- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Diğer yazdiklarini okumamistim konu sahibinin amaci dediginiz gibiyse verecek tavsiyem yok.yemek yapmayı bilmekle keske düzgün es sahibi olunabilse
Hiçbir avukatın, doktorun, mühendisin vs bir kadının ne kadar güzel yemek yaptığına dikkat ettiğini zannetmiyorum. Yanlarında taşıyabileceği kültürlü, kendini geliştirebilmiş birini isterler D damdan ‘ın da dediği gibi. Konu sahibi çok yanlış bir yoldasın. Umarım iyi bir mesleğe sahip bir erkekle evlenmek için verdiğin çabayı kendini geliştirmek için verirsinaslında yazmak istediğim bu da, işte kızımızı üzmek de istemiyorum
kendisi çılgınca aman yemekleri de pek iyi, ev hanımlığı mükemmel diye teyzeler arasında adı duyulsun, okumuş etmiş, iyi mevkilerde bulunan eş adayları gelsin diye bekliyor
yoksa tabii ki yaş ve yemek ilintili değil de işte yemeğinin iyi olmamasının sebebi de tecrübesizliği
lakin bu tecrübeyi kazanmak için yılları var daha ama okumalı, ayakları üstünde durmalı
okumanın da yaşı yok ama şu aşamada okuması daha ileriye yatırım içerir
konu sahibi
şöyle yazayım, hani diyorsun ya "avukat, doktor vs ille de okumuş kızlarla mı evlenir" diye
belki ille de okumuş kızlarla evlenmez, o net bir ölçü değil
ama kimse ilk etapta yemeği lezzetli diye birisi ile evlenmez
kendini geliştir, geleceğine dair umutların olsun, yine yaparsın yemek
Sizi ilgilendirmez benim ne olmak istediğim tavsiye istedim beni kınamak kolay tabiama siz okumuşsunuz işte onun amacı ev hanımlığında level atlamak
konu sahibi okumayayım iyi bir ev hanımı olup iyi mevkilere gelmiş eş sahibi olayım diye düşünüyor
ayrıca 25 yaşıma kadar yemek yapmadım
kendi mutfağım olunca da her şeyi yaptım
öncelikler önemli, ölmeyecek kadar yemek yeterli :))))
Sizi ilgilendirmez benim ne olmak istediğim tavsiye istedim beni kınamak kolay tabi
Kınayan yok seni. Tavsiye veriyor insanlar. Gittiğin yol hayallerine çıkmıyor.Sizi ilgilendirmez benim ne olmak istediğim tavsiye istedim beni kınamak kolay tabi
Önceki konuyu, yaşını bilmeden cevap vermiştim yazdıklarını okuyunca bir iki şey yazasım geldi.aslında yazmak istediğim bu da, işte kızımızı üzmek de istemiyorum
kendisi çılgınca aman yemekleri de pek iyi, ev hanımlığı mükemmel diye teyzeler arasında adı duyulsun, okumuş etmiş, iyi mevkilerde bulunan eş adayları gelsin diye bekliyor
yoksa tabii ki yaş ve yemek ilintili değil de işte yemeğinin iyi olmamasının sebebi de tecrübesizliği
lakin bu tecrübeyi kazanmak için yılları var daha ama okumalı, ayakları üstünde durmalı
okumanın da yaşı yok ama şu aşamada okuması daha ileriye yatırım içerir
konu sahibi
şöyle yazayım, hani diyorsun ya "avukat, doktor vs ille de okumuş kızlarla mı evlenir" diye
belki ille de okumuş kızlarla evlenmez, o net bir ölçü değil
ama kimse ilk etapta yemeği lezzetli diye birisi ile evlenmez
kendini geliştir, geleceğine dair umutların olsun, yine yaparsın yemek
O zaman çok iyi yazmışsınız.yaşla ilgili yorumum şu yüzden
kızımız okumayacağım, iş güç sahibi olmayacağım, bari ev hanımı olunca iyi ev hanımı olayım deyip çılgınca yemek, ev işine girişmiş durumda da
yani tecrübesiz ama bu aşamada tecrübe kazanmak yerine okumak için çaba göstermeli zira iyi ev hanımı olayım da iyi mevkilerden eş bulayım diye bir mantık doğru değil
üniversitede kötü şeyler yaşarım, beni kandırırlar diye ailem göndermedi, açıktan da okusam ne okumasan ne modundan çıkması için onu yazdım
Anca yaştan vurun zaten.19 yaşında olduğun için olabilir mi
O yaştaki çoğu kız yumurta kurma aşamasında derslerden zaman kalmadığı
Tecrübeyle yemekler oturur da ne olur şu okuma işi için ısrara başla
26 yasima kadar mutfak yüzü görmedim evlendim ve yaptiklarimi herkes cok begeniyor. Yaparken tadina bakin yemeklerinizin. Asla olcuye gore yapamam birseyi. Kafamda malzemelerin bir araya geldigindeki tatlarini düşünürüm. Bazi hazirliklarin incelikleri vardir. Onlari arastirin internetten. Okuyorsaniz biri oyle yazdigi icin soyluyorum okulunuzu ihmal etmeyin. Ama insan her isi ogrenmeli taraftariyim ben.Arkadaşlar sürekli yemek yapmaya çalışıyorum tüm malzemeleri tarife uygun koyuyorum gelin görün ki tad yok evdekileri gecin ben bile begenmiyorum kendimi geliştirebilmem mümkün mü el lezzeti sonradan kazanılan bir şey mi hani derler ya anne eli değmiş gibi cidden çok güzel yemekler yapmak istiyorum ama olmuyor
Anca yaştan vurun zaten.
Insanların tercihlerinden size ne?
Evet bize ne, çok haklısın.Anca yaştan vurun zaten.
Insanların tercihlerinden size ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?