BİR YANDA BİTİRENLER BİR YANINDA YENİ BAŞLAYANLAR
HADİ BİSMİLLAH
bitse de gitsek, bitse de gitsek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİR YANDA BİTİRENLER BİR YANINDA YENİ BAŞLAYANLAR
HADİ BİSMİLLAH
bitse de gitsek, bitse de gitsek
bitmesede gideriz sorun yok
bnmde artık nevresimlerim beyaz esyalarım ve ufak defek seylerim kaldı ama ufak dedklerm kim bilir ne kadar tutar
Up, ay az kaldı dedikten sonra kaç bin lira harcadım Allah biliyor.
Düşüncen çok doğru gerçektende... Nevresimlerde çok pahalıya kaçma ama, çok sık yıkandığı için belirli bir zamandan sonra ucuz pahalı emsal oluyor. Taçtan pamuk saten nevresimim aktı renkleri, az buz da değildi evlat acısı gibi oturdu.. Uygun fiyatlılar kütür kütür valla.
canım bn diktiriyorm nevresimlerimi satın kayınvalidemden geldi bi takım bi takımda annem almştı diğerleri hep diktilcek cok hoş oluyo rengini desenini bn seciyorum 80 tl ye dikiyolar
Hepside çok ama çookk güzelll.. Rabbim ağız tadıyla oturmayı, kullanmayı nasip etsin..
Çaydanlığını çok beğendim çok çok beğendim.. :) Üst tarafı da küçük olmadığı için çok rahat edeceğini, iş göreceğini düşünüyorum..
Bir de bambu yağlık sirkelik takımına bayıldım.. Her parçan çok güzel ama bu saydığım ikisini ayrı beğendim çok asil ve şık duruyor..
bnmde artık nevresimlerim beyaz esyalarım ve ufak defek seylerim kaldı ama ufak dedklerm kim bilir ne kadar tutar
çoookk teşekkür ederim beğendiğine sevindim elimizden geldiğince bir şeyler yaptık daha kullanmaya başlamadım ama ne fazla olmuş ne eksik olmuş, kararınca almışım her şeyimi kendimi bu konuda takdir ettim
erkeğe sorsan ne alıyosun ki ne masrafın oluyo der.. ben her carsıya cıktgımda bi dünya para harcayıp dönüyorum
Kullandıkça kendini daha da takdir edeceksin iyikide almışım diye.
bnm ananem sagolsn bulaşk makinamı ve büyük halımı o alacak annemde sürekli bişeyler alıyor bn sadece borclarımı ödüyorum beyaz esylarımı en son alcm
bn bekodan alcm hepsini yeride belli tanıdık o yüzdn dert etmiyorum ananemde birini bn alaym bilezik takmk yerine dedi banada cok mantıklı geldi ama küçük şeyler bitmiyo daha günlk yemek takımım catal bicak hepsi alıck havanım da yok en cok espiriye vurdugum sey kim sorsana havanım eksik diyorum