)sabunlar kokulu bebek sekerlerine bebek pudrasi esansi kullaniyorum genelde ama oda tercihe sundugum bisey tabi.etiket yaparim eger olsun isterseniz

dantel rengi ne renk.isterseniz o renk temin ederim.yani tacin uzerinde cicekler yerine terlikdeki ciceklerdenmi olsun
evet terlik üzerindeki çiçeklerden olsun taçtakiler de. Bir de terliğin üzerinde tomurcuk gibi bir tane beyaz olan bir çiçek var. O da olmasın isterim :) Dantel mavi olursa sanki boğar gibi geldi işte. terlik mavi çiçekler mavili bir de dantel mavi olursa boğar mı acaba dedim? pembe terlikteki dantel pembe mi yoksa krem rengi de pembe terliğin üzerinde olduğu için mi pembe gibi duruyor?

Pudra esansı da çok güsel olur bence :)

evet terlik üzerindeki çiçeklerden olsun taçtakiler de. Bir de terliğin üzerinde tomurcuk gibi bir tane beyaz olan bir çiçek var. O da olmasın isterim :) Dantel mavi olursa sanki boğar gibi geldi işte. terlik mavi çiçekler mavili bir de dantel mavi olursa boğar mı acaba dedim? pembe terlikteki dantel pembe mi yoksa krem rengi de pembe terliğin üzerinde olduğu için mi pembe gibi duruyor?

yok dantel pembe dogru gormussunuz:-)siz nasil isterseniz benim icin hic farketmez mavi derseniz mavi baska renk derseniz oda olur.dogru anladim diymi terlikteki ortadaki cicek olmasin dediniz.evet guzel bi koku oluyo tam bebislere gore:-)karar verdiyseniz numarami vereyim watshap varsa ordan goruselim

uyudunuz sanirim:-)ozaman bende uyuyayim sabah goruselim iyi geceler:-)

gunaydin:-)ne zaman isterseniz devam edebiliriz

lohusa terliklerim indirime girdi hanimlaar:-)
isteyene kucuk kiz cocuklari icin ayni terligin minik abla terligide hazirlanabilir:-)

mavi lohusa terligimiz ilk sayfaya yuklendi hanimlar.....

Eklentiler

• IMG-20150226-WA0022.jpeg
    IMG-20150226-WA0022.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 94
istenilen renklerde yapilabilen mis kokulu sabunlar.ozel gunlerinizde sevdikleriniz icin gercekten kalici bi hediye.ister kutuda ister tulde hazirlanabilir tercih tamamen size kalmis:-):-)resimler ornek.amaclidir susleme istege bagli yapilabiliiir

bebislerinizin dogum hediyesi,soz nisan dugun gibi ozel gunler icin renk renk kokulu sabunlar :-) siparis alinir hanimlar:-)

Back