Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

Canım ben o stand konusunu da arastirdim bicaklarini uzun süre kullanmak istiyorsan 1 bulasik makinesine asla aatmayacaksin 2 koruyucu kilifiyla kullanacaksin cekmecede filan bide çok sakat insan aceleyle elini atiyo bazen kesme durumu var Kiliflar da sıkıyo insani sok tak pratik olmuyo stand yer kapliyo ama bunlardan kurtariyo insanı die düşündüm bende:KK51:

canım neler almışsın öyle :KK48: ama hepsini265 e aldıysan iyi yapmışsın bence hadi koy fotolarını da bakalım :KK73:

ben bide 6 lı iki set meyve bıçağı almıştım, başka bıçak alayım mı gerek var mı? kafamda deli sorularrrr :rolleyes:
Canım benim huyum elime gecip kontrol etmeden topige koymuyorum :KK48: 165 e bulmuştum korkmazi iste bi dünya masraf cikardim kendime 295 tuttu 30 tl de indirimim vardı Cok cazip geldi Alman gerek die bisi yok canim biz kasapmiyiz yeter o kadar Ben fiyatlara markalara dayanamadim aldim ihtiyactan degil Soyacak almadiysan onu al lazim bisi bide mutfak makasi al bime a101 e geliyo 5-6 tlye biz evde kullaniyoruz ambalaj filan kesmeye her ise yariyo

standlı çok lazım değil tabii ama ben çok heveslenmiştim o yüzden böyle aldım açıkçası :)) kızlar birde kafamı kurcalayan bir konu daha tupperlar, ne diyorsunuz, o kadar paraye değer mi? :KK34:
Canım inan o konuyu bende bilmiyorum banada iki parca hediye gelmisti kimi cok memnun kimi sikayet ediyo orijinalini bulmak önemli bide hepsini doldurmak degilde ihtiyaç olanlardan almak lazim cam bana göre daha iyi ama oda kiriliyo ağır oluyo Yani sart mi die sorarsan sizin evde kullanilmiyo bizim evdede demekki şart degil:KK48:

M Meral Ak Merhaba canımm bende baktım şimdi çeyizliklerine hepsi çook güzeller maşallah çok alıcak bişeyin kalmamış ama ufak tefek eşyalar hep çıkıyo özellikle mutfak bölümünde :)) Keeyifle alışverişin tadını çıkar sen kulağını kapat her şeye :KK66:

M Meral Ak Merhaba canımm bende baktım şimdi çeyizliklerine hepsi çook güzeller maşallah çok alıcak bişeyin kalmamış ama ufak tefek eşyalar hep çıkıyo özellikle mutfak bölümünde :)) Keeyifle alışverişin tadını çıkar sen kulağını kapat her şeye :KK66:

canım beğenmene çok sevindimm çok teşekkürlerr :KK68:

Canım benim huyum elime gecip kontrol etmeden topige koymuyorum :KK48: 165 e bulmuştum korkmazi iste bi dünya masraf cikardim kendime 295 tuttu 30 tl de indirimim vardı Cok cazip geldi Alman gerek die bisi yok canim biz kasapmiyiz yeter o kadar Ben fiyatlara markalara dayanamadim aldim ihtiyactan degil Soyacak almadiysan onu al lazim bisi bide mutfak makasi al bime a101 e geliyo 5-6 tlye biz evde kullaniyoruz ambalaj filan kesmeye her ise yariyo

olsun canım, bence iyi yapmışsın, valla benim bile 2. bıçak standımı alasım geldi o fırsatı görünce :rolleyes:

evet ya bu kadar bıçak yeter, ayrıca yetmezse o zaman alırız ne yapalım. Soyacak, makas, vb şeyleri alacağım canım aklımda :KK16:

olsun canım, bence iyi yapmışsın, valla benim bile 2. bıçak standımı alasım geldi o fırsatı görünce :rolleyes:

evet ya bu kadar bıçak yeter, ayrıca yetmezse o zaman alırız ne yapalım. Soyacak, makas, vb şeyleri alacağım canım aklımda :KK16:
Bende heyecanla bekliom canim daha 12 gun var gelmelerine:KK51:bakalim olmadi korkmazi alicam o kacmiyo:KK45:

evimin olmazsa olmazlarını aldım bugün :KK70:kese ve liflerimiz, hepsinden ikişer tane aldım :KK68:
Eldiven Kesei.jpg
Özdilek Kese.jpg
Product_567_Thumbnail.jpg
Sırt Kesesi.jpg

Canim resimden görüldüğü kadariyla gayet guzel ben hiç gormemistim bunu karacalarda çok korkuyordum çiçekli bisi cikarican ortaya diye:KK45: zevklerimiz benziyo canim seninle baya 2.baharatligi almana gerek varmi bilmem ama kavanozlari al canim çay şeker vs koymak için bunlarla siritmaz onun değişik renkleride var hatta ben en cok siyahini begendim ama istersen ikisini birden al hpsiburadada 100 tl üzeri kargo ucreti yokken

Canim resimden görüldüğü kadariyla gayet guzel ben hiç gormemistim bunu karacalarda çok korkuyordum çiçekli bisi cikarican ortaya diye:KK45: zevklerimiz benziyo canim seninle baya 2.baharatligi almana gerek varmi bilmem ama kavanozlari al canim çay şeker vs koymak için bunlarla siritmaz onun değişik renkleride var hatta ben en cok siyahini begendim ama istersen ikisini birden al hpsiburadada 100 tl üzeri kargo ucreti yokken

:KK48: yok canim rahat ol hiç çiçekli birşeyim yok, annem kizip duruyor zaten, ama sevmiyorum ne yapayım. Canim bunu Karaca da kapinin önüne yigmislardi 50 tl ye, ciceksiz bir model görünce bide fiyati uygun olunca bedava bulmuş gibi çat diye aldım, o fillilerdede gözüm kaldi dediğin gibi ikisini almakta mantikli olabilir. Bencede en güzeli siyahi gerçekten. Düşünüp karar vereceğim. Asagida bir fotoğraf yukluyorum, usenmedim şu saatte çektim valla :KK48:

20160306_000755.jpg

:KK48: yok canim rahat ol hiç çiçekli birşeyim yok, annem kizip duruyor zaten, ama sevmiyorum ne yapayım. Canim bunu Karaca da kapinin önüne yigmislardi 50 tl ye, ciceksiz bir model görünce bide fiyati uygun olunca bedava bulmuş gibi çat diye aldım, o fillilerdede gözüm kaldi dediğin gibi ikisini almakta mantikli olabilir. Bencede en güzeli siyahi gerçekten. Düşünüp karar vereceğim. Asagida bir fotoğraf yukluyorum, usenmedim şu saatte çektim valla :KK48:

Eki Görüntüle 1789541
Ikimizde modern seviyoruz canim herkesin zevki farkli biz kullanicaz sonucta bende denk gelseydim bundan alirdim canim herhalde güzel gunlerde kullan :KK68:emeğine sağlık tatlim valla bu saatte ugrasip cekmissin bizde gece gece kafayi ceyizle bozduk yatalim uyuyalim artik :-)

Canım baykuşlu kahve seti bernardoda görmüştüm ama kalmamştı inttenmi aldın ne kdr fiyatı?

canım fiyatı 40 tl ama şimdi bende baktım internette yok maalesef, mağazaları gezmek gerekiyor. bulursan kaçırma al çok ciciler :KK68:

X