Canım güle güle kullan gazella askılığı ne kadara nerden aldın?
Canim yeni cicilerin çook güzelmişBunlar da kayinvalidemin hediyelerinden birkaci, o kadar cok sey yollamis ki sagolsunhavlular, dantelli pike takimlari, yun yorganlar ve sandik ceyizi dedigimiz bir suru sey. simdilik nette bulabildiklerimi koyuyorum
Eki Görüntüle 1855042 Eki Görüntüle 1855044 Eki Görüntüle 1855045 Eki Görüntüle 1855046 Eki Görüntüle 1855047 Eki Görüntüle 1855048
Canim yeni cicilerin çook güzelmişkv zevkli hatunmus battaniye hariç bayildimm.. Paraya da kiymiş ben gelip gidip bakıyorum linenste o bambu yorgana bu kadar para versem degermi diye şu dantelli nevresimide alsam kullanmam diye pintilik ediyorum
Çok kiskandim bende böyle kayınvalide istiyomgüle güle kullan tatlım
ben biliyorum malesef canım yüzde elli indirimlerinde bile uçukAma yataş mı linensmi ona karar verebilsem yapmıştım bi çılgınlıkta koyacak yerde yok sen kullanıp yorumlarsın artık.. Ne almış ki niye meraklandırıyorsun ki beni şimdi sen aaa..
Olabilir canim bende sevmem zaten boyun ağrılarım var visco yastik almak istiyorum bende ceyizden önce kendime alıp denemem lazımCanim bana biraz fazla yumusak gelding yastiklar, benim ozdilekten aldiklarim daha rahat gibi ben pek yumusak sevmiyorum sanirim. Gerci kullanmadim Elle yokladim sadece
Olabilir canim bende sevmem zaten boyun ağrılarım var visco yastik almak istiyorum bende ceyizden önce kendime alıp denemem lazımbu ara avm vs gitmiyorum hiç netten guvenip alamıyorum bakalim.. senin az kaldı düğüne hazırlıklar tamam mi?
Bisi kalmamis canim ya iki üç günde halledilecek işler saka maka bitiyo çeyiz heyecanlari deseneCanim ev icin avizeler, halilar, banyo paspasi 've mutfak masa sandelye kaldi.
Dugun icin de davetiye, fotografci, damatlik 've kuafor eksik. AnlyCagin hep eve calistik
Yeni cici lerin hayırlı olsun tatlım tv çok iyi gorunuyo banyo setlerinide öyle almakla daha iyi yapmışsın komple setler hem fiyat olarak yüksek hemde fırça ve kovasi kullanissiz oluyo hijyen açısından böyle daha iyi olmuş.. Ben aldim ama büyük ihtimalle sonra ayri almak zorunda kalicam o ikisini.. Ikea sehpalari da 2li olarak evde kullaniyoruz cizilmeye lekeye filan dayanıklı degiller ama kullanışlı oluyolar kalabalikta güzel donatiliyo üstüartık sürekli almaktan yorulduk, ve açıkçası aceleyle aradan çıksın diye alıyorum bazen, eskisi gibi araştırayım da alayım kalmadıne aldığımızın hesabını da tutamıyorum artık, hatırladığım son aldıklarımız bunlar
öncelikle televizyonumuzu aldık hiç bakmadan etmeden, aldıktan sonra araştırdıkneyse ki içimize sinmeyen bir şey çıkmadı şimdilik memnunuz
LG 49UH770V 49 inç 124 cm Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K SMART LED TV
Eki Görüntüle 1857306 Eki Görüntüle 1857307
Ebeveyn banyomuzda olduğu için, bu bany setleri de yıprattı beni, keşke internetten set set alıp rahata erseydim, kendime iş çıkardım ayrı ayrı alıp,
Öncelikle İkea dan aldığım Çöp Kovası ve Fırça
Eki Görüntüle 1857308 Eki Görüntüle 1857309
Bu beyaz seti Mudo'dan aldım en azından buna benzer bir setti, bunları yukarıdakilerle birlikte ana banyoya koydum
Eki Görüntüle 1857310
bunlar da ebeveyn banyosu için alınanlar;
Eki Görüntüle 1857311 Eki Görüntüle 1857312
Dün Özdilek in önünden geçerken tesadüfen gördüğüm ve çok beğendiğim banyo paspasım, ikili olarak bir tane aldım büyük olanı ana banyoya, küçük olanı da diğer banyoya sereceğim, sevmiyorum öyle 2-3 paspası aynı banyo içerisinde, zaten banyolarda o kadar büyük olmadığı için tek paspas takımı ile iki banyomunda ihtiyacını gidermiş olduk
Eki Görüntüle 1857314 Eki Görüntüle 1857315
İkea dan yan sehpa aldık, görünüş olarak çok güzel ve çok ucuz, tanesi 30 TL ve iki tane aldıkve sevgilime laptop masası, çok ihtiyacı vardı böyle bir şeye, rahata erdi yavrucak
Eki Görüntüle 1857328
Eki Görüntüle 1857330
ikea ıvır zıvırları kağıt havluluk (bundan 2 tane aldım, biri ana banyoya biri mutfağa) ve çelik nihale
Eki Görüntüle 1857333 Eki Görüntüle 1857334
Allah içine sindirsin mutlulukla kullanmak nasip olsun, hepsini kendinin seçip beğenmesi ne güzel duygudur kimbilir. İlerde ben de evimi mutfağımı yenilerim umarım gönlüme göre. Yemek takımın ve tost makinen hakikaten güzel.
Yeni cici lerin hayırlı olsun tatlım tv çok iyi gorunuyo banyo setlerinide öyle almakla daha iyi yapmışsın komple setler hem fiyat olarak yüksek hemde fırça ve kovasi kullanissiz oluyo hijyen açısından böyle daha iyi olmuş.. Ben aldim ama büyük ihtimalle sonra ayri almak zorunda kalicam o ikisini.. Ikea sehpalari da 2li olarak evde kullaniyoruz cizilmeye lekeye filan dayanıklı degiller ama kullanışlı oluyolar kalabalikta güzel donatiliyo üstüGüzel günlerde kullan herbirini