Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

Canım güle güle kullan gazella askılığı ne kadara nerden aldın?

teşekkürler 165 TL ye aldım canım bir mağazadan ama internettede hemen hemen aynı fiyata var, tekzen vs. gibi yerlerde ise 200 tl den aşağıya göremedim, almayı düşünüyorsan internet mantıklı.

veee bugünün ganimetleri
2. koltuk şalımız

Şirin kupamız

Pirinç Süzgeci ve maşamız

Artık bizm de termosumuz var

Cicili bicili madallarımız

Son düzenleme:
mini fırın kaplarımız, ne işime yaracaklar bilmiyorum ama 4 tane aldım

Şirin çay bardak takımım, idareten aldığım minik çöp kutusu ben morunu aldım ama ve son olarak sarı plaj havlum

Bunlar da kayinvalidemin hediyelerinden birkaci, o kadar cok sey yollamis ki sagolsun havlular, dantelli pike takimlari, yun yorganlar ve sandik ceyizi dedigimiz bir suru sey. simdilik nette bulabildiklerimi koyuyorum

Canim yeni cicilerin çook güzelmiş kv zevkli hatunmus battaniye hariç bayildimm.. Paraya da kiymiş ben gelip gidip bakıyorum linenste o bambu yorgana bu kadar para versem degermi diye şu dantelli nevresimide alsam kullanmam diye pintilik ediyorum
Çok kiskandim bende böyle kayınvalide istiyom güle güle kullan tatlım

Aynen canim benim de hep bakip pahali bulup almadigim seylerdi resimdeki dogru yastik mi bilmiyorum ama onlara da cok ucuk bir rakam vermis oyle ki bu fiyata yastik satildigini bile bilmiyordum battaniyeyi kendisi de sevmiyor yillar once linensden almis bende pek sevmedim pembe diye ama misafire veririm artik
Birde bayram hediyesi bana oyle birsey yollamis ki hepimizin agzi acik kaldi

Bu arada cok sagol canim hepimizin gonlune gore olur umarim hersey.

ben biliyorum malesef canım yüzde elli indirimlerinde bile uçuk Ama yataş mı linensmi ona karar verebilsem yapmıştım bi çılgınlıkta koyacak yerde yok sen kullanıp yorumlarsın artık.. Ne almış ki niye meraklandırıyorsun ki beni şimdi sen aaa..

Canim bana biraz fazla yumusak gelding yastiklar, benim ozdilekten aldiklarim daha rahat gibi ben pek yumusak sevmiyorum sanirim. Gerci kullanmadim Elle yokladim sadece

Canim bana biraz fazla yumusak gelding yastiklar, benim ozdilekten aldiklarim daha rahat gibi ben pek yumusak sevmiyorum sanirim. Gerci kullanmadim Elle yokladim sadece
Olabilir canim bende sevmem zaten boyun ağrılarım var visco yastik almak istiyorum bende ceyizden önce kendime alıp denemem lazım bu ara avm vs gitmiyorum hiç netten guvenip alamıyorum bakalim.. senin az kaldı düğüne hazırlıklar tamam mi?

Canim ev icin avizeler, halilar, banyo paspasi 've mutfak masa sandelye kaldi.

Dugun icin de davetiye, fotografci, damatlik 've kuafor eksik. AnlyCagin hep eve calistik

artık sürekli almaktan yorulduk, ve açıkçası aceleyle aradan çıksın diye alıyorum bazen, eskisi gibi araştırayım da alayım kalmadı ne aldığımızın hesabını da tutamıyorum artık, hatırladığım son aldıklarımız bunlar

öncelikle televizyonumuzu aldık hiç bakmadan etmeden, aldıktan sonra araştırdık neyse ki içimize sinmeyen bir şey çıkmadı şimdilik memnunuz

LG 49UH770V 49 inç 124 cm Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K SMART LED TV

Ebeveyn banyomuzda olduğu için, bu bany setleri de yıprattı beni, keşke internetten set set alıp rahata erseydim, kendime iş çıkardım ayrı ayrı alıp,

Öncelikle İkea dan aldığım Çöp Kovası ve Fırça

Bu beyaz seti Mudo'dan aldım en azından buna benzer bir setti, bunları yukarıdakilerle birlikte ana banyoya koydum

bunlar da ebeveyn banyosu için alınanlar;

Dün Özdilek in önünden geçerken tesadüfen gördüğüm ve çok beğendiğim banyo paspasım, ikili olarak bir tane aldım büyük olanı ana banyoya, küçük olanı da diğer banyoya sereceğim, sevmiyorum öyle 2-3 paspası aynı banyo içerisinde, zaten banyolarda o kadar büyük olmadığı için tek paspas takımı ile iki banyomunda ihtiyacını gidermiş olduk

İkea dan yan sehpa aldık, görünüş olarak çok güzel ve çok ucuz, tanesi 30 TL ve iki tane aldık ve sevgilime laptop masası, çok ihtiyacı vardı böyle bir şeye, rahata erdi yavrucak

ikea ıvır zıvırları kağıt havluluk (bundan 2 tane aldım, biri ana banyoya biri mutfağa) ve çelik nihale

Yeni cici lerin hayırlı olsun tatlım tv çok iyi gorunuyo banyo setlerinide öyle almakla daha iyi yapmışsın komple setler hem fiyat olarak yüksek hemde fırça ve kovasi kullanissiz oluyo hijyen açısından böyle daha iyi olmuş.. Ben aldim ama büyük ihtimalle sonra ayri almak zorunda kalicam o ikisini.. Ikea sehpalari da 2li olarak evde kullaniyoruz cizilmeye lekeye filan dayanıklı degiller ama kullanışlı oluyolar kalabalikta güzel donatiliyo üstü Güzel günlerde kullan herbirini

Allah içine sindirsin mutlulukla kullanmak nasip olsun, hepsini kendinin seçip beğenmesi ne güzel duygudur kimbilir. İlerde ben de evimi mutfağımı yenilerim umarım gönlüme göre. Yemek takımın ve tost makinen hakikaten güzel.

çok teşekkür ederim sağolun, umarım siz de heves ettiğiniz şekilde yenileyebilirsiniz mutfağınızı

çok sağol tatlım, ya evet bende senin gibi setleri kullanışsız buldum, özellikle o çöp kovaları çok manasız geldi, vazo gibi banyonun ortasında, bide kapağını elinle açman gerekiyor, o yüzden ayrı ayrı alayım dedim ama nedense bi bunaldım ararken sehpalardan bizde iki tane aldık, ya çok dandik zaten parmağınla bile kaldırabiliyorsun ama görüntü olarak çok şık geldi bana ve dediğin gibi kullanışlı, baya işe yarar bir şey, zaten ucuz olduğu için çizilip kırılsa da üzülmeyiz.

ayyy canım inşallah öyle olur valla bi bitseydi rahata ericem

BİR YANDA BİTİRENLER BİR YANINDA YENİ BAŞLAYANLAR

HADİ BİSMİLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…