• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El atın bi kizlar ben cozemedim.

Gemiyle yalnızca 2 kişi almak üzere nehirin karşısına bir seferde hepsi nasıl geçirilcektir?

Benim de aklima bu geldi. Ama bu evliligi ucuncu oluyor o zaman. Boyle bir duyumum da olmadigi icin sasirdim biraz. Size danisiyim dedim.

Siz mahallenin muhtarı olmadığınıza göre,kadın bu benim 3. evliliğim diye ilan vermeyeceğine göre...
Kimse kimsenin özel hayatının bu kadar hassas noktalarına haddinden fazla dalmamalıdır,üzülürsünüz sonra.

bi suru soyadi deyince aklima geldi
bi gun alisveris yapmistim 3 farkli internet sitesinden
ucunde de farkli soyadla kayitliymisim , kargoyu getiren adam diyo ki o kim , benim , bu kim benim , su kim , e o da benim :KK70:
adam dumur olmustu , demistir dolandirici midir nedir 3 tane soyadi var kadinin
Ahahaha cok iyi yaaaa

Konu sahibinin sorusu da uc bilinmeyenli denklem olmus.

Bir aile dusunun kadin erkek evli bundan eminiz. Soyisimleri ayni adamla kadinin. Bir kiz bir de erkek evlat var. Ama kiz evladin erkek evladin ve bu evli ciftin soyisimleri ucu de birbirlerinden farkli. Bu durumda kim oz kim uvey. Yada baska ne olabilir.
O benim oğlum ama ben onun babası değilim.annesiymiş çünkü :işsiz:

Bir aile dusunun kadin erkek evli bundan eminiz. Soyisimleri ayni adamla kadinin. Bir kiz bir de erkek evlat var. Ama kiz evladin erkek evladin ve bu evli ciftin soyisimleri ucu de birbirlerinden farkli. Bu durumda kim oz kim uvey. Yada baska ne olabilir.
erkek çocuk üveydir kız çocuk evlenince soyadı değişmiştir çift olanlar aynı zaten. Erkek başka adamdan onun soyadını almış. Niye buna kafa yoruyosam :)

Aynı aileyse kadın adamla evli, çocuklar da kadına ait ama başka babalardan. Kütük kaydı erkek üzerinden yapılıyor. Ya da çocuklar kız ise onlar da başkalarıyla evli olabilir.

Back
X