El lezzeti yok bende

sabah sabah bir yorum yaptım tüm forum bana düşman oldu

yaşın genç dedim diye hakaret ettim sanki

yani yaşı genç, tecrübesiz dememin neden bu kadar büyük bir tepki aldığını da anlamadım cidden

ben 18 yaşımda iken liseye gidiyordum

20 iken üniversite okuyordum ve biri bana aman yemeklerin iyi olmayabilir zaten yaşın küçük deseydi hee iyi o zaman der geçerdim yani bu konuda neden herkes yaşla ne alakası var diye yorum yaptı anlayamadım valla

yaşla nasıl alakası yok onu da bilemedim

zira konularda yeni evli yemeğim güzel olmuyor diyen kadınlara da kırk yıldır yemek yapanlar gibi olmaz zaten yemeğin, bu iş tecrübe işi yapa yapa öğrenirsin demiyor muyuz

yaşım 40, 30 yaşıma kadar yaptığım yemek sayısı ile son 5 yılda yaptıklarım değişti

neden mi artık çocuğum var onun da karnını doyurma yükümlülüğüm var

İsteyen düşman olabilir, hiç sıkıntı yok. Zaten herkes alkışlasaydı doğruyu söylemezdin emin ol.
Yeri geliyor kendi doğurduğun evladın yapmasaydın diyor, senelerini verdiğin eşinle ters düşüyorsun yollarını ayırmak zorunda kalıyorsun.
Hal böyle iken kimseye daya sırtını kocaya diyebilir miyiz? Diyende en büyük kötülüğü yapıyordur zaten.

Ülkenin hali belli, alım gücü ortada niye hayat şartlarını daha iyi hale getirmek için çabalamayasın ki.

Sen doğruyu söyle bir tane deniz yıldızı bile kurtarsan kâr say... Belki ileride duasını alırsın.

Bu yaş konusundas ben bile affetmiyorum hiç.
Benim için önemli olan okuması ve ileride meslek sahibi olmasıdır.
Yemek daha sonra halloluyor nasılsa.

İlk kurabiye denememde annem tepsiyi çöpe atmıştı kurabiyeler tepsiye yapışıp çıkmamıştı çünkü... İlk kısırım çorba gibi olmuştu Şimdi ise beni arayıp şunu yapsana yiyelim bunu sen güzel yapıyorsun derler, yaptığım yemekler lezzetli olur, yani yemek işi yapa yapa pratik kazanılacak şeyler kafaya takma pes etmeden denemeye devam et

Aaa sen bilmiyor musun forumda herkes oyun hamuru ile yemek yapma yaşından sonra direk soğan salça kavurup yemek yapmaya geçti. O arada herkes genel kültürde kendini geliştirdi. Herkes en kötü ihtimalle mimarlık, tıp okudu. Herkesin de arabası 2021 model.

Ben sana sonuna kadar katılıyorum damdan. Hatta görüyor ve arttırıyorum, erken yaşta nevresim değiştirmek, lezzetli yemek yapmak vs gibi şeylerin püf noktasına kadar bilen hayatta bayağı bir şeyi kaçırmıştır.

İnsan gibi yemek yapmayı 24 yaşında öğrendim. Evlendim çünkü. Neredeyse 30 yaşındayım, geçen gün ilk defa lahana sarmayı öğrendim. Çünkü çocuğum istedi.

Güzel yemek yapıyor muyum genelde, yani ben seviyorum. Kocam seviyor. Çocuğum seviyor. Misafir falan gelince de eline sağlık diyor. Hoş zaten kimse de kimseye "iğrenç yemek yapıyorsun" demediği için herkes aşçı sanıyor kendini.

Amaaan 19 yaşında kampüste hayat bayağı güzeldi valla.

43 yaşındayım hala kötü hala kötü kendim bile yiyemem yemeğimi sular taneler ayrı gezer
yaş konusuna katılıyorum bu yaşta hangi kitapları okumalı hangi bölümü seçmeliyim diye konu açmalıydın

Masallar diyarı, bana "mona Lisa gülüşü" filmini hatirlattin.
Lutfen bul,izle filmi. Kendinden çok şey bulacağına eminim

Yapa yapa öğrenilir. Bir çorba yaptın mesela yavan geldiyse biraz pul biber ve \ veya nane kızart, at içine gayet aromalı olur. Belki salça, baharat falan katarken elini korkak alıştırıyorsun. Biraz daha bol katmayı dene.

Olayin yaşla ilgisi yok, tecrubeyle de alakasi yok. Dediğin gibi el lezzeti diye bir sey var. Tecrubeyle tam ölçülü tarifler yapabilirsin ama el lezzeti olmadan yarım kalıyor. Her sey lezzetsiz oluyorsa severek yapmaya calis, muzik dinle yaparken mesela. Belki sevdikçe el lezetin gelir.
Tecrubeyle ilgili olsaydi her 20 yillik kadının sütlacı, asuresi ,yemegi guzel olurdu yasla da ayni konu gecerli.

bir sene daha hazırlanmak için üniversite sınavına 19 yaşında girdim
o zamanlar tek derdim tercih yaparken mümkünse bana en uygununu seçmekti
tek tek okulları, bölümleri hatta ders içeriklerini incelerdim
seçtiğim meslek doğru olursa hayatım yolunda ilerler mantığım vardı.
ne mükemmel yemek yapmak derdimdi ne ev işi ne de koca bulmak
herkes okumak istemek zorunda değil demek isterdim ama hele günümüz koşullarında bir kadının meslek sahibi olması çok çok önemli
zengin koca bulmakla bu işler çözülseydi tüm zengin koca avcısı kadınlar mutluluktan havalarda uçardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…