- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Evet bize ne, çok haklısın.
Mesela "eşim psikolojik/fiziksel şiddet uyguluyor, aldatıyor. Başka hatunu sevmiş, boşanmak istiyor. Eğitimimi onun için yarım bıraktım, 2'de çocuk yaptım, o istemedi diye çalışmadım. Şimdi gitmek istesem param yok, çocuklarıma nasıl bakacağım. Ama bu adama katlanamıyorum" diye forum açan kadınlara da "tercihini yapmışsın bize ne" mi diyelim.
Ya da "eşim çalışıyor ama yetiremiyoruz bende okumadım mesleğim yok. Zaten çocuklarım var çalışamam. Arkadaşlarım tatillere giderken ben anca iç çekiyorum. Kv apartamanında oturuyorum, her gün laf sokuyor" diye forum açana ne diyelim.
Burada yaşça sizden daha olgun, hayatı öğrenip toz pembe bulutlardan sıyrılmış insanlar bir yol gösteriyor, akıl veriyor. Bunda bir art niyet olabilir mi? Niye bu üslupta bir cevap verdiniz?
Size bu forum konusuyla gelip, dertleşen birine siz nasıl akıl veriyorsunuz mesela? Gerçekten çok merak ediyorum, lütfen cevaplar mısınız?
İsteyen düşman olabilir, hiç sıkıntı yok. Zaten herkes alkışlasaydı doğruyu söylemezdin emin ol.sabah sabah bir yorum yaptım tüm forum bana düşman oldu
yaşın genç dedim diye hakaret ettim sanki
yani yaşı genç, tecrübesiz dememin neden bu kadar büyük bir tepki aldığını da anlamadım cidden
ben 18 yaşımda iken liseye gidiyordum
20 iken üniversite okuyordum ve biri bana aman yemeklerin iyi olmayabilir zaten yaşın küçük deseydi hee iyi o zaman der geçerdim yani bu konuda neden herkes yaşla ne alakası var diye yorum yaptı anlayamadım valla
yaşla nasıl alakası yok onu da bilemedim
zira konularda yeni evli yemeğim güzel olmuyor diyen kadınlara da kırk yıldır yemek yapanlar gibi olmaz zaten yemeğin, bu iş tecrübe işi yapa yapa öğrenirsin demiyor muyuz
yaşım 40, 30 yaşıma kadar yaptığım yemek sayısı ile son 5 yılda yaptıklarım değişti
neden mi artık çocuğum var onun da karnını doyurma yükümlülüğüm var
Bu yaş konusundas ben bile affetmiyorum hiç.sabah sabah bir yorum yaptım tüm forum bana düşman oldu
yani yaşı genç, tecrübesiz dememin neden bu kadar büyük bir tepki aldığını da anlamadım cidden
20 iken üniversite okuyordum ve biri bana aman yemeklerin iyi olmayabilir zaten yaşın küçük deseydi hee iyi o zaman der geçerdim yani bu konuda neden herkes yaşla ne alakası var diye yorum yaptı anlayamadım valla
zira konularda yeni evli yemeğim güzel olmuyor diyen kadınlara da kırk yıldır yemek yapanlar gibi olmaz zaten yemeğin, bu iş tecrübe işi yapa yapa öğrenirsin demiyor muyuz
yaşım 40, 30 yaşıma kadar yaptığım yemek sayısı ile son 5 yılda yaptıklarım değişti
sabah sabah bir yorum yaptım tüm forum bana düşman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?