- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Yenmiyormuş kalsınKomşu olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenmiyormuş kalsınKomşu olan
Gelip yerdim biliyorsun ama Pandemi varTeşekkür ederim Ablam sağol
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Çok uğraştım ama şu var normal baklava hamirlarina göre bunu açması daha basit deneyin çok güzel
Evet ben aldım çok hoj tşk ederim
Tşk ederim
Gel beraber yiyelim iki sıra yedim valla birazdan yıldızlara sayarım
Teşekkür ederim layık olmaya çalışıyorum
Benim komsu nuriye alinacak buna ama halbuki nekadar ince ve zarifYenmiyormuş kalsın
Tamam sen al, hem sana daha yakınBenim komsu nuriye alinacak buna ama halbuki nekadar ince ve zarif
Benim hamur onun kadar zarif olamadıBenim komsu nuriye alinacak buna ama halbuki nekadar ince ve zarif
Teşekkür ederim ahh keşke verebilseydimEllerine saglık minik agzım sulandı
Teşekkür ederim canımÇok severim. Çok yaparım ama yufkasini elimde açmayı hiç denemedim.
Nefis görünüyor, yarışmada başarılar.
Çok güzel ya bu seferki ne bayıldımElinize saglik
Hic yemedim ama suan su haldeyim
Teşekkür ederimAaaa nuriye buradaymış ama bu haksızlık, bu nasıl hamur açmak böyle ellerine sağlık canım harika gözüküyor tel tel ,başarılar dilerim
Valla bravo canim çok guzel acmissin emegine saglikBenim hamur onun kadar zarif olamadı
Simartiyorsun beni kolay mı ben onu açarken safiye izliyordum TV den çıkacak diye korktumValla bravo canim çok guzel acmissin emegine saglik
Ebeeee minikSimartiyorsun beni kolay mı ben onu açarken safiye izliyordum TV den çıkacak diye korktum
Elinde sopa geziyor diyordun ya sen gormedin o oklavaydiEline sağlık hamarat gelin
Teşekkür ederim canımSütlü nuriyeye bayılırım, çok da güzel yapmışsın, ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim bende tabağa çekerken küçük bir parça deneyeyim derken bayağı götürdümSuan agzımın suyu aktı elinize saglık cok severim sutlu nurıyeyı ahh diyette olmayacaktım ki
Sopalı olduğun belli bak ne güzel hamaratliginda kullanıyorsun bana gönder hadi cubukjjElinde sopa geziyor diyordun ya sen gormedin o oklavaydi
Bi tabakta benim yerime goturun lutfen ne kadar ince acmıssınız hamuru Masallah afiyet sıfa olsun basarılarTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim bende tabağa çekerken küçük bir parça deneyeyim derken bayağı götürdüm
Kalanı paket edeyim gelene kadar sütü bolzulmaz inşallahSopalı olduğun belli bak ne güzel hamaratliginda kullanıyorsun bana gönder hadi cubukjj
Teşekkür ederimMinnosum eline koluna sağlık efso olmuuus