• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El atın bi kizlar ben cozemedim.

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Bir aile dusunun kadin erkek evli bundan eminiz. Soyisimleri ayni adamla kadinin. Bir kiz bir de erkek evlat var. Ama kiz evladin erkek evladin ve bu evli ciftin soyisimleri ucu de birbirlerinden farkli. Bu durumda kim oz kim uvey. Yada baska ne olabilir.

O nasil bir soru ya soy isimleri farkli ise ya baskasi soyuna gecirmis onlarin cocuklarini yada onlar baskasinin cocuklarini evlatlik almislar yada erkek evlatlik kiz evli veya erkek olan kadinin soyundan kiz da evli

Kız evlidir.
Çiftin erkek olanı karısının soyadını almıştır Tansu çillerin kocası hesabı :KK45:
Oğlan da babasının soyadını taşıyordur

Nasıl iş bu ya, medeni kanun pratiği gibi :KK70:

Kız evlat kadının önceki kocasındandır.
Erkek evlat da kadının önceki kocasındandır.
Kadının 3. Evliliğidir...

Olur mu?
Bence oluyor:dondurma:

Facemde şunların 1000 çeşidine doydum
matematik_.webp

burada bari yapmayın gözünüzü sevem.

Sizin aileniz mi? Yakınınız mı?

Yani herşey olabilir bence. Baya karışık konu.
Erkek kardesimin kiz arkadasinin ailesi. Ciddi dusunuyorlar. Ben de denk gelince merak ettim haliyle. Ama kardesim bahsetmedigi icin boyle boyle birsey gordum diye sormak istemedim simdilik.

Bir aile dusunun kadin erkek evli bundan eminiz. Soyisimleri ayni adamla kadinin. Bir kiz bir de erkek evlat var. Ama kiz evladin erkek evladin ve bu evli ciftin soyisimleri ucu de birbirlerinden farkli. Bu durumda kim oz kim uvey. Yada baska ne olabilir.
Ortada kaç tane soyadı var?

Back
X