marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
- Konu Sahibi marifetli eller
-
canim hangisini ogrenmek istiyosan ona gore bilgilendireyimFiyatlari konusundada bilgilendirirseniz iyu olur
bebek sekerleri 2 ile 4 arasinda degisiyo modele ve suslemesine gore canim.kapi susleride ayni sekilde modele gore fiyatlandiriyorum.istenilen renk ve esanda yapilabilir sabunlar.begenilen baska model orneklerindende calisabiliyorum.Fiyatlari konusundada bilgilendirirseniz iyu olur
tabi nasil isterseniz rica ederimAnladim tesekkur ederim dusunup donerim size
Terlik tac takimini dusunuyorum daha 22.Haftamdayım riskli bi gebelik geciriyorum insallah hersey yolunda gider ve ben siparis verebilirim bu arada ikizlere ozel tasarımlarınız nasıl oluyor terlik tac takiminda kiz erkek olunca:)sabunlardan kuzu 2.5 tl. melek kanadinda bebek 5 tl. dis 1 tl. kapisi susu 17 tl. terlik 25 tl. tac 5 tl. eger internetten bengendiniz baska modellerde varsa istege gore yapilabilir. eger sabunlari paketli ve suslu isterseniz fiyatlar degisir. umarim yardimci olabilmisimdir. iyi gunler.
yazlik bi terlikle ayni sekilde hazirlayabilirim canim.el.emegi oldugu icin tabi istege gore yapiyorumlohusa tacı ve terliğini çok beğendim ama terliğin yazlık versiyonu var mı acaba .
yazlik bi terlikle ayni sekilde hazirlayabilirim canim.el.emegi oldugu icin tabi istege gore yapiyorum
tesekkur ederim bende dusunurseniz mesaj atarsiniz yardimci olmaya calisirimteşekkürler anlıyorum tabi .elinize sağlık çok tatlı görünüyorlar .
tesekkur ederim bende dusunurseniz mesaj atarsiniz yardimci olmaya calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?