- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bu hafta işim bitiyor kategori bitiyorKatılma daha iyi,yoğunum deyip duruyorsun zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta işim bitiyor kategori bitiyorKatılma daha iyi,yoğunum deyip duruyorsun zaten
Bence yapmasını bilmiyorBence açarda, naz yapıyor haspam
Dikmezsen sana deynepnaz değil çarketmişnaz diyeceğim
Estağfirullah ,bilakis memnun olurum :/).aeben konumu sabote ettiniz diye bizi kovmasın
Son zamanlarda ben bi ortama girince böyle oluyorEstağfirullah ,bilakis memnun olurum :/).
Sağol bulcamEline sağlık başarılar.
Şeytan seni çağırıyoorŞeytan diyor kalk baklava aç görsünler ama neyse ki ben şeytana uymuyorum,uslu uslu oturuyorum
Bu sefer uyabilirsinŞeytan diyor kalk baklava aç görsünler ama neyse ki ben şeytana uymuyorum,uslu uslu oturuyorum
Bu sözünü bilinmeyenfx okumasın,hemen siyasete çekerBu sefer uyabilirsin
Bu saatte yapamazsın zaten
Zeynep senin burcun ne bacım . Ay eşin çok sanşlı ne güzel şen şakraksınŞeytan diyor kalk baklava aç görsünler ama neyse ki ben şeytana uymuyorum,uslu uslu oturuyorum
Tatlı bitene kadar buradayızEstağfirullah ,bilakis memnun olurum :/).
Tatlıyı ne zaman yapacaksın Sabah erken kalkıp yapabilirsinBu sözünü bilinmeyenfx okumasın,hemen siyasete çeker
Balık burcuyum,duygusal olmam gerekiyordu ama bir şeyler yanlış gitti herhaldeburçlar hakkında soracağın birşey varsa bilinmeyenfx usta bu konularda ,buradayken sor(bu sayede peşimi bırakırlar)Zeynep senin burcun ne bacım . Ay eşin çok sanşlı ne güzel şen şakraksın
Bizim senin peşini bırakmamız imkansızBalık burcuyum,duygusal olmam gerekiyordu ama bir şeyler yanlış gitti herhaldeburçlar hakkında soracağın birşey varsa bilinmeyenfx usta bu konularda ,buradayken sor(bu sayede peşimi bırakırlar)
Kızıımm elimden çekeceğin var seninBu sözünü bilinmeyenfx okumasın,hemen siyasete çeker
Senin yakanı ne siyasette ne yemekte bırakmamBalık burcuyum,duygusal olmam gerekiyordu ama bir şeyler yanlış gitti herhaldeburçlar hakkında soracağın birşey varsa bilinmeyenfx usta bu konularda ,buradayken sor(bu sayede peşimi bırakırlar)
2 gündür saz arkadaşlarınla beraberdin ,yüzüme bile bakmıyordun,şimdi mi aklına geldimSenin yakanı ne siyasette ne yemekte bırakmam
Kızıımm siyasette sana bulaşmam, bak kıymetini bil..2 gündür saz arkadaşlarınla beraberdin ,yüzüme bile bakmıyordun,şimdi mi aklına geldim