El titremesi ve evlilik

Çok geçmiş olsun

Benim bir arkadaşımda var bu el titremesi. Her zaman olmuyor ama beraber yemek yerken çay içerken olduğunu fark ettim ben. Hiç rahatsız etmedi beni.
Belki de sizi rahatsız ettiği kadar çevrenizi rahatsız etmiyordur. Evlenmeye engel bir sebep değil ki bu. Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın.
Bu dünyada hastalık hepimiz için var. Bugün sağlıklı olan yarın hasta olabilir. Bu olgunluğa erişmemis kişilerle işiniz olmaması belki de bir rahmettir

evlilik boyutunu tamamen atlayarak titreme ile ilgili yanıt vereceğim
esaniyel tremor var ailemde ve bende de. annem aynı bahsettiğiniz gibi toplulukta çay içemez servis yapamaz servis edileni eline alamaz vs. bende de anneme oranla daha az var ama zamanla ilerleyerek gidiyor. a-z tüm tahliller görüntülemeler yapıldı nedeni yok bu rahatsızlığın, ama tedavisi var. d… ile geçmeyince M… ilaç başlanıyor ilacı ilk başlarken olabildiğince ufak parçalara bölünüp yetersiz geldikçe doz arttırılıyor. Lütfen umutsuz olmayın

Gecmis olsun oncelikle B BerzahLeyla . Noroloji bölümünü de gittiniz mi acaba. Mr ya da Emg onerildi mi?
İki kere mr a girdim bir şey çıkmadı. Doktorlar genellikle bilinen bir hastalığımın olup olmadığını soruyorlar ben de yenidogan menenjiti geçirdiğimi söylüyorum. D... isimli esansiyel tremor hastalarının kullandığı ilacı yazıp gönderiyorlar. Bu ilacın da uzun vadede etkisini yitirdiğini söylüyorlar o yüzden kullanmıyorum. En azından kendi işimi kendim görüyorum diye. Daha kötü durumda olsam kullanırdım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…