- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15
Dış kapının mandalı yaniErkek kardesimin kiz arkadasinin ailesi. Ciddi dusunuyorlar. Ben de denk gelince merak ettim haliyle. Ama kardesim bahsetmedigi icin boyle boyle birsey gordum diye sormak istemedim simdilik.
Siz kimsiniz peki?
a. Meraklı komşu
b. Laf çıkarmaya yer arayan iş arkadaşı, kadının işyerinden
c. Her şeye karışan uzak akraba yenge
Bu arada, sonuç 15![]()
Benim de aklima bu geldi. Ama bu evliligi ucuncu oluyor o zaman. Boyle bir duyumum da olmadigi icin sasirdim biraz. Size danisiyim dedim.
Aferin kız muzları saymışsınız![]()
Ahahaha cok iyi yaaaabi suru soyadi deyince aklima geldi
bi gun alisveris yapmistim 3 farkli internet sitesinden
ucunde de farkli soyadla kayitliymisim , kargoyu getiren adam diyo ki o kim , benim , bu kim benim , su kim , e o da benim
adam dumur olmustu , demistir dolandirici midir nedir 3 tane soyadi var kadinin
oyle darkimAhahaha cok iyi yaaaa
Konu sahibinin sorusu da uc bilinmeyenli denklem olmus.
O benim oğlum ama ben onun babası değilim.annesiymiş çünküBir aile dusunun kadin erkek evli bundan eminiz. Soyisimleri ayni adamla kadinin. Bir kiz bir de erkek evlat var. Ama kiz evladin erkek evladin ve bu evli ciftin soyisimleri ucu de birbirlerinden farkli. Bu durumda kim oz kim uvey. Yada baska ne olabilir.
erkek çocuk üveydir kız çocuk evlenince soyadı değişmiştir çift olanlar aynı zaten. Erkek başka adamdan onun soyadını almış. Niye buna kafa yoruyosam :)Bir aile dusunun kadin erkek evli bundan eminiz. Soyisimleri ayni adamla kadinin. Bir kiz bir de erkek evlat var. Ama kiz evladin erkek evladin ve bu evli ciftin soyisimleri ucu de birbirlerinden farkli. Bu durumda kim oz kim uvey. Yada baska ne olabilir.
Oyy hamile misin tebriklerrr gözünüz aydın :) kucağınada almak nasip olsun inşallahSizin aileniz mi? Yakınınız mı?
Yani herşey olabilir bence. Baya karışık konu.
Cevap 15