Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

evet taşıması ayrı dert temizliği ayrı dert evden çıkarkende temizlemek gerekiyor koliler falan kirleniyor çünkü bekle bekle o yüzden direk eve gitmesi en mantıklısı diye düşündüm zaten kınası masrafı derken pek bsylere para kalmayacak o yüzden asılları erkenden tamamlamakta fayda var sonrası evliykende alınır

evet canım bende baktım paracıklar gidiyor ıvır zıvıra, göze gözüken bir şey de yok hemen yatak odasını alayım da taksiti bitsin dedim. kalan ufaklar hem ev tutulunca hem evlendilten sonrada alınabilir, o yüzen bende ara verdim kalan eşyalar için, bakınıyorum ediyorum ama hiçbir şey almıyorum, zaten alacak param da kalmadı taksitlerden

bu ay da gelin ayakkabısını alacağım bide yavaş yavaş ev bakalım dedik, onlar beni oyalar bir ay daha, haziranda yine dönerim sahalara

bende ıvır zıvırı sonra alırım demem rağmen beğenince madame cocodan süzgeç mikser kabı vs aldım sanki aciliyeti var
ev bile tutulmadığı halde :)
en doğru kararı vermişsin en azından büyüklerini halledip taksitlerini ödemen çok daha iyi

Sonunda fincan takımlarını aldım, ara ara bulamayınca risksiz sapsade bunları aldim Karaca'dan, fiyatları da uygundu 2 takım aldim gitti

12 li silikon muffin kalıbım

Cam kesme panom, baya büyük, sebzeler için aldım bunu da

Ve mutfak makasim ben krem rengini aldim

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-05-23-02-24-1.png
    48,6 KB · Görüntüleme: 30
Foruma girince hemen uğradım canim topigine ben yokken ne güzel ciciler almışsın öyle güzel gunlerde kullan her birini

saç kurutma makinemizi de aldık sanım televizyon hariç evimizin tüm elektronik ihtiyacı bitmiş oldu

Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200W Saç Kurutma Makinesi

saç kurutma makinemizi de aldık sanım televizyon hariç evimizin tüm elektronik ihtiyacı bitmiş oldu

Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200W Saç Kurutma Makinesi

Eki Görüntüle 1829215
Canım güle güle kullan ben aynısını kullaniyorum 3 seneyi geciktir haftada 3-4 kere bi sinuzit hastasi olarak hiç sorun çıkarmadı bana memnunum Güzel günlerde kullan kalmadi sanki pek eksik.. ev bulabildiniz mi bari canim

canım benim evdeki bozulunca hemen alayım aradan çıksın dedim, evlenene kadar da kullancam bir şey olmaz. iyi denk geldi yani. inşallah bende memnun kalırım.

biliyorsun banyo setleri, paspasları falan hep eksikti, evi tutmadan onları almak istemiyordum uymaz falan diye. tuttuk evi sürpriz şekilde canım, çok eksik yok gibi görünüyor ama aslında yine baya var. hiç bitmeyecek gibi sanki ama evin tutulduğu iyi oldu eksikleri böylelikle daha kolay belirleriz. oyyy oyy gözümde büyüyor şimdi alması zevklide yerleştirmesi nasıl olacak hiç bilmiyorum

Ev gönlüne göre olduysa canim en büyük kısmı bitmis zaten esyalarinda öyle aman aman bi eksik yok canim bi günde alinip halledilir onlar Genelde yerlestirme iside bi günde imece usulu yapilabiliyo sil supur yerlestir kismi bizde yokmu kuzenler arkadaslar filan el atsinlar Sonra eve yerlesince düzenini kurarsin yavaş yavaş.. Şafak kaç bu arada tatlim Ugurluycaz gibi yakinda seni buralardan

yok canım temizliği ile biz uğraşmıcaz, birilerini bulucaz temizlik için 2 günde hallederler en fazla. kimseden öyle bir şey rica edemem, hem ev büyük hem de inşaat pisliği var o yüzden böylesi daha mantıklı diye düşündük. ev çok içime sindi canım, hayallerimin evi diyebilirim evi tutunca heyecanım arttı, ne gelinlikte ne mobilyada bu kadar heyecanlanmıştım, görsen yerimde duramıyorum gitmeme daha 3 ay var, ev için erken oldu ama sona bırakıp strese girmek istemedik, denk gelincede tuttuk gitti

Oo baya erken tutmussunuz canim Allahta gönlüne göre vermiş hayirli olsun canim güzel gunlerde oturun darısı benim basima ben de heyecan istiyom artık yaa..

Oo baya erken tutmussunuz canim Allahta gönlüne göre vermiş hayirli olsun canim güzel gunlerde oturun darısı benim basima ben de heyecan istiyom artık yaa..

İnşallah o günler dee tez zamanda gelir canım ne düşünüyorsunuz şimdi ufukta var mi birşeyler?

İnşallah o günler dee tez zamanda gelir canım ne düşünüyorsunuz şimdi ufukta var mi birşeyler?
Insallah canim Yaz sonu söz düşünüyoruz canım seneye düğün Bana kalsa hepsi seneye soz 3 aydada olsun bitsin istiyorum hersey ama bana kalmıyo bide kızlar evlilige merakli derler erkekler daha hevesli onu anladım

canım bencede yaz sonu nişan olsun seneye de düğün, kışın da hazırlıklarınızı yaparsınız işte ne güzel

Morhipo Boyner Evde kampanyası ile beni benden aldı her şey 9.90 TL

Karabiber Tuz Değermenlerim, siyah kapaklı cam olanlardan iki tane aldım, diğerinden maalesef birden fazla alınmıyordu;

Fırın kaplarım, yuvarlak olanının çapı 26 cm imiş, kare olanın da kenarları yine 26 cm. İki kişi için yeterli olur diye düşündüm

Nişanlımın bozuk paraları yerlerde geziyor, evlenince toplar toplar bunun içine atarım diye kumbara da aldım

Sonundaa dekoratif eşyaların da başlangıcını yapmış bulunmaktayım, yatak odası için aldığım çerçevem ve salona koyacağım mumluk

Bardak altlığı, daha önce de 6 tane almıştım bunlarla 10 a tamamlandı

Kirli kaşıklığı ve kaşıklık seti

Vee katlanabilir süzgecim, böylelikle süzgeç defterini de kapatabilirim

artık yorucu bir hal alsa da alışverişe devam

Arzum ütü masamız, gazella çamaşır kurtumalığımız ve kapı önü paspasımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…