Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

Ayyy yok canim ya benimkiyle alışveriş korkunç hele birde yorgan alicam, magazanin onunden geciyirduk baktim kampanya var sen beklede suradan ucuzmus misafire bir yorgan alayim dedim oyle denk geldi yoksa ne mumkun

canim en mantıklısi dediğin gibi yapmak ben bu yorgan konusunu askıya alayim, sadece bir tane çift kişilik kendimize alsak yeter, duruma göre diğerlerini ayarlariz artık.

Bir iki eksik daha tamamladim bugun, yatak odasini alinca bütçe bir hayli kısıldı o yüzden şimdilik minik parçalarla gönlümü avutuyorum

Kirli kasikligim ve tuzlugum.

Bu yastiklardan daha önce iki tane almıştım iki tane daha aldım bugun, misafir için de iki tane silikon almıştım böylelikle yastık faslini kapatıyorum.

Canım bi kaç eksik daha azalmış güle güle kullan aldiklarini Ama yastiklarini hiç beğenmedim söylim

ya canım benim inan ki benim de hiç içime sinmedi ama bunları aldığım mağazada değiştirme çekim vardı ve aylar oldu hala bir şey alamamıştım, bir ihtiyaca yönelik olsun dedim ve mecburen böyle oldu elyafta almak istemedim, bende üzügünüm ama bu son diyerek kendimi avuttum

Yatak örtüsünü de yine o çekimle aldım ve gittim Enza'ya denedim, beyaz dışında hiçbir renk olmadı gitti öylesine günlük beyaz bir örtü aldım bende, çok içime sinmedi ama bilmiyorum evlendikten sonra bakıcam artık. şimdilik idareten böyle bir şey oldu.

Anladim canim hiç bi renk uymadi derken hangi renkleri denedin buda güzel ama çok sade Dedigin gibi evin yerlessin tekrar bakarsin Çil cil altinlarin olucak ya kiyar paraya en güzelini alirsin tatlim sıkma canını

Anladim canim hiç bi renk uymadi derken hangi renkleri denedin buda güzel ama çok sade Dedigin gibi evin yerlessin tekrar bakarsin Çil cil altinlarin olucak ya kiyar paraya en güzelini alirsin tatlim sıkma canını

canım mürdüm, açık gri, pudra ve bir kaç tane daha renk denedim, ama yok en güzeli beyaz oldu aldığım örtü bundan biraz daha şık tam fotoğrafını bulamadım. yatak odası sportif olduğu için başka tarzlar zaten hiç güzel durmadı. Dediğin gibi düğünden sonra falan içime sinmezse değiştiririm, zaten sadece misafire yönelik bir şey örtüde pek gözüm yok

yeni cicilerin hayırlı olsun. benim de karacadan aldığım düğün paketi içinde silikon yastık vardı zaten misafire kullanırım onları. kendimize kullanmaya visko yastıklardan almak istiyorum ben.

yeni cicilerin hayırlı olsun. benim de karacadan aldığım düğün paketi içinde silikon yastık vardı zaten misafire kullanırım onları. kendimize kullanmaya visko yastıklardan almak istiyorum ben.

Teşekkürler canım. Evet silikonlari misafire vermek mantıklı yada yatak örtüsünün yastık kılıflarina takariz süs gibi olur. Viskolari hiç bilmiyorum canım, aslında en güzeli yün ama işte yeni nesil olarak tembeliz biraz

evet evet aynen yatak örtülerinin yastık kılıflarına da geçirilir doğru.
visko ortopedik yastık olarak geçiyor canım. dediğin gibi en güzeli yün de zahmetli işte ben de baya tembelim o konuda

Ay kiyamam tatlim ya ciddi ciddi gittin tek tek denedinmi her birini Alkışlıyorum azmini arkadaşım Senin hevesin zaten mobilyalaraydi canım onlar da gönlünce oldu gerisi teferruat zamanla değişecek şeyler hiç takilma bencede amaç zaten yatağı derli toplu göstersin yatak odanın kendi bi tarzi var zaten yaristirmaya da gerek yok abartili bi örtüyle

Canim Enza nin içinde Yatas grup varya orada her türlü yatak örtüsü vardi, sağolsun çalışanlarda yardim etti tek tek denedik oradaki örtüleri, beyaz bir örtü çok hoş durdu ama çift kişiliği yoktu bende onun benzerini çekimin olduğu mağazadan buldum aldım

Herşeyin çok güzel rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

güle güle kullan hepsi çok güzel canım allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
çoğu gitmiş bile
benimde asıllar alınınca artık iş ıvır zıvıra kaldı :)

güle güle kullan hepsi çok güzel canım allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
çoğu gitmiş bile
benimde asıllar alınınca artık iş ıvır zıvıra kaldı :)

çok teşekkürler canım, inşallah hepimiz mutlu günlerde kullanırız düğün ne zaman sizin? ıvır zıvır bitmiyor maalesef ve bunlar inanın büyük parçalardan fazla tutuyor minik minik göz görmüyor ama sonra toplanınca geçiyor büyük parçaları

Son düzenleme:
Ayy neden kayinvalideye silikon yorgan verilmiyor bende misafire şu madamecoco silikondan aldım kendimde extrasoft english home yorgan kullaniyorum çok hafif pofuduk memnunum. Ev sicak oluyor yikanan yün yorgandan almayı düşünüyordum ihtiyaç duymayinca almadim. Ilerde belki. Birde ipekten yapilan yorgan yastıklar var sanirim bu kaz tüyünün muadili sayiliyor. En yüksek fiyat ipeklerde. Cok saglikli ve antialerjik deniyor. Bebeklerede onları öneriyorlar denk gelirsem onu değerlendircem

benim düğün 2 eylülde Allah nasip ederse hazirandan sonra en son kalanları alayım diyorum ya da ev tutulunca iki kere taşıma olsun istemiyorum

ipeklere bakmıştım canım bende ama biraz pahalıydı, şimdilik askıya aldım yorgan işini büyükler düşünsün artık onu da

benim düğün 2 eylülde Allah nasip ederse hazirandan sonra en son kalanları alayım diyorum ya da ev tutulunca iki kere taşıma olsun istemiyorum

Hayırlı olsun canım, senin de az kalmış kalanlar için bende öyle yapmaya karar verdim, minik ıvır zıvırların haricindekileri evi tutunca alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…