Haha sevdicekle alışverişe cikmanin zararları benim hiç aklima gelmezdi ne yalan soylim Herkesin bi yastik aliskanligi vardir zaten kimi yüksek kimi alcak kimi sert sever Nasil memnun edicez ki Senin durumda zor iki yatak odasi yapion nerdeyse Yorgan olayinida bi sor ıstersen nisanlina genelde erkeklere de yorgan yapiliyo onların yaptığını onlara kullandirirsin canim eskiler pek beğenmiyo yeni nesil yorganlari hemde kendi yaptiklarini beğenmeme lüksü olamaz Varsa öyle bi durum boşa masraf yapma yani
Canım bi kaç eksik daha azalmış güle güle kullan aldiklarini Ama yastiklarini hiç beğenmedim söylim
Anladim canim hiç bi renk uymadi derken hangi renkleri denedin buda güzel ama çok sade Dedigin gibi evin yerlessin tekrar bakarsin Çil cil altinlarin olucak ya kiyar paraya en güzelini alirsin tatlim sıkma canınıya canım benim inan ki benim de hiç içime sinmedi ama bunları aldığım mağazada değiştirme çekim vardı ve aylar oldu hala bir şey alamamıştım, bir ihtiyaca yönelik olsun dedim ve mecburen böyle oldu elyafta almak istemedim, bende üzügünüm ama bu son diyerek kendimi avuttum
Yatak örtüsünü de yine o çekimle aldım ve gittim Enza'ya denedim, beyaz dışında hiçbir renk olmadı gittiöylesine günlük beyaz bir örtü aldım bende, çok içime sinmedi ama bilmiyorum evlendikten sonra bakıcam artık. şimdilik idareten böyle bir şey oldu.
Anladim canim hiç bi renk uymadi derken hangi renkleri denedin buda güzel ama çok sade Dedigin gibi evin yerlessin tekrar bakarsin Çil cil altinlarin olucak ya kiyar paraya en güzelini alirsin tatlim sıkma canını
yeni cicilerin hayırlı olsun. benim de karacadan aldığım düğün paketi içinde silikon yastık vardı zaten misafire kullanırım onları. kendimize kullanmaya visko yastıklardan almak istiyorum ben.
evet evet aynen yatak örtülerinin yastık kılıflarına da geçirilir doğru.Teşekkürler canım. Evet silikonlari misafire vermek mantıklı yada yatak örtüsünün yastık kılıflarina takariz süs gibi olur. Viskolari hiç bilmiyorum canım, aslında en güzeli yün ama işte yeni nesil olarak tembeliz biraz
Ay kiyamam tatlim ya ciddi ciddi gittin tek tek denedinmi her birinicanım mürdüm, açık gri, pudra ve bir kaç tane daha renk denedim, ama yok en güzeli beyaz oldu aldığım örtü bundan biraz daha şık tam fotoğrafını bulamadım. yatak odası sportif olduğu için başka tarzlar zaten hiç güzel durmadı. Dediğin gibi düğünden sonra falan içime sinmezse değiştiririm, zaten sadece misafire yönelik bir şey örtüde pek gözüm yok
Ay kiyamam tatlim ya ciddi ciddi gittin tek tek denedinmi her biriniAlkışlıyorum azmini arkadaşım Senin hevesin zaten mobilyalaraydi canım onlar da gönlünce oldu gerisi teferruat zamanla değişecek şeyler hiç takilma bencede amaç zaten yatağı derli toplu göstersin yatak odanın kendi bi tarzi var zaten yaristirmaya da gerek yok abartili bi örtüyle
Herşeyin çok güzel rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah
güle güle kullan hepsi çok güzel canım allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
çoğu gitmiş bile
benimde asıllar alınınca artık iş ıvır zıvıra kaldı :)
Ayy neden kayinvalideye silikon yorgan verilmiyor bende misafire şu madamecoco silikondan aldım kendimde extrasoft english home yorgan kullaniyorum çok hafif pofuduk memnunum. Ev sicak oluyor yikanan yün yorgandan almayı düşünüyordum ihtiyaç duymayinca almadim. Ilerde belki. Birde ipekten yapilan yorgan yastıklar var sanirim bu kaz tüyünün muadili sayiliyor. En yüksek fiyat ipeklerde. Cok saglikli ve antialerjik deniyor. Bebeklerede onları öneriyorlar denk gelirsem onu değerlendircemya sorma annem de bana yaptırmış kırmızı satenli puhahahaaynen canım bende misafire silikon aldım lakin sevgilicik azcık tepki gösterdi baş misafir annesi olacağı için anneme bu yorganı mı vereceğiz dedi yani biraz
haklı çünkü onun ailesi şehirdışında ve heralde tek yatılı misafirimiz onlar olur, yakın arkadaşlarımız hariço yüzden birde sadece onlara vereceğimiz bir yorgan alacağız artık
yastık için de 2 tane kaz tüyü, 2 tane silikon yastık var (bunlar yine misafire), 2 tane de yün alayım geçeyim diyorumm. amann baktım evlenince fazlası lazım oluyor o zaman gidip alırız artık
benim düğün 2 eylülde Allah nasip ederse hazirandan sonra en son kalanları alayım diyorum ya da ev tutulunca iki kere taşıma olsun istemiyorumçok teşekkürler canım, inşallah hepimiz mutlu günlerde kullanırızdüğün ne zaman sizin? ıvır zıvır bitmiyor maalesef ve bunlar inanın büyük parçalardan fazla tutuyor minik minik göz görmüyor ama sonra toplanınca geçiyor büyük parçaları
Ayy neden kayinvalideye silikon yorgan verilmiyor bende misafire şu madamecoco silikondan aldım kendimde extrasoft english home yorgan kullaniyorum çok hafif pofuduk memnunum. Ev sicak oluyor yikanan yün yorgandan almayı düşünüyordum ihtiyaç duymayinca almadim. Ilerde belki. Birde ipekten yapilan yorgan yastıklar var sanirim bu kaz tüyünün muadili sayiliyor. En yüksek fiyat ipeklerde. Cok saglikli ve antialerjik deniyor. Bebeklerede onları öneriyorlar denk gelirsem onu değerlendircem
benim düğün 2 eylülde Allah nasip ederse hazirandan sonra en son kalanları alayım diyorum ya da ev tutulunca iki kere taşıma olsun istemiyorum