Eksiklerimi birlikte tamamlayalım :)

:KK70: bitmesede gideriz sorun yok :KK55::KK55:

canım o kadar yoruldum ki, o başlangıçlar en güzel kısımlarıymış. artık hiçbir şeye bakmak, birşeyler satın almak istemiyorum. isyan ettik zaten eksiklere amann düğünden sonra alırız moduna girdik. çok yorucu çokkkk :KK43:

yine de almadan edemiyorum tabii, buda çamaşır sepetimiz :KK53:

Çamaşır Sepeti.jpg

Hepside çok ama çookk güzelll.. Rabbim ağız tadıyla oturmayı, kullanmayı nasip etsin.. :KK200:

Çaydanlığını çok beğendim çok çok beğendim.. :) Üst tarafı da küçük olmadığı için çok rahat edeceğini, iş göreceğini düşünüyorum.. :nazar:

Bir de bambu yağlık sirkelik takımına bayıldım.. Her parçan çok güzel ama bu saydığım ikisini ayrı beğendim çok asil ve şık duruyor.. :KK200::KK200:

:KK70: bnmde artık nevresimlerim beyaz esyalarım ve ufak defek seylerim kaldı ama ufak dedklerm kim bilir ne kadar tutar :KK70:

Up, ay az kaldı dedikten sonra kaç bin lira harcadım Allah biliyor. :oops:
Düşüncen çok doğru gerçektende... :p Nevresimlerde çok pahalıya kaçma ama, çok sık yıkandığı için belirli bir zamandan sonra ucuz pahalı emsal oluyor.:p Taçtan pamuk saten nevresimim aktı renkleri, az buz da değildi evlat acısı gibi oturdu..:mad: Uygun fiyatlılar kütür kütür valla.:p:p

Up, ay az kaldı dedikten sonra kaç bin lira harcadım Allah biliyor. :oops:
Düşüncen çok doğru gerçektende... :p Nevresimlerde çok pahalıya kaçma ama, çok sık yıkandığı için belirli bir zamandan sonra ucuz pahalı emsal oluyor.:p Taçtan pamuk saten nevresimim aktı renkleri, az buz da değildi evlat acısı gibi oturdu..:mad: Uygun fiyatlılar kütür kütür valla.:p:p

:KK70: canım bn diktiriyorm nevresimlerimi satın kayınvalidemden geldi bi takım bi takımda annem almştı diğerleri hep diktilcek cok hoş oluyo rengini desenini bn seciyorum 80 tl ye dikiyolar :halay:

valla baya iyi kumas bide soft renkler sciyorum içime siniyo yani :KK68:

Hepside çok ama çookk güzelll.. Rabbim ağız tadıyla oturmayı, kullanmayı nasip etsin.. :KK200:

Çaydanlığını çok beğendim çok çok beğendim.. :) Üst tarafı da küçük olmadığı için çok rahat edeceğini, iş göreceğini düşünüyorum.. :nazar:

Bir de bambu yağlık sirkelik takımına bayıldım.. Her parçan çok güzel ama bu saydığım ikisini ayrı beğendim çok asil ve şık duruyor.. :KK200::KK200:

çoookk teşekkür ederim beğendiğine sevindim :KK200: elimizden geldiğince bir şeyler yaptık daha kullanmaya başlamadım ama ne fazla olmuş ne eksik olmuş, kararınca almışım her şeyimi kendimi bu konuda takdir ettim :KK48:

:KK70: bnmde artık nevresimlerim beyaz esyalarım ve ufak defek seylerim kaldı ama ufak dedklerm kim bilir ne kadar tutar :KK70:

ahh o ufak tefekler varya beni hayattan soğuttu, bitmez mi hiç :rolleyes: göz görmüyor ama çok parar yiyor terbiyesizler :ukala:

çoookk teşekkür ederim beğendiğine sevindim :KK200: elimizden geldiğince bir şeyler yaptık daha kullanmaya başlamadım ama ne fazla olmuş ne eksik olmuş, kararınca almışım her şeyimi kendimi bu konuda takdir ettim :KK48:

Kullandıkça kendini daha da takdir edeceksin iyikide almışım diye. :p

erkeğe sorsan ne alıyosun ki ne masrafın oluyo der.. ben her carsıya cıktgımda bi dünya para harcayıp dönüyorum:KK14:

erkeğe sorsan ne alıyosun ki ne masrafın oluyo der.. ben her carsıya cıktgımda bi dünya para harcayıp dönüyorum:KK14:

ya sorma artık kavga edeceğim bu konuda zaten, büyük kalemleri o hallettiği için dün bana diyor ki " ya sen paraları ne yapıyorsun? o kadar para alıyorsun bende veriyorum yine paran yok yine" diyor. dedim acaba bir imada mı bulunuyor, snirlendim lütfen kartımın şifresini vereyim de bir incele ne yaptığımı 8-9 aydır bu işlere harcıyorum tüm paramı, üstüme kıyafet bile almıyorum dedim, bu seferde gülüyor "yav he he" diye dalga geçiyor :işsiz:

Kullandıkça kendini daha da takdir edeceksin iyikide almışım diye. :p

ahaha inşallah canım ya, bide en çok günlük çatal bıçak takımını 12 kişilik aldım diye kendimi kutladım :KK48: ama halıları çok büyük olmasın diye küçük kestirdim patladı :KK57: çok çirkin durdu, yine yolluk alacağız şimdi, böyle de hatalar yaptım :kızgın:

bnm ananem sagolsn bulaşk makinamı ve büyük halımı o alacak annemde sürekli bişeyler alıyor bn sadece borclarımı ödüyorum beyaz esylarımı en son alcm

bnm ananem sagolsn bulaşk makinamı ve büyük halımı o alacak annemde sürekli bişeyler alıyor bn sadece borclarımı ödüyorum beyaz esylarımı en son alcm

canım beyaz eşya en kolayı sona bırakabilirsin, biz tüm beyaz eşya ve süpürgeyi 4-5 saatlik bir gezmeden sonra almıştık. bizim büyük salon halısını kayınvalidem almış sağolsun.

bn bekodan alcm hepsini yeride belli tanıdık o yüzdn dert etmiyorum ananemde birini bn alaym bilezik takmk yerine dedi banada cok mantıklı geldi :super: ama küçük şeyler bitmiyo daha günlk yemek takımım catal bicak hepsi alıck havanım da yok en cok espiriye vurdugum sey kim sorsana havanım eksik diyorum :KK70:

bn bekodan alcm hepsini yeride belli tanıdık o yüzdn dert etmiyorum ananemde birini bn alaym bilezik takmk yerine dedi banada cok mantıklı geldi :super: ama küçük şeyler bitmiyo daha günlk yemek takımım catal bicak hepsi alıck havanım da yok en cok espiriye vurdugum sey kim sorsana havanım eksik diyorum :KK70:

:KK53: bende süzgece takmıştım bir ara kafayı en son buldum da rahatladım, açıp açıp millete gösteryorum süzgecim nasıl diye? :KK48:

bu arada günlük çatal bıçak takımını normal 12 kişilik almanı öneririm, misafir için aldığın kadar kaliteli olmasına gerek yok ama o renkli saplılar ve 6 kişiliklerden herkes rahatsız hem yetmiyor hem de hemen eskiyor.

X